Форумът на дъгата

• 26 222
  • 126
  •   1
Отговори
# 45
Това е ужасно. Дано детето е добре и да има помощ от някой.
Детето беше от няколко години пълнолетно, но с психически проблем, с нужда да се грижат за него доживот. Мъжът, с който живееше, който не беше бащага на детето, беше й обещал да се грижи докато може Blue Heart Дано си спокойна, Ал!

# 46
  • София
Много ми е мъчно за АбсурТ, въпреки че с нея бяхме вечна опозиция. Търсих я в темата за липсите, оттам разбрах, че била с бан. И накрая това...Да почива в мир.

# 47
Не знаех за виж ти. Жалко.

# 48
Съжалявам за всички споменати тук и запомнени с добро. Нека почиват в мир.
За Кей ми е особено мъчно заради това, че...няма да повтарям защо.

# 49
Не знаех за Шани... Толкова много е помагала на всички.

# 50
И аз не знаех.

# 51
Sad И аз сега научавам за Шани, а сякаш скоро четох нещо от нея, но явно е било в стара тема. Добър човек беше.

# 52
  • София/Севлиево
Аз не знаех за виж ти.Явно има и друг потребител с този ник, защото имам харесвания от дама с него и със сигурност е било след 2019-та(или пък да е било тогава,а аз да мисля ,че е от по-скоро)...Светъл да е пътят ѝ...

# 53
  • Deutschland/HE
Шани почина 2021г. Тя се премести да живее в Германия и вече не беше толкова активна. Точно на имения и ден разбрах, че е починала Sad

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 12:07 от colibri

# 54
Да почиват в мир всички починали! Много е тъжно..
Спомням си една дама, от Варна мисля. Свекърва й се грижеше за дето. Правеха си пътешествия с мъжа й. До смъртта си пишеше във форума.
Какъв точно е никът на Шани, подозирам позната от друг форум?

# 55
  • Deutschland/HE
Шани беше никът и тук, с един велосипед и беше профилната снимка.

# 56
  • При децата ми
За Шани разбрах почти веднага от фейсбук, от обща позната, но за виж ти не знаех. Sad
Доколкото знам е починала от ковид.

# 57
  • София /Абсурдистан
С Шани бяхме съседи. Но от вас разбрах за загубата. Много приятно момиче беше.
Липсва и Мидко, с него се познавахме от най- тъжната тема на форума… Също и Хули, пак от там. За Ал / Снежи/ знаех пак от там, много беше тъжна цялата и история. За АбсурТ също научих от вас, мислех, че е с бан. Да почиват в мир!

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 21:24 от The Iron Lady

# 58
И Шани, и Виж ти съм ги засичала епизодично във форума, стана ми доста тъжно, като разбрах, че вече физически не са сред нас.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 08:06 от bubanka

# 59
  • Sunshine state
Ох... И Шани, и виж ти и АбсурТ, и мидко съм ги чела, и просто ми е толкова мълно, че са починали... 😞  През последните 3год. толкова много хора покрай мен си отидоха, мои близки, приятели и роднини, майка ми, баба ми, зет ми...
Мисля си кой ще забележи липсата ни, като спрем да пишем? Аз поддържам връзка с няколко момичета от форума на живо, главно пиша в телевизионните теми и там всички са ми познати. Никой не искам да си ходи, дори да не съм съгласна с мненията му. ❤

Общи условия

Активация на акаунт