Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 388
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 770
Хм, само да вметна, че с отпадането на Джия и Айлин, онова момиче, с дългия нос, май Виктория се казва, придоби самочувствие, видяхме повече от нея в синхроните, завъртя се и около Евгени.
За съжаление, змийче и тя.
Наистина излезе такава, от тихите води е!

# 1 771
  • # супернатурална #
Валерия е като мързелива котка, която се припича на слънце, но рязко в нея се вселява дяволът, когато я настъпят по опашката. Серт момиче е, кефи ме. Евгени ще бере ядове с нея, изглежда ми по-силен харакрер, да не се окаже накрая, че вместо да изпидурка приятелките и, тя да изпидурка неговите и да си останат по кучета и пиано.
С Елена пък го чака хронично главоболие, виждам го като мнооого странстващ музикант, ако взе пак успее да си го завлече в пещерата.
Изобщо, при всеки от изборите го очаква възмездие 😁
Мари Мар, страхотни скрийншотове правиш

# 1 772
Хайде да обсъдим и нещо друго, по-интересно и от Лена/Валерия. Ирина нали каза, че миналият ѝ ухажор е осигурил фигуристка, участвала в Олимпийските игри, да танцува за нея в затворена зала? Звучи ми като руска грандомания, та... някое от момичетата на Тутберидзе? Женя, Алина? Много ми е интересно.

Много ми стана мъчно за Ирина от това, което разказа за майка си в синхрона. Тя и друг път го е споменавала и мисля, че е истина, а не измислена драма. За фигурното пързаляне нищо не знам обаче, Jinnafee, и не мога да се включа. Алина любовницата на Путин ли е?

На Путин е Кабаева, тя е шампионка по художествена гимнастика, но жената е на близо 40 и категорично няма как да е била тя толкова скоро. Пък и вероятно е заета да гледа мини-Путинчетата. Там линията минава през Винер-Усманова, която си е първа дружка с Путин.

Аз визирам Алина Загитова, която спечели олимпийското злато по фигурно пързаляне 2018-та. И макар да се е оттеглила от спорта, все още участва в турнетата, организирани от Тутберидзе, и танцува.

Гледам по-назад, защото няма как да е някое от сегашните момичета на Тутберидзе - т.е Валиева, Трусова, Шербакова, техните Олимпийски бяха скоро, а Трусова смени треньор.

Това с розите и фигурното пързаляне 100% е изпълнение на някой руски олигарх. И не мисля, че е нужно фигуристката да е нечия любовница. Просто са ѝ предложили прилична сума пари, за която се е съгласила.

Ако олигархът е такъв грандоман, със сигурност е взел някоя от отбора на Тутберидзе, тази жена и отборът ѝ са легенда. Загитова за първи път е на Олимпийски игри през 2018-та, значи не е тя, ако всичко това се е случило през 2016-та. За Женя Медведева Олимпийските игри 2018-та също са първи. Може би Аделина Сотникова?

# 1 773
Валерия е като мързелива котка, която се препича на слънце, но рязко в нея се вселява дяволът, когато я настъпят по опашката. Серт момиче е, кефи ме. Евгени ще бере ядове с нея, изглежда ми по-силен харакрер, да не се окаже накрая, че вместо да изпидурка приятелките и, тя да изпидурка неговите и да си останат по кучета и пиано.
С Елена пък го чака хронично главоболие, виждам го като мнооого странстващ музикант, ако взе пак успее да си го завлече в пещерата.
Изобщо, при всеки от изборите го очаква възмездие 😁
Мари Мар, страхотни скрийншотове правиш

Мисля, че Валерия като по-млада и още нешлифована би могла да бъде добра спътница на Евгени, за да я понаучи
и дообработи по негов тертип. Има переспектива в такова начинание. Плюс това тя го привлича с нейната неподправеност и директност.

# 1 774
  • София
Голяма скука.
Евтин сюжет с нисък бюджет и слаб актьорски състав.
Всички са отегчени и им личи, само Ирина държи енергията, с която влезе. Елена надгражда. Все пак е в главната роля.
Евгени е на автопилот, единствено Елена успява малко да го пораздвижи, но я цени като приятел. Тя е опиянена от образа си в този сериал и от любов по себе си.
Боряна май си знаеше, че ще си ходи (от вас разбрах, не издържах до края), беше неуместно плачлива и емоционална.
Поли трябва спешно да се изнесе, толкова не знае какво да прави там.
Микаела е безинтересна и вяла.
Валерия, ех Валерия. И тя е в роля, но не става за актьорка.
Наум се активизира!!!  🌹🌹🌹

# 1 775
Скрит текст:
Това с розите и фигурното пързаляне 100% е изпълнение на някой руски олигарх. И не мисля, че е нужно фигуристката да е нечия любовница. Просто са ѝ предложили прилична сума пари, за която се е съгласила.

Ако олигархът е такъв грандоман, със сигурност е взел някоя от отбора на Тутберидзе, тази жена и отборът ѝ са легенда. Загитова за първи път е на Олимпийски игри през 2018-та, значи не е тя, ако всичко това се е случило през 2016-та. За Женя Медведева Олимпийските игри 2018-та също са първи. Може би Аделина Сотникова?

Да, то това с любовницата тръгна от Вербена, тя се сети за другата Алина.

И аз съм за Сотникова, макар че тя специфично ми е толкова лишена от артистичност, че не бих го приела като комплимент. Satisfied Къде е Ким, къде е тя... Време ѝ е на Тутберидзе да залязва, че далеч не е легендарна заради възпитаването на блестяща техника. Grin

Интересно Ирина как е стигнала до такива олигарси, но евала, че се е разкарала оттам.

Как е стигнала Ирина до такива олигарси? Отговорът е в нейното представяне при влизането в предаването.
Толкова й личи какво иска- богати мъже с власт. Енигмата е повече защо  е при Генчо? или вече няма олигарси наоколо, или е дошла новата по-млада смяна за тези господа.

# 1 776
Прави ми впечатление, че момичетата спазват добрия тон, няма скандали, няма грубости. Може и продукцията да контролира това, може и да се стараят.
Или им дават някакви лекарства.
Имаше една приказка - Животът е хубаво нещо, стига да улучиш правилните лекарства.
Де да можеше и във форума да е така. Феновете на Валерия и Елена ще се изядат.
Спокойно дами, накрая Ганьо ще избере друга.

Поли!

# 1 777
Боряна има ли операции и бяхте ли поствали снимки преди тук или се бъркам?

# 1 778
Какъв е хонорарът на участничките знае ли се? Някой, който е активен и ги следва в СМ питал ли ги е?
Не мога да си представя някой със сериозна професия и занимания да си губи времето в тази сапунка безплатно.

Все по-скучно и монотонно, от толкова клиширани фрази накуп чак ушите започват да болят. Мачът отдавна е свирен и сега гледаме пълнежи, за да замажат очите и да напълнят сериите със "съдържание".

# 1 779
Не знам как изобщо някой може да има съмнения за победителката ? Едно и също предаване ли гледаме Grinning ?
Погледът, с който Евгени гледа Валерия издава всичко. Цял ден може да му говори глупости и да си мрънка под носа, той пак така ще я гледа, това е любовта, а не думи изпразнени от съдържание. Не писмо, ами книга да му напишат останалите, шансове им са "зеро".

От продуцентска гледна точка вече е избрана основната претендентка, а именно Елена. Горкичкият Евгени грам не я харесва, но тепърва в следващите две седмици му предстои тежката задача още повече да я накара да си мисли, че има шанс да спечели. Тя да стане още по-нагла и самоуверена и естествено големият и търсен ефект е да ѝ разбият брутално сърцето на финала и да рухне тотално.

Другото, което им остава на продукцията е да подредят поддържащия персонал или по-просто казано "борбата за 3то място". До днеска ми изглеждаше Виктория като бетонирана, но днеска Мика малко дръпна напред и смятам, че между тях ще бъде "малкият финал".

Надявам се Евгени и Валерия да се обичат много след предаването и любовта им да издържи във времето. И по възможност да изкарат една ограничителна заповед на Елена, че не се знае, знае ли се.

# 1 780
Защо мислите, че е от 2016?
Според мен са тези рози, т.е: 2021

# 1 781
Не знам как изобщо някой може да има съмнения за победителката ? Едно и също предаване ли гледаме Grinning ?
Погледът, с който Евгени гледа Валерия издава всичко. Цял ден може да му говори глупости и да си мрънка под носа, той пак така ще я гледа, това е любовта, а не думи изпразнени от съдържание. Не писмо, ами книга да му напишат останалите, шансове им са "зеро".

От продуцентска гледна точка вече е избрана основната претендентка, а именно Елена. Горкичкият Евгени грам не я харесва, но тепърва в следващите две седмици му предстои тежката задача още повече да я накара да си мисли, че има шанс да спечели. Тя да стане още по-нагла и самоуверена и естествено големият и търсен ефект е да ѝ разбият брутално сърцето на финала и да рухне тотално.

Другото, което им остава на продукцията е да подредят поддържащия персонал или по-просто казано "борбата за 3то място". До днеска ми изглеждаше Виктория като бетонирана, но днеска Мика малко дръпна напред и смятам, че между тях ще бъде "малкият финал".

Надявам се Евгени и Валерия да се обичат много след предаването и любовта им да издържи във времето. И по възможност да изкарат една ограничителна заповед на Елена, че не се знае, знае ли се.
  Евгени гледа с един и същ поглед всички момичета в предаването. Каква любов във времето?  Изпълняват си ролите и после кой откъде е.

# 1 782
Микаела спечели този епизод. Малко наивно и детски звучеше писмото ѝ , но пък колко искрено...Елена с тия диези и бемоли и тоя абсолют...човек като нея много натоварва с желанието толкова да се изтъкне, че знае сложни думи. Хубаво е да правим анализи, ама чак пък нон стоп...Тя ще излезе с най-големите комплекси. Ирина, която говори за тежкото си детство , носи едно спокойствие в себе си, което не се свързва с толкова комплексиран човек. Мика е малко комична и леко отвеяна, но все пак е много млада, а и невероятно красива. Изглежда добро и възпитано момиче. Само в нейната целувка имаше много страст от страна на Евгени на тоя коктейл, Въпреки напъните на Валерия и Елена, не видях никакво привличане от негова страна, когато бяха при него. Ирина също дръпна напред...култовото и изказване добре резюмира епизода. Как си...можеш да си спокоен с мен...изморен, целият в червило, в брокати....Стана ми много симпатична.

# 1 783
Всъщност, точно искреността и фината семплост побеждават в любовта. Неслучайно текстът на Михаела спечели без да е обременен излишно и по снобски с ненужни витиевати и непознати за автора думи и изрази, в които не само мисълта се губи, а и не се ражда.

# 1 784
  • София
Абе, хора! Каква любов, какви пет лева, каква печалба? Първо е сценарий с много лоши решения и кофти актьори. Второ няма логика в любовта. И колкото и да не ви се вярва в живота всякакви влюбвания са възможни. В дебели, в прости, в нахални, в мизерни. Малко по-спокойно. Елена ви е такъв катализатор, чак поздравявам за едно нещо продукцията, избрала я е.

Общи условия

Активация на акаунт