Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 356
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 740
А Елена нали събираше бригада за къщата на Евгени?  Самоделегира си права на “малката стопанка”, защо сега да не контролира информационния поток към Избрания?! Скоро освен коментар и интерпретация, ще започне и с филтрирането и преработката на емоционалния поток.
Дори не ми се мисли какво плюене и “размазване с обувка” щеше да има от Ирина, ако Валерия беше кацнала на облегалката🤨

# 1 741
  • София
Само аз ли не откривам дълбочина в Еленините разговори Joy Говори същото, като другите, само че с по-сложни думи, част от които - не на място. Като, чета между линията. Айде, единственото число да го приема за лапсус, ама другото е нескопосан превод на read between the lines. На български е редовете. Иначе да, много си пасваме, ама казано с музикална метафора, и това явно го прави дълбоко. Ооокей Wink

Иначе, много взеха да ми се повтарят всички. Валерия се поизнерви и позлобя в този епизод. Усеща се, че е оставена сама и се настърви. Срещата с Евгени обаче беше лека и приятна.

Елена, все същото. Мина й еуфорията и пак я налазиха страхове. Пак почна да прави едни физиономии тип кой ми яде от супата.

Обаче, това как вися на главата на Евгени, докато Ирина споделяше супер лични неща, беше едно от най-неадекватните неща, които съм виждала някога. Не мога да нарека жена, която е способна да стои и да слуша такъв разговор по този начин, интелигентна. Беше като дърта свекърва, която свети на сина и снахата. Гнусно ми стана. Направо се убедих, че всичко е нагласено - кой мъж ще търпи жена, която показва такава брутална липса на уважение към личните граници на хората?

# 1 742
  • Мюнхен
Хайде да обсъдим и нещо друго, по-интересно и от Лена/Валерия. Ирина нали каза, че миналият ѝ ухажор е осигурил фигуристка, участвала в Олимпийските игри, да танцува за нея в затворена зала? Звучи ми като руска грандомания, та... някое от момичетата на Тутберидзе? Женя, Алина? Много ми е интересно.

# 1 743
Значии ако откаже розата на момата, тя остава. Ако я приеме, момата е обезрозена и си тръгва.

# 1 744
  • софия
Девойки, ида с мир! 😀 Няма да се плашите,  Валето си остава. Тази, която остане без роза е изпидурканата.  За това Генчо не приема розата и. Не иска да я обезрози. Опитаха се да вкарат екшън в промото, ама не им се получи.
 Така, сега по епизода. Много, ама наистина много взеха да ми стават симпатични почти всички останали. Все повече се разкриват образите им. Демоните и ангелите, които ги водят. Липсите, които се опитват да запълнят.
 Двете главни героини днес не блеснаха особено. Вал ми е, като слон в стъкларски магазин, но на забавен каданс.  Никаква емпатия няма към околните. Мачка невиждайки по-далеч от собственият си вирнат нос.
 Ети днес и тя изблестя с присъствието си на толкова интимен разговор. Не всичко е на всяка цена, момиче. Ирина все повече я уважавам. Мика също.

# 1 745
Елена в инстаграм има стори как танцува танго с мъж под дъжда … ако някой може да разпознае краката дали са на Евгени Simple Smile

# 1 746
Няма начин да пуснат такъв огромен спойлер в промото, това ще да е пързалка с отказа на розата.

Е, ако Гената откаже розата на Валерия ще взема и аз да го заобичам на края  😂

# 1 747
Само аз ли не откривам дълбочина в Еленините разговори Joy Говори същото, като другите, само че с по-сложни думи, част от които - не на място. Като, чета между линията. Айде, единственото число да го приема за лапсус, ама другото е нескопосан превод на read between the lines. На български е редовете. Иначе да, много си пасваме, ама казано с музикална метафора, и това явно го прави дълбоко. Ооокей Wink

Скрит текст:
Иначе, много взеха да ми се повтарят всички. Валерия се поизнерви и позлобя в този епизод. Усеща се, че е оставена сама и се настърви. Срещата с Евгени обаче беше лека и приятна.

Елена, все същото. Мина й еуфорията и пак я налазиха страхове. Пак почна да прави едни физиономии тип кой ми яде от супата.

Обаче, това как вися на главата на Евгени, докато Ирина споделяше супер лични неща, беше едно от най-неадекватните неща, които съм виждала някога. Не мога да нарека жена, която е способна да стои и да слуша такъв разговор по този начин, интелигентна. Беше като дърта свекърва, която свети на сина и снахата. Гнусно ми стана. Направо се убедих, че всичко е нагласено - кой мъж ще търпи жена, която показва такава брутална липса на уважение към личните граници на хората?

Не знам, но да не би да е имала предвид петолинията? Simple Smile

# 1 748
Елена винаги трябва да е последна инстанция- медиатор между момичетата и Генчо и обратно. Тя ще "преведе" кой какво имал предвид. След откровенията на Ирина и в Ани Владимирова се превъплъти. "На всяко гърне похлупак". Прекалено обсебваща и амбициозна до крайност взе да става.

И още по-зле ще става. Тя няма спирка. Дори го каза, че ще прави всичко възможно да го има, разбирайте - да
 победи Валерия, защото на Елена само Валерия е в главата й. Ще видим в бъдеще какви номера ще крои на Валерия, за да я изкарва извън нерви. Започват яки битки.

# 1 749
  • Мюнхен
Елена в инстаграм има стори как танцува танго с мъж под дъжда … ако някой може да разпознае краката дали са на Евгени Simple Smile

Това не е Елена. Satisfied Просто е споделила случайно клипче на танцьори от Мадейра.

# 1 750
Хайде да обсъдим и нещо друго, по-интересно и от Лена/Валерия. Ирина нали каза, че миналият ѝ ухажор е осигурил фигуристка, участвала в Олимпийските игри, да танцува за нея в затворена зала? Звучи ми като руска грандомания, та... някое от момичетата на Тутберидзе? Женя, Алина? Много ми е интересно.

И на мен ми стана интересно Simple Smile Не каза ли, че и някаква книга е написал за нея?

# 1 751

Много ми стана мъчно за Ирина от това, което разказа за майка си в синхрона. Тя и друг път го е споменавала и мисля, че е истина, а не измислена драма. За фигурното пързаляне нищо не знам обаче, Jinnafee, и не мога да се включа. Алина любовницата на Путин ли е?

# 1 752
  • # супернатурална #
Ергенът си пада по Валерия-необяснимо,но факт.Тя обаче харесва  кучета,не хора и ергени.Елена харесва себе си /най-вече/и държи и ергена да я хареса ,но пък ергените не харесват напористи моми-та пак драма.На останалите женици  им харесва да ги дават по Чиливизура,па за ергенина както дойде

Може да харесваш И кучета, И хора И ергени. Може даже  да обичаш животни и да си обичаш семейството, представете си. Това всички семейни кучкарки го знаем. Даже нещо повече-заради любовта, която се изпитва към половинката,  може да заобичаш това, което тя/той обича. Любов, която ражда любов.

# 1 753
  • Варна

...
Де да можеше и във форума да е така. Феновете на Валерия и Елена ще се изядат.
Спокойно дами, накрая Ганьо ще избере друга.

Е, то накрая ще остане Поли. Тя е като духче, чието присъствие Генчо пропуска в калабалъка.

Това момиче си кара курорта, пие си коктейлите, дефилира с к'вот и дадат, забавлява се. Не се пъне да се доказва или да го играе влюбена, не досажда на Генчо, той не и досажда. Спазват дистанция един спрямо друг, не си пречат с присъствие и въпреки това е все още в играта. Евала за което. Smiley

# 1 754

Това не е Елена. Satisfied Просто е споделила случайно клипче на танцьори от Мадейра.
С тези сърчица отгоре, много подвеждащо изглежда

Общи условия

Активация на акаунт