Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 388
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 755
Трябва да не си много ..., за да защитаваш фанатично някакъв образ от предаване, което е не е повече от пародия.
Сякаш е мач между Левски и ЦСКА, Галатасарай и Фенербахче... Тъкмо стане весело и някой почва да говори за злобата на Елена или Ирина.
Злобна е котката ми. Нахапа ме без да съм й направила нещо, ама на - още си я отглеждам.
Пък Боряна защо рева толкова?

# 1 756
  • София
Само аз ли не откривам дълбочина в Еленините разговори Joy Говори същото, като другите, само че с по-сложни думи, част от които - не на място. Като, чета между линията. Айде, единственото число да го приема за лапсус, ама другото е нескопосан превод на read between the lines. На български е редовете. Иначе да, много си пасваме, ама казано с музикална метафора, и това явно го прави дълбоко. Ооокей Wink

Скрит текст:
Иначе, много взеха да ми се повтарят всички. Валерия се поизнерви и позлобя в този епизод. Усеща се, че е оставена сама и се настърви. Срещата с Евгени обаче беше лека и приятна.

Елена, все същото. Мина й еуфорията и пак я налазиха страхове. Пак почна да прави едни физиономии тип кой ми яде от супата.

Обаче, това как вися на главата на Евгени, докато Ирина споделяше супер лични неща, беше едно от най-неадекватните неща, които съм виждала някога. Не мога да нарека жена, която е способна да стои и да слуша такъв разговор по този начин, интелигентна. Беше като дърта свекърва, която свети на сина и снахата. Гнусно ми стана. Направо се убедих, че всичко е нагласено - кой мъж ще търпи жена, която показва такава брутална липса на уважение към личните граници на хората?

Не знам, но да не би да е имала предвид петолинията? Simple Smile

Тогава явно е било доста нескопосан опит да направи аналогия между изразът, който цитирах и петолинията. Не й се получи. Поне да беше казала линиите/редовете на петолинията. Другото просто няма смисъл.

# 1 757
  • софия

...
Де да можеше и във форума да е така. Феновете на Валерия и Елена ще се изядат.
Спокойно дами, накрая Ганьо ще избере друга.

Е, то накрая ще остане Поли. Тя е като духче, чието присъствие Генчо пропуска в калабалъка.

Това момиче си кара курорта, пие си коктейлите, дефилира с к'вот и дадат, забавлява се. Не се пъне да се доказва или да го играе влюбена, не досажда на Генчо, той не и досажда. Спазват дистанция един спрямо друг, не си пречат с присъствие и въпреки това е все още в играта. Евала за което. Smiley
То туй, все едно за Наум е писано. 😀😀😀

# 1 758
Не мога да ви догоня, бре! Grinning Ето и моите 50 ст. за епизода.

Срещата на Генчо и Валето ми беше пълна скууукааа, добре, че хрусках нещо междувременно, че щях да заспя. Единственото, което ми се стори като по-интересен момент, е, че Генчо нещо последните епизоди изглежда някак дръпнат от Валето, по-дистанциран е. Имаше няколко кадъра, в които ми се наби на очи, как тялото му не е обърнато към нея, насочено е напред или настрани. В лицето някои емоции също не ми се сториха искрени... Може и да е уморен, де. То толкова срещи, толкова кокошки, толкова коктейли и пиене. Не му е лесно на човека... Но на диванчетата определено ми се стори по-живнал.

И още нещо за срещата - видяхме ги улиците, "пълни с туристи". Ало, сценаристите! Още малко и ще кажете, че небето е зелено, съвсем за канарчета ни взехте. И се смилете малко над тия момичета, а и над самия Евгени. Да ги карате да плуват в морето по средата на есента, дори за южна страна като Турция, не е окей. Намръзнали са се яко сигурно. И айде, Генчо поне после го облякоха. Валето с това розово, късо гащеризонче... На мен ми става студено, само като си помисля.

Тая работа с писмата - криндж и половина. То ясно, че искат да вкарат някаква романтика във формата, но да принуждаваш някакви моми да пишат любовни излияния на човек, когото познават от има-няма два месеца, че даже и в такава среда, ми идва множко вече.

За коктейла: бляк, фу и всички други възклицания, които изразяват отвращение. Не се нацелува тоя, ей! Егати гнусотията!

Извън обмена на лиги и бактерии, няколко неща ми направиха впечатление.

Както вече писах, Генчо ми се виждаше по-жив на коктейла, отколкото на срещата. Ако коктейлът е бил ден след срещата, както Ирина се изпусна, то има логика. Наспал се е, събрал е сили за нови лИбовно-целувачески приключения.

Дистанцията към Вал остана за мен лично на диванчетата. Стори ми се, че на нея най-малко ѝ се радва, някак отегчен и задушен ми се стори от присъствието ѝ. Малко тип "Оф, пак ли тая?!".

Относно историята на Ирина - почти се разплаках, честно казано. Като човек, работещ по темата за нарцисизма, Ирина е просто пример като по учебник за дете на нарцистичен родител - какво чувства, с какви нагласи към света израства и към какво води нарцистичното родителство в зряла възраст. Направо в сърцето ме проби тая история и се надявам, че към днешна дата е намерила помощ в лицето на специалист и работи активно над това да промени нещата отвътре. Така ще ги промени и отвън Simple Smile

Относно вмешателството на Етито в този така интимен момент - не ме изкефи. Ирина явно нямаше нищо против присъствието ѝ, чувстваше се окей да каже нещата пред нея, защото може би са близки. Но! От елементарно уважение към границите на човека, към неговата уязвимост в този момент, можеше да се отдръпне и да ги остави насаме за още малко време.

Инак другото си го знаем, както си е - подмятания, хапане, отпускане и после пак хапане. Само тук искам да добавя нещо - Етито и Валето много добре вчера казаха, че си приличат. Това си пролича и тази вечер. И двете са еднакво обезценяващи към околните. Тук са си баш лика-прилика и даже бих казала, че за мен тази вечер Валерия ми прекрачи някои граници на търпимост на синхроните, на моменти се изказваше особено остро и обезценяващо спрямо другите момичета. Етито поне обръща жилото само към Валя, което говори за лична неприязън, към другите не съм я чула да говори или просто не помня. Валерия днес към повечето имаше доста неприятни коментари на синхроните.

За финал да коментирам и обезрозяването. Учуди ме изборът на Евгени. Между Виктория и Боряна, мислех, че ще избере Боряна. But oh well, както го е измъдрил, така го е направил.

# 1 759
  • Разпиляна във въображението
Жалко за напъна. Накрая едно по детски написано писмо "би" нейното. Очи, погледи...

# 1 760
Какво не й харесвате на Поли? На никого не досажда има лек характер, с всички се разбира и с никого не се кара. Нека другите се изядат една друга, накрая ПолитУ ще грабне мамин сладък Ганьо. Просто Ганьо още не си е отворил очите за нея.https://

# 1 761
  • София
Още две неща от епизода.

Елена била много уверена, само Валерия стояла между нея и Ергена. Така и не разбра, че ако един мъж я иска, друга жена не може да застане между тях. Само тя самата може да застане между него и себе си. И продължава с това как ще прави всичко за него. А той какво прави за теб? Цениш ли се изобщо, или стойността ти се определя от това колко правиш за някой друг?

Валерия не трябваше да показва снимките на всички. Това си беше между нея у Евгени. Но тя е показна (може би донякъде заради моделството) и освен това искаше да им се докаже след вчерашния коктейл. И нейните нерви са бая опънати.

# 1 762
На Ирина букета с многото рози е подарен 2016г.

# 1 763
Какво не й харесвате на Поли? На никого не досажда има лек характер, с всички се разбира и с никого не се кара. Нека другите се изядат една друга, накрая ПолитУ ще грабне мамин сладък Ганьо. Просто Ганьо още не си е отворил очите за нея.https://
Глътка свеж въздух е Поли. Вятърничава и лигава, но носи лекота и усмивки.

# 1 764
  • Мюнхен
Хайде да обсъдим и нещо друго, по-интересно и от Лена/Валерия. Ирина нали каза, че миналият ѝ ухажор е осигурил фигуристка, участвала в Олимпийските игри, да танцува за нея в затворена зала? Звучи ми като руска грандомания, та... някое от момичетата на Тутберидзе? Женя, Алина? Много ми е интересно.

Много ми стана мъчно за Ирина от това, което разказа за майка си в синхрона. Тя и друг път го е споменавала и мисля, че е истина, а не измислена драма. За фигурното пързаляне нищо не знам обаче, Jinnafee, и не мога да се включа. Алина любовницата на Путин ли е?

На Путин е Кабаева, тя е шампионка по художествена гимнастика, но жената е на близо 40 и категорично няма как да е била тя толкова скоро. Пък и вероятно е заета да гледа мини-Путинчетата. Там линията минава през Винер-Усманова, която си е първа дружка с Путин.

Аз визирам Алина Загитова, която спечели олимпийското злато по фигурно пързаляне 2018-та. И макар да се е оттеглила от спорта, все още участва в турнетата, организирани от Тутберидзе, и танцува.

Гледам по-назад, защото няма как да е някое от сегашните момичета на Тутберидзе - т.е Валиева, Трусова, Шербакова, техните Олимпийски бяха скоро, а Трусова смени треньор.

# 1 765
  • Разпиляна във въображението
Валерия е постоянно нападана в синхрони и извън тях от останалите момичета. Защо тя да си спестява мнението? Те не я жалят, напротив - изпитват голямо задоволство.

# 1 766
Много интересно противоречие-->близките на Валерия я имат за скандалджийка, увещаваят я да не влиза, а момичетата в къщата казват, че постоянно търтори, не можеш да ѝ вземеш думата и била по всичко компетентна,А на монтаж изглежда по-скоро мърмореща и полузаспала през повечето време/когато не крещи естествено/.

# 1 767
Опитвам се да си спомня имало ли е друга индивидуална среща с толкова много синхрони. През повече от времето вървеше фон с тях двамата в различни ситуации, а отгоре синхрони на Валерия и по-малко на Евгени. Нали, освен докато са в морето, през останалото време са с микрофони? Защо не ни пуснаха повече от разговорите им?

# 1 768
  • София
.MP4

Ергенът - Епизод 21, Сезон 2 (27.04.2023)
.HLS(m3u8)

# 1 769
Хм, само да вметна, че с отпадането на Джия и Айлин, онова момиче, с дългия нос, май Виктория се казва, придоби самочувствие, видяхме повече от нея в синхроните, завъртя се и около Евгени.
За съжаление, змийче и тя.

Общи условия

Активация на акаунт