Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 185 843
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 290
И какво излиза от промото за следващия епизод - Мика взима първата роза или така ми се стори? Някой, който е видял по-дпбре?

# 1 291
Аз финалът ще го пропусна, не ми се гледат страданията на Елена, а обясненията в любов към Валерия са ми тотално безинтересни, така че не ми се гледа този предизвестен отдавна финал.

# 1 292
Съседите на Евгени току що писаха, че печели Елена и коментарите няколко пъти им бяха изтрити!

Къде са го писали това и кои точно съседи? Не вярвам аз, абсолютно. Прекалено много спойлери има в полза на Валерия, а и логиката го изисква да е тя, иначе защо ще ни натякват все как Елена впрва, че тя ще спечели.

Във фейбук, под снимката, на която е с Елена.

# 1 293
Аз финалът ще го пропусна, не ми се гледат страданията на Елена, а обясненията в любов към Валерия са ми тотално безинтересни, така че не ми се гледа този предизвестен отдавна финал.

И аз му налагам вето. Другата седмица изобщо съм пас, тази седмица гледах само кратки клипчета, домързя ме да гледам цели епизоди.

Bluemoon999 това в в страницата на официалното предаване ли?

# 1 294
И аз мислех да разгледам във Фейсбук.

# 1 295

И аз му налагам вето. Другата седмица изобщо съм пас, тази седмица гледах само кратки клипчета, домързя ме да гледам цели епизоди.

Bluemoon999 това в в страницата на официалното предаване ли?

Да

# 1 296
Съседите на Евгени току що писаха, че печели Елена и коментарите няколко пъти им бяха изтрити!

Кои съседи и къде са писали? Голям съспенс вече настава. Всички луднахме.

# 1 297
  • Варна
А съседите на Евгени откъде знаят? Тя не се е нанесла там и е забранено да ходи изобщо.
И как сте сигурни, че това са съседите им.

# 1 298
Правете скрийншоти на тези публикации, че явно от продукцията бързо ги замитат. Поне спомняте ли си профила, който се е представил за съсед? Може да го питаме на лично.

# 1 299

Къде са го писали това и кои точно съседи? Не вярвам аз, абсолютно. Прекалено много спойлери има в полза на Валерия, а и логиката го изисква да е тя, иначе защо ще ни натякват все как Елена впрва, че тя ще спечели.

Във фейбук, под снимката, на която е с Елена.

Не знам защо на всяка страница се повтаря, че имало мноооого спойлери за Валерия. Ами сори, ама аз освен за кучето, не съм видяла друг сериозен. А уж следя темата. За мен има много спойлери за Елена, дори тези дни ще ги систематизирам и ще ги кача тук преди последния епизод. Да си ги припомним.

# 1 300
И какво излиза от промото за следващия епизод - Мика взима първата роза или така ми се стори? Някой, който е видял по-дпбре?
В следващия епизод Валерия взима първата роза, втората за Елена. Мика напуска. Само не знам три телевизионни часа финал ще има пак да се разтакават доста, неговото семейство+ срещи с всяка. Поне тази година топ фаворитките са на финал и има истинска драма, не като миналия сезон където финалът беше преди финала.

# 1 301
  • Разпиляна във въображението
Писах и в другата тема, но никой не ме отрази. Не мисля, че вече има някакъв смисъл тук да се пишат коментари за "Ергенът". Останаха три, нищо не е ясно и просто трябва да се коментира там.

# 1 302
Наум: Последната роза на лятото.
Елена: Бих искала да я бях взела аз.
Не звучи ли ясно?
Благодаря ти,Елена!:purple_heart:

# 1 303
Писах и в другата тема, но никой не ме отрази. Не мисля, че вече има някакъв смисъл тук да се пишат коментари за "Ергенът". Останаха три, нищо не е ясно и просто трябва да се коментира там.
Miriel, отразих те Simple Smile  явно другите не искат още да се намесваме в другата тема. Губят много.

# 1 304
Кога пък промото е звучало ясно, та и сега?!

Общи условия

Активация на акаунт