Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 635
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 840
А чашата на Евгени?
Валерия би ли му поръчала такава?
изпуснала съм филма с тази чаша, може ли някой да преразкаже?

# 841
Вече не си спомням точно. Можеш да погледнеш постове на Евгени от 14-ти февруари. Wink

# 842
Забелязахте ли, вчера последната роза беше с листа, както и останалите при раздаването, в момента, в който застана толкова близо до Валерия и Виктория, розата беше без листа, голо стъбло..странно, защо му е на Генчо да я оскубе.. като се връщаше обратно също не забелязах листа

Да, много се набиваше на очи липсата на листа. От нерви ли я е окъсал, що ли...

# 843
От промото за следващия епизод - чудя се какво е получила Валерия, което не заслужава и защо Мика плачеше?

# 844
От промото за следващия епизод - чудя се какво е получила Валерия, което не заслужава и защо Мика плачеше?

Нали пускат по две промота-та от едното се разбира, че дискутират, че от самото начало е получила много голямо внимание от Евгени и Елена й казва, че не го е заслужила.

# 845
Съгласна съм, че чашата е в стил Елена. Тя обича хем да демонстрира щастието си, хем да гали егото на Генчо. Но е голяма заблуда, че резервираните и непоказващи много емоции жени, не са пламенни в леглото. Даже често е точно обратното. Вижте, аз в тази сфера се съмнявам малко в Генчо. Досега всички почти го изнасилват на диванчето, а той гледа отнесено. Joy

# 846
Противно на очакванията в другата тема има спойлер Grinning

Идвам да кажа, че бях писала коментар в официалната страница на "Ергенът", че се знае победителя, а именно Валерия и че няма любов в предаването. Сега отварям Фейсбук и майката на Елена, го е харесала. За мен вече няма съмнение  Евгени коя ще избере.

# 847
Преди много време писах и ще се самоцитирам след финала, че за мен най-големият спойлер за победата на Валерия е отношението, вербално и невербално поведение на всички участнички към момента. Не са се отърсили от емоцията все още, държи ги, личи си дразненето им на повечето. Джия пък каза, че "химията се усещала във въздуха" между Валерия и Евгени, но нямала право да каже повече, с една такава съзаклятническа усмивка. И всички обрати, за които говорят - везните все наклоняваха ту към Елена, ту към Валерия, за объркване на публиката до последно. В епизода в сряда уж щеше да я гони и се сбогуваха, но после каза с най-широката усмивка "я си ми дай розата". Е, няма да я изгони втори път, повече от ясно е. (И Александра уж беше изгонена, а после Виктор извади и й подари 3 рози и знаем, че тя беше тоталната му фаворитка.) В епизода в четвъртък пак имаше опит за внушение, че си тръгва Валерия заради свадата с доенето на козата. И възвеличаване на Елена, което е за отклоняване на вниманието. В последния момент ще се обърнат нещата. Но е доста кофти спрямо Елена, защото Евгени си играе с нея.

# 848
Но е доста кофти спрямо Елена, защото Евгени си играе с нея.
То това като че ли е най-тъпо. Миналата година не ми пукаше въобще коя ще избере, защото беше ясно, че нито той ги харесва финалистките, нито те имат някакви чувства към него. Блага я изгони сравнително навреме, за да не е прекалено болезнено на финала и като цяло, Виктор не даваше такива смесени сигнали на всички. Той си харесваше Александра и си следваше тази линия. С другите си беше служебен ангажимент и не им даваше напразни надежди, а и те на него.
Тази година обаче и Валерия, и Елена го харесват много Генчо, а може би е имало и други (например Боряна). Евгени също има явна фаворитка (Валерия), но освен това, за всеки случай пуска кукички и на Елена. То е ясно, че трябва да го прави в името на шоуто, но може да е по-фино и деликатно, не да се държи с нея сякаш ще я избере накрая. Като  цяло, подобно отношение към която и да било, щеше да е гадно, щом знае и вижда, че жената е влюбена. По същия начин ще е и ако някак си пък не избере Валерия, а Елена. Той цял сезон и даваше увереност на Валето, че тя ще е неговата избраница, а накрая да не я избере ще е просто подигравка с нея. Пак казвам, ясно е какво е предаването, ама е грозно по този начин да се подиграваш с чувствата на жените, които наистина изпитват нещо към теб. Но то от Гената какво да очакваме. Laughing

# 849
Вярно е. Виктор поне гонеше тези, които имаха чувства към него, а той не им отвръщаше. Все повече ми липсва този човек.
Напълно в стил Евгениев е за жалост да остави Валерия и Елена на финал. Ако избере Елена, е оставил Валето, за да я накаже публично, че не го е боготворила достатъчно. Ако избере Валерия, е оставил Елена, понеже обича да му галят егото и му е харесвало тя да го боготвори до последно. Гнусно отвсякъде. Естествено той ще се оправдае, че толкова силно е харесвал и двете, че до последно се е колебаел. Само дамите нямат право на колебания. По-добре да печели Елена. Валерия ще и стане криво, но ще си тръгне с достойнство и без сълзи. Елена няма да успее.

# 850
Според мен отношението на останалите моми към Валерия към днешна дата не е спойлер за това, че тя е Избраната. Аз и много други хора не харесахме Валерия заради кофти характера и тъпото и поведение, а не защото ни е измъкнала изпод носа Евгени. Та и момите така.

# 851
Съгласна съм, момичета (house baby, edel). Продукцията просто ще сдъвче и изплюе Елена. И за целите на предаването също от рейтингова гледна точка за тях е по-добре да спечели Валерия. Защото ще има драма. Елена снощи каза, че не си представя вече друг развой на събитията, освен този, да си тръгнат двамата. И ще падне отвисоко и болезнено.
Ако спечели Елена, Валерия с гордо вдигната глава и усмивка ще каже "Добре" и ще си замине. Няма да има драма и сълзи. А те това искат. Не ни спестиха изкривеното лице на Боряна, любовната й мъка й сълзите й. Сеир да има. Няма да пощадят Елена, затова ще я използват до последно. Съспенс да има. А съспенс реално няма от самото начало, само изкуствено създаден.
Вени, за 6 месеца трябваше да им е минало, да са се дистанцирали от емоциите в измисленото риалити. А те продължават да съскат, защото на победителите не се прощава. Wink Ивелина през зъби каза, че "Валерия не заслужава да спечели, защото не е положила никакви усилия". Не заслужава според нея, ама е спечелила. Wink

# 852
Всъщност, има резон в това: неизбирането на  Елена е по-удобно за шоуто от гледна точка на емоционалната драма.

# 853
Аз пак да напомня надкаста с Ивелина, в който тя направо си каза, че нито Елена, нито Валерия са победителки. За мен това е най-силният спойлер. На мен цялото предаване ми прилича на приказката за Пепеляшка, в която Елена и Валерия са лошите сестри - едната красива и лоша, другата умна и нахална.

# 854
Може би е имала предвид, че никоя накрая не остава с него. Не мисля, че имат право изобщо да коментират изхода с имена.

Общи условия

Активация на акаунт