Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 510
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 915
  • софия
Miriel, точно този уинередит на Елена ме обърква много. Валерия не я показват в най-добрата светлина. Не знам, шапка им свалям как успяха да ни овъртят тази година.
 А иначе, нали знаеш, любовта е сляпа и понякога от най-големите разлики се получават интересни неща.

# 916
За мен най-показателното, че Елена не печели и не е с него в момента, е че нейните приятелки от предаването не се изказват ласкаво за Евгени. Докато на Валерия дружките са много про Евгени.

# 917
Miriel, точно този уинередит на Елена ме обърква много. Валерия не я показват в най-добрата светлина. Не знам, шапка им свалям как успяха да ни овъртят тази година.
 А иначе, нали знаеш, любовта е сляпа и понякога от най-големите разлики се получават интересни неща.
Спомни си миналата година едита на Александра и този на Капитонова... продукцията просто търси скандали, това не е състезателно риалити като Сървайвър или ИВ, където да се опитват да ни накарат да харесаме победителя.
Говоря с такава убеденост, защото и аз за същата брънка се хващах, но единственият "спойлер" за победа на Елена (който не е "чух от някъде") е, че е по-логично. За Валерия има десетки.

# 918
  • Монреал
Да, наистина монтажът не е в полза на Валерия, подчертавам го за пореден път. Върви по-скоро градивно в посока Елена. Последните епизоди са много про Елена. Започнаха да наблягат на химията и страстта между тях. Поне това се показва или внушава на зрителите. Единственото ми обяснение за монтажа срещу Валерия е, че евентуално Гената толкова е лапнал в началото по нея и много е личало, та са се опитали да позамажат малко, за съспенс… Иначе не ми се вярва да изградят такъв имидж на победителката. Валерия постоянно е забивана, провокирана и т.н. Пък на нея малко и трябва да пламне клечката😝

# 919
Ами явно наистина се опитват да направят мегафинал и да сринат Елена накрая. Много гнусно....Аз няма да гледам до финала, само ще чета. Просто не искам да подкрепям садистичните продуценти.

# 920
Според мен позитивни “победителски” едити се правят и на участнички, за които от БТВ искат да си запазят опцията да дават платформа и в бъдеще. Александра е нон-стоп в разни предавания, може и мома да я направят. Елена като нищо ще я глътнат за редакторка или нещо подобно.

# 921
  • София
А официално ли е обявено, че ще е Мома или са спекулации?
Ако е така, въобще не вярвам да изберат чужденка, както се писа по-горе.

# 922
Спекулации са, единствено Блага намекна в един подкаст, че щяло да има, но не звучеше като да го е чула от някъде.
За сега е само обявен "Ергенът" 3.

# 923
  • Варна
Да, наистина монтажът не е в полза на Валерия, подчертавам го за пореден път. Върви по-скоро градивно в посока Елена. Последните епизоди са много про Елена. Започнаха да наблягат на химията и страстта между тях. Поне това се показва или внушава на зрителите.
Аз друго виждам.
Няма химия.  Елена се разтапя пред него и той е поласкан, очарован , възбуден, но не заради самата Елена, а заради това, което му предлага на момента. В следващата секунда вече я е забравил.
Единствено топлота в погледа виждам , когато гледа Валерия.

# 924
  • Вестерос
Съгласна съм с Хексе, някак и на нея все се обяснява нещо за някаква случка.

# 925
  • Монреал
Да, наистина монтажът не е в полза на Валерия, подчертавам го за пореден път. Върви по-скоро градивно в посока Елена. Последните епизоди са много про Елена. Започнаха да наблягат на химията и страстта между тях. Поне това се показва или внушава на зрителите.
Аз друго виждам.
Няма химия.  Елена се разтапя пред него и той е поласкан, очарован , възбуден, но не заради самата Елена, а заради това, което му предлага на момента. В следващата секунда вече я е забравил.
Единствено топлота в погледа виждам , когато гледа Валерия.

Мда, и аз така го усещам, но последните епизоди имаше няколко страстни награбвания между Е и Е. Това, което ми прави впечатление, че някак е “по-хард” с нея. Докато с Валерия има нежност, чувственост, озарение. Това постоянно гледане в очите с такава дълбочина… Не го улавям така при Елена, но иначе имаше страст.

# 926
Изгледах Виктория при Туджаров и тя каза, че Евгени най-много е харесвал Валерия. От това правя заключение, че сега той не е с Елена, защото казвайки го това тя би излязла в много лоша светлина. Може ли някой да е щастлив и да стяга сватба и ти да говориш, че е харесвал друга жена?
Обратите им ги видяхме Grinning

# 927
Извинете,  но определено не бих го нарекла спекулации, а информация от сигурен източник, която споделям.
Ако информацията беше официална, то щеше да е на сайта на БТВ
Изрично написах, че текат преговори. Нито кастинг за участници е започнал, нито снимки
Спекулации са, единствено Блага намекна в един подкаст, че щяло да има, но не звучеше като да го е чула от някъде.
За сега е само обявен "Ергенът" 3.

# 928
Да, наистина монтажът не е в полза на Валерия, подчертавам го за пореден път. Върви по-скоро градивно в посока Елена. Последните епизоди са много про Елена. Започнаха да наблягат на химията и страстта между тях. Поне това се показва или внушава на зрителите. Единственото ми обяснение за монтажа срещу Валерия е, че евентуално Гената толкова е лапнал в началото по нея и много е личало, та са се опитали да позамажат малко, за съспенс… Иначе не ми се вярва да изградят такъв имидж на победителката. Валерия постоянно е забивана, провокирана и т.н. Пък на нея малко и трябва да пламне клечката😝

Елена в последните епизоди имаше няколко целувки по време на коктейлите и една среща от 40 мин. след баниците. Валерия прекара цял ден с него на доста дълга индивидуална среща с пътуване до Гърция, диамантени обеци, снимки, позиране пред художник, плюс всяка вечер на пейката, някои вечери по два пъти. Видяхме целувки и с едната, и с другата. Ако някои изглеждат по-страстни, няма да е от монтажа. Даже вдигането на момичето с крака около кръста му, докато я целува, го повториха и с двете. Провокацията към Валерия с козите не е по-голяма от провокацията към Елена защо не си носи колието. Отделно, ако искаха да лъскат имиджа на Елена, щяха да изрежат изказването ѝ как щяла да се бори след финала и реакциите на момичетата, включително в синхрони, което предизвика взрив от недоволство в публиката срещу нея.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 21:11 от Lemon Verbena

# 929
Изгледах Виктория при Туджаров и тя каза, че Евгени най-много е харесвал Валерия. От това правя заключение, че сега той не е с Елена, защото казвайки го това тя би излязла в много лоша светлина. Може ли някой да е щастлив и да стяга сватба и ти да говориш, че е харесвал друга жена?
Обратите им ги видяхме Grinning
На мен пък ми направи впечатление, че Виктория прекалено смело каза, че Евгени харесвал Валерия и малко Елена. За мен това означава, че не е избрал Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт