Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 626
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 870
Не знам колко може да се възприеме като спойлер, но току що Виктория при Цитиридис каза, че в крайна сметка идеята на предаването е да спечели тази, която Евгени най-много харесва, а не най-заслужилата и това за нея е Валерия.

# 871
Е, разбира се, че това е целта на предаването . Какво значи най-заслужилата ? Не е готварско предаване или нещо тип Сървайвър.

# 872
Виктория в jenitebg също така каза, че според нея Елена има най-силни чувства към Евгени, но Евгени има най-силно привличане към Валерия. Не знам, от всички тези подкастове и изказвания на момичетата в предаванията, за мен лично ясно си личи, че Валерия печели, колкото и да не съм фен. Малко остава, ще разберем. Simple Smile

# 873
Виктория в jenitebg също така каза, че според нея Елена има най-силни чувства към Евгени, но Евгени има най-силно привличане към Валерия. Не знам, от всички тези подкастове и изказвания на момичетата в предаванията, за мен лично ясно си личи, че Валерия печели, колкото и да не съм фен. Малко остава, ще разберем. Simple Smile

Че то това и ние го знаем. Що за спойлер е това?

# 874
От четенето до тук  разбрах ,че Евгений избира Валерия накрая ,но навън вижда ,че не са един за друг и се прехвърля при Елена .И сега готвят сватбата.

# 875
Прочетох в клюкарските сайтове нова статия, че Благо печели. Това вече е писано, но интересното беше, че пишеше, че един от гласовете от Журито за него е бил на Едис. Значи ПаФкЪ не е във финалната тройка?! Nerd
Не знам доколко може да се има вяра на тия сайтове, но реших да го споделя.

# 876

Че то това и ние го знаем. Що за спойлер е това?

Ясно е, че не е спойлер, както и повечето неща тук в темата напоследък не са. Тълкуваме това, с което разполагаме. Това пък е публикувано в групата във ФБ. Не знам каква ѝ е информацията, но няма да се учудя.

# 877
  • София
Защо вярваме, че този път има happy end и се готви сватба, и защо вярваме, че при цялата секретност на този сезон, някой някъде видял някого (чух, че ..., казаха ми, че... ). Единствено можем опитаме да разгадем излъченото. Има и загадки като чашата за Св. Валентин, познанството на родата, сватбени албуми с рокли и украси.

# 878
  • София
В уикипедия избухват за ХК:

От отпаднал участник знам, че мъж печели, аз не исках да ми каже кой, беше готов да сподели

# 879
На мен това ми прилича на кратък анализ на догадките ни във форума 😁

Ясно е, че не е спойлер, както и повечето неща тук в темата напоследък не са. Тълкуваме това, с което разполагаме. Това пък е публикувано в групата във ФБ. Не знам каква ѝ е информацията, но няма да се учудя.

# 880
По-рано днес една потребителка написа нещо много разумно и колкото и гадно да звучи, ако съм на мястото на Евгени серизно щях да обмисля точно този вариант. Избира си Валерия, вижда я буквално за 1-2 седмици в реална среда (да не кажа, че и няколко дни ще му стигнат да я съзре в пълния ѝ блясък) и според вече финалната му оценка за нея - остават заедно или се връща към Елена,. Тя ужасно ясно му заяви как ще го чака, търси и т.н. В този случай, той реално няма какво да изгуби, ако наистина се колебае.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 01:15 от Amm

# 881
Аз по-скоро мисля, че Валерия ще го изпидурка набързо, за да направи място на спалнята за кученцата. Grinning
Скрит текст:

Но пък, ако Елена си го е прибрала после... Ще спестя на аудиторията какво мисля по въпроса. Close

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 01:50 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 882
Елена е номер 2 заради Радо Тушев, не заради Евгени, как не го разбрахте вече ?
И да са си писнали вече с Валерия, Елена не му е опция. Той изобщо не я харесва, ама хич...

# 883
  • Монреал
Хора, получих пресни новини от една моя дружка, пловдивчанка. Бях я бъзикнала преди време дали нещо не се чува по техния край. Не очаквах кой знае какво инфо, но тя взе, че ме изненада… Мълвата в града е, че Евгени наистина стяга сватба, но всичко е потайно както знаем. Бъдещата булка е участничка от формата, но не е сигурно, че е победителката. Информацията идва от роднини на Евгени. Не са посочили имена на момичетата, но мисля всички се досещаме за развръзката… коя е победителката и коя ще е бъдещата булка. Не са една и съща😂  Ето как се обяснява спойлера за преместването на Елена в Пловдив. Това го потвърди и Камелия, нейната приятелка, когато беше в Надкаста. Каза, че Елена живее в Пловдив.
Ако това се окаже истина, си е направо готов сценарий за холивудски филм🤯

# 884
Ако това е вярно, значи заканата на Елена е истина и тя го е преследвала след финала 😂

Общи условия

Активация на акаунт