Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 380
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Елена показва истински чувства според мен когато се радва на внимание от страна на Евгени. Направо пърха от възторг. И когато той я скастри, тогава изпада в дупка и голям стрес. А за другото да, включила е на макс анализ и извличане на информация, която може да ѝ е от полза. Както сама казва, бори се с всички сили.

# 1 816
Според мен Евгени не е привлечен от Елена.
Не и по начина, по който на Елена и се иска.
Нещата, които се случват между тях, се случват защото Елена не се отказва, не може да се примири да бъде статист, отказва да приеме, че има момичета, които са по-интересни, по-привлекателни за Евгени.
Последната роза получи с думите: ''Обичам нашите разговори''.
Нещо подобно казах и аз на най-добрата си приятелка.
Така са ми двамата на пейката.
Скрит текст:

# 1 817

Принципно не съм ок някой да слухти на чужди разговори. Обаче и как да знам дали това не е нещо вече известно на Елена...
Сигурно знае. Нали са в една групичка. Те всичко са си казали там. Толкова време имат. Пък и Ирина споделя пред цяла България. Не лично на ергенчето.

За нахлуването на Крисия на онази среща...
От цялата ситуация глупавото беше, че отиде да им се обяснява. Можеше просто да се врътне и да се върне в къщата, и всичко щеше да се размине.

# 1 818
Гледам комеди подкаста с Айлин. Еми каза, че е влязла за да си помогне с работата като модел.

# 1 819
Аз пък на Евгени половината неща не ги разбирам/чувам! Голямо мрънкане, много заспал, очите му са на 50% отворени. Имам чувството, че всеки момент ще заспи. И не стига, че мрънка и не му се разбира, а и си слагале ръката пред устата, докато беше на срещата с Валерия. Никоя не харесвам за победителка, може би най-много симптаизирам на Ирина, защото не е нахална. Но какъв Ерген са избрали....

# 1 820
Какво значи “Дори и да си тръгне от тук с някоя под ръка, аз няма да се откажа от него!”??? Алоу, през трупове ли ще минаваш, вуду заклинания ли, що ли?! семейства ли ще разбива…. Не е важен твоят избор, а - моят!  Мен лично тръпки ме побиват от такова еволюиращо престъпно мислене, намерение и психопатски нагласи, в някакъв хорър филм на Елена ме вкарват, но няма да стане 😡

Но това пък може да е насока от продукцията какво ще стане след после. И без това в медиите се тиражира обстоятелството, че Евгени избира и си тръгва с Валерия, но после се жени за Елена. Не знаем, още малко остана до финала и ще видим истината. Каквото и да стане, мисля, че нито една от момичетата не е подходяща за Евгени и мисля, че той отдавна е разбрал това. Неговият натюрел е различен, нищо, че анонсираното му желание е да има семейство с деца. Тук наистина стои въпросът майка му какво ще го посъветва и тя коя ще приеме.
Ракът винаги се съобразява с майка си. Имам личен дългогодишен опит в такава личност. Винаги майка му беше
на първо място. Да, уважение към майката е нещо свято, но има граници, които се прекрачват от зодия Рак в тази посока.

# 1 821
Тези прекъсвания по пейките не са самоинициатива.
Зад камера си има кой да им казва кога да ходят и кога -не.

Като им кажат "Хайде сега следващата да отива и да застане на стълбичката до пейката  срещу онази камера" и те отиват, от къде да знаят колко "дълбок" е разговора.

Сега, дали на Елена ѝ казаха, че трябва да ги прекъсне задължително и на всяка цена или си беше дебилно решение да поседне там-  това учените още не са установили.

# 1 822
Добро утро.
Дори и да им казват да отиват и да прекъсват среща - Елена трябваше да се върне, вместо да слухти, елементарно човешко възпитание. Трябваше поне да стои встрани и да не слуша какво си говорят.

# 1 823
  • Разпиляна във въображението
Юхуууу, за всички познали утре лично кроасанчета. Ама на ролкови кънки и по епидермис няма да съм, обещавам ви!😀😀😀
 И с намесата си в интимен разговор между Генчо и Ирина и с краците връз Женчо. ( сега поне това ще спре да се върти в ефира, колко гадно било с тия крака) И още и още. Двете страни на една и съща монета са. За това и Ергени е привлечен от тях.

Валерия метна краката игриво, без да го кара да масажира и заявявайки, че това искат жените Simple Smile

Иначе наблюдението ти е същото, което направи и Валерия. Гледай как мислите еднакво по този въпрос Simple Smile

# 1 824
Аз съм женена за представител на зодията от дооооста време. Майка му е последната, с която се съобразява.
Тези неща са резултат от семеен модел и (най-вече несъзнателен) начин на възпитание. Не от месеца на раждане. Колкото и да харесвам астрологията иначе.

Скрит текст:

Какво значи “Дори и да си тръгне от тук с някоя под ръка, аз няма да се откажа от него!”??? Алоу, през трупове ли ще минаваш, вуду заклинания ли, що ли?! семейства ли ще разбива…. Не е важен твоят избор, а - моят!  Мен лично тръпки ме побиват от такова еволюиращо престъпно мислене, намерение и психопатски нагласи, в някакъв хорър филм на Елена ме вкарват, но няма да стане 😡

Но това пък може да е насока от продукцията какво ще стане след после. И без това в медиите се тиражира обстоятелството, че Евгени избира и си тръгва с Валерия, но после се жени за Елена. Не знаем, още малко остана до финала и ще видим истината. Каквото и да стане, мисля, че нито една от момичетата не е подходяща за Евгени и мисля, че той отдавна е разбрал това. Неговият натюрел е различен, нищо, че анонсираното му желание е да има семейство с деца. Тук наистина стои въпросът майка му какво ще го посъветва и тя коя ще приеме.

Ракът винаги се съобразява с майка си. Имам личен дългогодишен опит в такава личност. Винаги майка му беше
на първо място. Да, уважение към майката е нещо свято, но има граници, които се прекрачват от зодия Рак в тази посока.

# 1 825
  • София
Елена показва истински чувства според мен когато се радва на внимание от страна на Евгени. Направо пърха от възторг. И когато той я скастри, тогава изпада в дупка и голям стрес. А за другото да, включила е на макс анализ и извличане на информация, която може да ѝ е от полза. Както сама казва, бори се с всички сили.

Чувствата й са към самата нея и нейните преживявания, силно преекспонирани и неотговарящи като степен на случващото се. Силна еуфория от всеки негов жест, смазваща паника от най-лекия укор. Все едно е в мания. Видяхме множество вариации на интимност и критика към други момичета, ни такива преживявания нямаше при никоя, освен може би донякъде при Милица. Да, Елена е силно, бих казала ненормално чувствителна - към себе си. Към другите, съпреживяване не виждам. Иска всички да са щастливи за нея, но тя не е щастлива за никой.

# 1 826
Надали някой им казва коя поред да стават, даже сами се питаха дали е минала минута, достатъчно ли са ги оставили на пейката.
Отказва да приеме ролята на статист, както и че има по-привлекателни момичета, по-интересни момичета за Евгени? Съдейки по последните епизоди и развоя им, освен Валерия, не виждам Генчо да е силно привлечен и много по-заинтересован от Ирина, Мика, Поли, може би малко повече от Виктория. Затова и стрелите са насочени към Валерия основно. Взаимно яко си натриват носа. Валерия след като взе писмото го развя пред Елената, която беше полегнала на фотьойла  и ѝ извика - >Еленааа и ѝ направи специфични знаци с ръце. Все едно - виж, на ти сега. После пак си го развяваше победоносно, докато отсреща Елена омаловажаваше поканата ѝ. Една на друга се цакат, която както може.

# 1 827
  • софия
Да се взимат тримата и да се знай. За ръчичка,  едната ще мели,  другата ще дудне и ще размахва пръстче. Генчо ще млящи едната, после другата, а около тях щастливо ще подскачат кучеМца. Сал Генчова мама ще седи в далечината и ще повтаря " ама ти си влюбен, влюбен, та чак загубен"

# 1 828
За Елена и прекъсването - Генчо отвори кутията на Пандора като порица Крисия. Сега всяко прекъсване в неудобен момент изкарва зрителя от разновесие. И за Валерия имаше много коментари преди няколко седмици, а тя просто беше отишла и го грабна без да личи, че дори е чула нещо.

Ситуациите са различни. Крисия отиде до тях, докато Ивелина е в гръб към нея и не я вижда. Изслуша всичко и тогава ги прекъсна. Възможно е да не е било с лоши намерения, може да е лоша преценка, не съдя. Но ситуацията е различна и наистина може да бъде прочетена по друг начин.

Елена отива към тях и Ирина е с лице към нея. Ирина избира да продължи да разказва. Елена идва при тях, защото явно и тя вече е част от разговорът. Самата тя на предният коктейл беше разказала за несигурността си пред момичетата. За мен разказът на Ирина беше пред Евгени, но и пред Елена. Даже по очите й се виждаже как поглежда към Елена, нагоре докато говори.

# 1 829
Наистина скучна среща снощи. Очаквах и Валерия да е под обстрела на сериозните въпроси за семейство и деца. Искаше ми се да видя някакъв разговор, но уви. Основно музика и синхрони. И досадно количество хвърляния по врата.

Изумително беше как успя снощи да нацелува почти всички. Между другото Ирина май даже сам си я дръпна, не изчака тя да се наведе към него.
Мика също дръпна напред снощи, според мен тя е момичето от неизлъчените кадри в басейна.

На този етап сякаш ми се иска продукцията да ни изненадат и накрая да не спечели нито Валерия, нито Елена. Това ще е ТОП разврат на събитията.

Общи условия

Активация на акаунт