Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 507
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 930
  • Разпиляна във въображението
Отделно, ако искаха да лъскат имиджа на Елена, щяха да изрежат изказването ѝ как щяла да се бори след финала и реакциите на момичетата, включително в синхрони, което предизвика взрив от недоволство в публиката срещу нея.

Няма как да го изрежат. Това означава да махнат цялото натискане след това на диванчето. А и все още съществува вероятността Елена да е направила това и в реала Simple Smile

# 931
  • София
Гледам Виктория сега в Надкаста - досега нищо съществено не чух, но ... заснетото е рязано. Те се хвалят, че не монтират записите си, но този е рязан, което означава, че Виктория е казала нещо, което не трябва.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 00:02 от Eiger

# 932
Включвам се с информация от близки на семейството на Евгени, че е избрал Елена, но в момента стяга сватба с Валерия.Сериозни хора са и съм склонна да им вярвам.

# 933
  • Някъде там...
Е, само този вариант не се беше появявал. Simple Smile

# 934
Браво на продукцията,ако се е подковала със спойлери.

# 935
Ако Евгени наистина беше с някоя от участничките, щеше досега да се разбере. Чак толкова успешно да се крият ми се вижда трудно. Съдейки по екранното време на Елена и мелодраматична и романтична музика, която пускат, когато прави stalker-ски изказвания, тя печели. Но подозирам, че в момента не са заедно.

# 936
Изгледах Виктория при Туджаров и тя каза, че Евгени най-много е харесвал Валерия. От това правя заключение, че сега той не е с Елена, защото казвайки го това тя би излязла в много лоша светлина. Може ли някой да е щастлив и да стяга сватба и ти да говориш, че е харесвал друга жена?
Обратите им ги видяхме Grinning
На мен пък ми направи впечатление, че Виктория прекалено смело каза, че Евгени харесвал Валерия и малко Елена. За мен това означава, че не е избрал Валерия.

Изгледах и аз интевютата на Виктория, и на мен това ми направи впечатление.
Ще се повторя-всички отпаднали участнички казват колко е харесвал Валерия, незнам ако всички те знаят, че е с Елена и стяга сватба дали щяха да го тръбят това така.
Вики ми изглежда много тактична и си мисля, че по-скоро нямаше да каже нищо, отколкото да казва, как харесвал Валерия и малко Елена.
За мен изказванията на момичетета след предването продължават да си бъдат спойлери, а също така  и изказванята на Камелия- приятелката на Елена, какъв нарцис и т.н. бил Генчо, много ще ми дойде филма,ако всчики групово са наговорени да говорят така тези неща.
Отделно от всичко друго си мисля, че всичката романтична музика и т.н. , който съпътстват сецените с Елена са точно монтирани така ,за да ни подготвят за разбитото й сърце, а не за това, че тя е победителката.
В последния епизод дадоха един синхрон на Елена след рождения й ден , в който тя казва, че е много убедена как нещата ще се случат-похват, който го използват точно като се случва обратното.
На база промото за сряда ми се струва, че ще акцентират върху това как всички ще нападнат Валерия, че не е заслужила цялото внимание на Евгения-това пак ми е някак подсказка, че тя печели.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 07:20 от Evaeva7

# 937
  • Някъде там...
На мен промото ми се видя от типа: двама се карат, трети печели. Валерия и Елена се разправят, на Генча му казват да ги отрезви като вземе Мика и спонтанно се накиснат в басейна. Подготвят си третия финалист.
Надявам се за Елена да не е било много болезнено излизането от илюзията, която си създаде там. Тя няколко пъти споменава за катарзис вече... И по-добре далече от Генча. Тя заслужава нещо по-добро.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 13:05 от Жабче

# 938
На мен промото ми се видя от типа: двама се карат, трети печели. Валерия и Елена се разправят, на Генча му казват да ги укроти като вземе Мика и спонтанно се накиснат в басейна. Подготвят си третия финалист.
Надявам се за Елена да не е било много болезнено излизането от илюзията, която си създаде там. Тя няколко пъти споменава за катарзис вече... И по-добре далече от Генча. Тя заслужава нещо по-добро.

Виктория в Надкаст каза едно към едно, Мика не беше влюбена, за мен няма съмнение, че остава трета, никакъв шанс за изненада.

# 939
На мен промото ми се видя от типа: двама се карат, трети печели. Валерия и Елена се разправят, на Генча му казват да ги укроти като вземе Мика и спонтанно се накиснат в басейна. Подготвят си третия финалист.

Виктория в Надкаст каза едно към едно, Мика не беше влюбена, за мен няма съмнение, че остава трета, никакъв шанс за изненада.
Още едно доказателство, че всеки си тълкува казаното, както си иска. Виктория никой не я е питал дали Мика е била влюбена или не, тя просто го изтърси без никаква връзка с темата, по която говореше. Което за мен лично означава, че Виктория е била и е доста неприятно изненадана от напредъка на Мика в предаването. Аз не бих заложила на това, че остава трета.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 11:26 от Анонимен

# 940
  • Някъде там...
E, за Мика имаше спойлер, че е първа, ако не се лъжа. Честно казано, не вярвам, предвид монтажа досега.

# 941
Изгледах Виктория в Надкаста. Направи ми впечатление едно нейно изказване на въпроса какво мисли за заканата на Елена да преследва Евгени и след предаването. Тя каза: "Аз не мисля, че Евгени дори да не избере Елена тя би го преследвала след това". Много странно структурирана мисъл, звучи все едно: "Не вярвам, че би го преследвала дори да не беше избрал нея".
Точно тази част от поведенческата психология не ми е най-силната част, но следя канала на един специалист по поведението, който много пъти е наблягал на това колко е важно как са структурирани изреченията и какви точно конструкции се използват.

# 942
Някой не беше ли писал, че го е видял в София с Дара?

# 943
Кои са на снимката?

# 944
На снимката не е ли дъщерята на Ванчето Щерева?Да не се окаже,че наш Генчо ,според казаното че е във връзка с участничка от шоОто,да се е гаджосал именно с Ванчето?

Общи условия

Активация на акаунт