Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 118 094
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Пхахахаха, Свен, човек! 1:1!!!!! Grinning Grinning Grinning

# 362
  • София
ДА! със снимката отговорих на чуденката, с кого Джия е направила коалиция. И тя като Виктория - където й е изгодно в даденият момент. И преди така сменяше лагерите - ту при Пам и Елена, ту с Валерия и Айлин.

# 363
ДА! със снимката отговорих на чуденката, с кого Джия е направила коалиция. И тя като Виктория - където й е изгодно в даденият момент. И преди така сменяше лагерите - ту при Пам и Елена, ту с Валерия и Айлин.
Ами, тя, Елена чак симпатична е тук. Въпреки физиономията от монтажа и нелепото бюстие, което си мислех, че е за "арт фотосесия". И пак вирнатите джоланчета...
ПП:Елена от къде я извади тази коса и ту с бретонче - ту без... Rolling Eyes

# 364
  • # супернатурална #
На Джия вероятно са й писнали ушите от непрестанното кикотене в едната групичка и е минала към другата за малко спокойствие.

И за интелектуално израстване Wink. В тази групичка тъпите въпроси никога не са тъпи, (Елена) плитките разговори винаги са дълбоки, (Мика) и злобата е просто "искреност" (Ирина).
Ако се задържи достатъчно, ще се насладим на истински катарзис.

# 365
Не знам защо никой не забелязва (или поне не се коментира), но Джия има огромен комплекс за малоценност. Тя е единствената (от Триглавата ламя), на която наистина й става кофти, когато някой намекне, че е повърхностна. Дори на вечерята в лозето й стана неприятно (повече, отколкото на останалите), когато Генчо извика Виктория да си говорят, затова и така рязко престана да й е весело.

# 366
Едно от най-хубавите неща, които човек може да направи за себе си, е да комуникира пълноценно с различни типажи хора и да се опита да вземе нещо за себе си. Черното и бялото са хубави само в клавишите на пианото Grinning

# 367
Не знам защо никой не забелязва (или поне не се коментира), но Джия има огромен комплекс за малоценност. Тя е единствената (от Триглавата ламя), на която наистина й става кофти, когато някой намекне, че е повърхностна. Дори на вечерята в лозето й стана неприятно (повече, отколкото на останалите), когато Генчо извика Виктория да си говорят, затова и така рязко престана да й е весело.
Джия, макар и да изглежда "фурнаджийска лопата" и "лековата" за мен не е лош човек. Предпочитам да си отстояваш мнението с кого да общуваш, вместо да робуваш на лагери, наложени от истинските комплексари. Още повече, вие нали не си мислите, че те там наистина водят война помежду си без камерите?

# 368
Не, но наистина мисля, че тя приема по-лично нещата. По-слаба психика от Айлин, примерно (която се престори, че се обижда на Пам).

# 369
Джия показа по-добра социална игра от участниците в тазгодишния 'Сървайвър'.😄 Конфликтите не са толкова дълбоки, колкото се опитват да ни ги представят. Видя се, че се забавляват заедно, а само на синхрони се 'хапят'.

# 370
Не, но наистина мисля, че тя приема по-лично нещата. По-слаба психика от Айлин, примерно (която се престори, че се обижда на Пам).
Няма нищо лошо да бъдеш чувствителен, (каквито и да се опитват всички да се изтъкнат там). Не помня случката, за която говориш, но на мен Джия ми е приятна засега, защото не я намирам за лицемер. Иначе е и секси жена ,но според мен с Евгени няма да им се получи, защото нейното "амплоа" е друго.

Джия показа по-добра социална игра от участниците в тазгодишния 'Сървайвър'.😄 Конфликтите не са толкова дълбоки, колкото се опитват да ни ги представят. Видя се, че се забавляват заедно, а само на синхрони се 'хапят'.

Подкрепям!

# 371
Залагам на "коалиция" Джия и Валерия.

Предвид плика в ръката на Валерия дали тя няма да е на втора среща?
По-скоро са Елена и Валерия,Джия-Михаела или Доия-Ирина.Нали Джия и Валерия са там някакви приятелки.Не са си близки, но не са и в открита вражда.

# 372

Използвам цитата заради снимката.
Елена да си вири така краката - дали на пейката, дали както е тук или в колата върху таблото, не е никак в нейна полза.
Не може ли да седне като дама?

# 373
С тази рокля, гърдите на Джия изглеждат нормални. Много и отива.

# 374
На тази снимка Елена ми прилича на Алиша Кийс в очите.

Общи условия

Активация на акаунт