Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 380
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 785
Мисля, че пишещите са наясно, какво е любовта. Най-малкото, някои са я и изпитвали Wink
Говорим си за сценарий, според който се имат предвид любовни отношения. Какво става в такова предаване, какво изпитват участниците и т.н., са само догадки.

# 1 786
Опитвам се да си спомня имало ли е друга индивидуална среща с толкова много синхрони. През повече от времето вървеше фон с тях двамата в различни ситуации, а отгоре синхрони на Валерия и по-малко на Евгени. Нали, освен докато са в морето, през останалото време са с микрофони? Защо не ни пуснаха повече от разговорите им?
Валерия и разговори.....?!

# 1 787
Чудите се защо Евгени отпраща Айлин, Джия, Боряна-ами нали скоро майка му ще идва, шантанът трябва да се затваря. Само мадам, разпределителката на момите(хайде ти си, хайде, отивай) остава.Контролира и слухи какво се изнася.
Пък ако щат да ме трият, но това остава като впечатление от последните епизоди.
Защо Поли е там. Най-вероятно, защото не е предполагала къде точно ще попадне. Тя ми е малко като на ученическа/студентска бригада(за който е ходил). Вижда симпатягата, на кого-то всички му "се слагат", таи надежда, но не и е в нрава да се навира.
За писматаНе лоша идея, ама като са ги подбирали момите, би трябвало да знаят какъв им е капацитетът и в тази сфера. Не ми звучаха нито искрено, нито вълнуващо. Клишета и кухи фрази. Тези момичета не са ли ходили на матура по БЕЛ в 12 клас JoyОк, не е нужно да са с поетичен талант, ама все пак... Микас безкрайните тавтологии(разкрива, скрива) не би била много успешен юрист в България. За Холандия, не зная. Иначе ми харесва нейната донякъде сдържаност, личи, че се насилва да е "като другите".
Не зная какво не ви хареса в срещата на Валерия, съвсем нормална втора среща. Вие на втора среща какво правите/сте правили? Имаше споделена, неподправена нежност. Радост от общуването, насищане на сетива от околните красоти. Малко детинско поведение, на фона на детските и спомени. Нормално и естествено поведение. На сцената с карикатурата очаквах, че ще и се развали настроението и ще направи физиономия. Но тя така искрено се разсмя. И мисля, че точно това харесва Евгени в нея, непосредствените и реакции

Ясно, че всички са с изопнати нерви(освен Поли) и показват не най-доброто от себе си на моменти
Но едно е да имаш грешки и непремерено поведение от неловкост  на ситуацията, друго е да е в характера ти да го правиш и да мачкаш, защото е така, според ценностната ти система. В първия пример визирам Крисия, нищо че я няма, демонстрирана беше твърде ярка илюстрация  на нейната грешка.

# 1 788
Валерия е като мързелива котка, която се припича на слънце, но рязко в нея се вселява дяволът, когато я настъпят по опашката. Серт момиче е, кефи ме. Евгени ще бере ядове с нея, изглежда ми по-силен харакрер, да не се окаже накрая, че вместо да изпидурка приятелките и, тя да изпидурка неговите и да си останат по кучета и пиано.
С Елена пък го чака хронично главоболие, виждам го като мнооого странстващ музикант, ако взе пак успее да си го завлече в пещерата.
Изобщо, при всеки от изборите го очаква възмездие 😁
Мари Мар, страхотни скрийншотове правиш
Направо за корица на списание!

# 1 789
  • София
На никой не му направи впечатление, че Валерия си говори свободно на гръцки и на английски. Гръцки не разбирам да й преценя езика, но гърците я разбират, значи е добър. Английският й е добър, думите ги употребява на място, произношението й също е добро.
И нито се е фукала, нито се е изтъквала, нито се е мъчила да го навира на другите в очите, защото освен тя, Ирина и Айлин евентуално, не зная коя друга там говори 2 чужди езика.

На мен също ми направи впечатление, ама забравих да спомена Sweat Smile Момичето има доста качества, но е уверено и не изпитва нуждата да се изтъква с всяко едно без повод. Постоянното изтъкване на мен ми идва нарцистично - нестабилно его, търсещо валидация.

Писмото на Елена хем не беше нещо особено, хем стоеше претруфено. Но най-вече - не беше за Евгени, беше за нея, да се изтъкне. Затова и Мика ги трогна повече. Хвана я яд Елена, че не можа да го прочете на Евгени и затова отиде да му ги говори същите на пейката.

Иначе, и на мен не ми харесват коментарите за външен вид. Всяка си има кусури.

# 1 790
  • Разпиляна във въображението
Като гледам снимката на Валерия по-горе все повече се замислям, че  с нея Евгени ще цопне в басейна.

# 1 791
Странно е, че постоянно се обсъждат разговорите между Ергенчо и Валето, били повърхностни и семпли. Вие какво очаквате? Пред тях има две, три камери и още няколко човека екип. Той подарява обици и от екипа и обясняват как да ги държи за да снимат кутийката и логото. Това не е обстановката за дълбоки разговори, да не говорим, че ако си по-дискретен като човек няма да разказваш лични истории пред камерите. Елена обича вниманието и е свикнала да го привлича с приказки, тя и затова се отпуска да говори повече на разнообразни теми.
Поли вчера като я гледах да рекламира сладолед ми стана ясно защо е там. Предстой нова реклама на цикатридина Joy и пак ще трябва да маже Ергенчо.

# 1 792
  • софия
Брутро, Валчета и Етита. Кафе за всички, петъчно ударно.
  И за още малко събуждане ще вляза с бутонките.😀
  Освен "дълбочина" има и още един израз, който си остава емблематичен за сезона и любим на доста участници и коментиращи "двоен стандарт". Ще наблегна на него.
 И Ети и Вал имаха една и съща реакция към един и същ човек в една и съща ситуация.  И двете постъпиха несъобразително. Задачка закачка: За кой момент говоря и защо едната е оправдавана,  а другата заклеймявана? Въпросът е и към двата фен клуба. За позналия утре към кафето мляко и прясно изпечени кроасани. На поднос и с роза. 😀

# 1 793
Ии като се почне пак с тея роли, сценарии… Цялото ни актьорско съсловие от професионалисти редовно отнася коментари как не играят реалистично, нито добре. Обаче тези вътре, събрани от кол и въже, така невероятно, леко и безропотно изпълняват зададените им роли, че Холивуд им се е видял тесен и затова са се установили тук, в Ергенът, който вече втори сезон показва по-добри кадри от тези в НАТФИЗ. 🤦♀

Монтаж - абсолютно да. Резултат от работата на психолози - да. Ама съзнателно изпълняване на роли и сценарии е по-нелепа конспиративна теория и от тази за 5g-то.

# 1 794
  • София
Като споменахте Крисия, тя изхвърча, защото уж подслушвала, но Елена остава, въпреки че кацна като гарга на главата на Евгени да слуша травмите от детството на Ирина. За мен това може да значи единствено, че заради продукцията трябва да я държи, защото той вече изрази ясна позиция за подобно поведение.

Разговорите между Валерия и Евгени са напълно нормални. Свободно и дирекно обсъждат проблемните ситуация, съмненията си, всичко. Това е близост. Не за първи път казвам, да обсъждаш някаква класация за цвят на годината, с която дори не си наясно, не е дълбочина, а позьорство. Валерия говори за нещата, които искрено я вълнуват, а Елена се опитва да се направи на интересна. Не случайно обикновено е в монолог, а Евгени слуша и се усмихва от любезност и вероятно по задължение. В нормална връзка, това е супер натоварващо. Елена е задушаваща, постоянно търсеща валидация, уверение, опитваща се да говори за някакви уж дълбоки тема, но само на картинка, без реално да задълбава и да казва нещо различно от поредица клиширани фрази.

# 1 795
Според мен Евгени ще  е част от журито на Гласът на България и затова е бил с Дара.

# 1 796
Под снимката на букета с рози от 2016 пише, че е от любимия ѝ мъж. Определено този от 2021 изглежда по като за олигарх.
Мика може би като започне да говори създава впечатление за недодяланост, самият начин на артикулация, на изразяване, но в пъти по я предпочитам от Виктория, която за мен най-много подхожда външно на Геньо, нежна е, нежен тембър на гласа, но е мазна и нагаждачка.

# 1 797
Какво значи “Дори и да си тръгне от тук с някоя под ръка, аз няма да се откажа от него!”??? Алоу, през трупове ли ще минаваш, вуду заклинания ли, що ли?! семейства ли ще разбива…. Не е важен твоят избор, а - моят!  Мен лично тръпки ме побиват от такова еволюиращо престъпно мислене, намерение и психопатски нагласи, в някакъв хорър филм на Елена ме вкарват, но няма да стане 😡

# 1 798
  • София
СлаБе, аз освен прилики (давай кроасаните Grinning) виждам и разлика, в единия случай Ирина я прекъснаха насред изречението и увисна, а в другия я изслушаха и проявиха съчувствие.
Не знам, аз или съм с промит мозък, или съм някакъв пън като Генчо, но не се скандализирах от кацването на Елена на главите им. Не се е крила, Ирина можеше да я помоли да изчака отстрани, както се е случвало неведнъж, или да не споделя всичко, но явно тя нямаше против.
Че и борбата след формата не ме учудва, Евгени няма да се е оженил на мига, че да е вече обвързан мъж. А тя е свикнала да се бори.

Ама не ми се влиза в безсмислени разпри...

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 08:58 от лято!

# 1 799
Защо сключването на брак е единственото валидно условие за обвързаност?!

Общи условия

Активация на акаунт