Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 514
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 945
На лагер за автори на музика са (или бяха) Дара, Евгени и Мила Роберт, както и куп други хора.
И да се познават Евгени и Елена - какво? Настрана това, че подобни "напасванки" са ми много изсмукани от пръстите, но какъв ефект оказва подобно познанство върху развоя на сезона като вече и негледащите предаването знаят, че не печели тя?
Ако беше тя победителка И имаха връзка отпреди формата, тогава има смисъл от подобно откритие. Но и двете не са факт.

# 946
Някой не беше ли писал, че го е видял в София с Дара?

Генчо най-после е видял Wear Bikini

# 947
На лагер за автори на музика са (или бяха) Дара, Евгени и Мила Роберт, както и куп други хора.
И да се познават Евгени и Елена - какво? Настрана това, че подобни "напасванки" са ми много изсмукани от пръстите, но какъв ефект оказва подобно познанство върху развоя на сезона като вече и негледащите предаването знаят, че не печели тя?
Ако беше тя победителка И имаха връзка отпреди формата, тогава има смисъл от подобно откритие. Но и двете не са факт.
Защо реши, че не печели тя?

# 948
  • Варна
Я, Евгени пушач? Не очаквах.

# 949
Той затова явно изчезва на коктейлите - да пуши.

# 950
За мен много показателен беше разговорът с Ирина. В деня, когато Валерия му се опълчи много категорично и видимо го ядоса, той все пак я защити. Няма смисъл да търсим логика там, където главна роля играят чувствата.

# 951
Защо реши, че не печели тя?
Защото съм достатъчно дълго време в темата, за да помня спойлерите и да усещам на кои може да се вярва и на кои не.
Какви изобщо са аргументите да печели Елена, освен спойлерът от LiveLaughLove, който преди вече 2 месеца беше доказан като партенка, спускана от продукцията?

# 952
Японката нали е Елена?

# 953
Ама Валерия не е с него сега или той не е с нея. Кой кого е зарязал - няма значение. Момчето се оказа доста игриво. Май от всички участници, той най-малко си е търсил партньор за вечни времена.
Аз все още залагам на Микаела.

# 954
  • Луната
Генчо харесва Валерия и външно и вътрешно, дори да открие вътрешната красота не Елена - това не е достатъчно.
Вал печели.
И аз мисля, че Вал печели!
Тя го предупреди да не разбива сърцето й.
Мислите ли, че Валето ще носи обеците подарени й от Генчо месец след финала, ако не печели и е разбил сърцето й?
Скрит текст:
От ИГ й

От последия епизод

# 955
  • Варна
Японката нали е Елена?
Няма значение. Чатът беше манипулиран.

Мислите ли, че Валето ще носи обеците подарени й от Генчо месец след финала, ако не печели и е разбил сърцето й?
За мен не е аргумент, аз бих си носила диамантените обеци, все пак те са от продукцията, Генчо не е давал пари за тях. Но вярвам че печели тя , де.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 18:05 от Хексе

# 956
Аз пък мисля, че точно Елена печели. Все по-сигурна ставам. Не е спойлер, извод въз основа на едита й в последно време, на монтажа, на линията на историята. Борбата за любов на умната жена, която няма физическите дадености на модел и е принудена да отстоява и да заявява себе си, да се надскача на много нива, защото всички първо сме привлечени от видимата, физическа красота, и чак тогава, постепенно, крачка по крачка откриваме и вътрешната красота на отсрещния човек. Мое лично мнение, ще видим дали ще позная.

Съгласна съм с написаното от Вас, но според мен нишката ще е обратната-жената,която се бори за това,което иска, опитавайки се да го спечели с всички усилия, успявайки да привлече вниманието му-извоювано, но в противовес с любовта от пръв поглед ,тази която просто се случва, въпреки всичко и различията и т.н.

# 957
Е, и Елена се снима с огърлицата.

# 958
Аз ли нещо недовиждам, защо ми се струва че е пластмасова дръжка на близалка? Sweat Smile

# 959
На мен ми прилича на цигарка, ама не с тютюн. 😀
Аз ли нещо недовиждам, защо ми се струва че е пластмасова дръжка на близалка? Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт