Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 401
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 845
Елена за мен знаеше за драмите на Ирина. Изглеждаше запозната, а и Ирина по никакъв начин не се смути от присъствието й. Не виждам тази случка защо трябва  толкова да се дъвче.
Срещата на Вал и Евгени беше адски тъпа и скучна. Единственият съществен разговор между тях състоящ се от повече от три изречения беше за изгонването на  двете й приятелки. Иначе общо взето той мрънка, тя фъфли, мляс-мляс и това е! При такава "химия" едва ли някой би се решил на брак, но ако все пак се случи, ще е много за кратко.

# 1 846
Поли май я държат, защото се надяват на евентуален конфликт с Елена или пък има още цикатридина да маже? Така и не я разкриха като персонаж, остана си малкото Поли. Наистина не мога да коментирам, на мен ми изглежда миличка и забавна, но малко ни показаха.

Моето мнение за останалите жени - държа си още, че трябва или Елена, или Валерия да победи. Само те изглеждат влюбени точно в Евгени. И двете имат трудни характери, но и двете се отличават с нещо.

Валерия е много искрена и отдадена на убежденията си, твърдоглава и на места наивна, като дете е и крещи като такова.

Елена - харесва ми, че не се прави на ангелче. Наясно е къде е влезнала, наясно е какво иска. Но май е свикнала да е голямата риба в малко езерце, нищо че е пътувала. Аз я оценявам като човек с малко над средното ниво на интелект, който гледа много отвисоко другите. Писането й също не ми допада. Целта не е да набуташ колкото се може повече сложни думи в един текст, а да вложиш смисъл и да комуникираш с читателят, до вложиш чувства. Евгени малко ми изглежда като човек, който също се занимава с изкуство, но му е важна опаковката и как изглежда в очите на хората. Един за друг са.

Виктория - виждам в нея повече червени знаменца отколкото във Валерия и Елена взети заедно и умножени по две. За мен Виктория е емоционално нестабилна. Сякаш играе роля във филм, в който е главната героиня тръгнала на духовно пътешествие. И го играе още преди предаването, не е за пред публиката дори. Изглежда ми като избухлив, нервен и завистлив човек без същност и реални интереси, който стои зад маска.

Ирина - не виждам химия с Евгени. Иначе много взех да я харесвам. Просто ми изглежда като добър и наистина чувствителен човек. Виждам я и като добра майка в бъдеще, просто й личе, че иска да дава любов и да бъде обичана.

Микаела - също страхотно момиче и също не я виждам до Евгени. Умна, красива и чувствителна е. Показва такт и интелект без да тръби колко книги е прочела и без да използва високопарни думи.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 12:09 от Gt12

# 1 847
  • Разпиляна във въображението
И какво като е знаела историята на Ирина, това оправдава ли я за кацването на диванчето зад Евгени? Елена вече нахално седнала получи от Евгени "заповядай", но преди това й обърна гръб без да я отразява.

# 1 848
Преди да поседна да ви чета, моля обяснете ми Поли какво прави още там?!?!

# 1 849
Това никой не знае... Open Mouth

# 1 850
Наслаждава се на ваканцията.

# 1 851
Дами, Елена е напълно вманиачена в Ергени! Въпросът й беше втрещяващ, а още по-изумителното е че не осъзнава какво всъщност казва. “Какво ще направите, ако и след предаването аз се боря за него?” …. А именно, че заяви, че независимо от избора на Ергени, тя ще се влачи след него, докато той не й обърне пак внимание. И ако това не е отчаяно….. и маниакално.

На Микаела писмото беше клише. Дори на Елена беше по-хубаво. Но не искаха да пускат Елена на среща.

# 1 852
То поне да беше ерген дето има смисъл да се бориш за него, това е някакво надбягване за тиквен медал. А и той като гледам не го интересува кой се бори за него, избрал си е човекът още първия ден. Няма какво да се сърди че на момичетата им било все тая дали са булки или шаферки, при него май е същото отношение спрямо тях, хвърля въдицата и каквото се хване.

# 1 853
Всички писма бяха клише до клишето,не е в това въпроса,а поведението на главна героиня номер 1.Simple Smile
Да,такава апатия и заспали чувства лъха от Генчо,че аз ако бях се отказвам одмах. Joy

# 1 854
Каквото и да стане, мисля, че нито една от момичетата не е подходяща за Евгени и мисля, че той отдавна е разбрал това. Неговият натюрел е различен, нищо, че анонсираното му желание е да има семейство с деца. Тук наистина стои въпросът майка му какво ще го посъветва и тя коя ще приеме.
Ракът винаги се съобразява с майка си. Имам личен дългогодишен опит в такава личност. Винаги майка му беше
на първо място. Да, уважение към майката е нещо свято, но има граници, които се прекрачват от зодия Рак в тази посока.
Ако мъжът ми (рак) слушаше майка си никога нямаше да вляза в къщата им, а свекърва ми, повярвай беше една от най-властните жени, които познавах и не само аз. Та въпросът не е дали ракът се съобразява с майка си, а дали синът и е мъж, достатъчно зрял да знае какво иска и да го направи, както и да умее да съчетае обичта към родителите си с любовта към семейството си без едното да е за сметка на другото.
Евгени сам сподели, че е имал връзка с жена, която има дете/деца. Майка му обаче не е причината за тяхната раздяла и независимо от нейното мнение тази връзка се е задържала дълго време, а причината, поради която се е разпаднала е била изключителната ревност от страна на жената, задушавала личното му пространство, което е сринало отношенията им. Явно е, че още го държи под напрежение тази раздяла, която всъщност май е била в началото на 2022 г. От споделеното запомних, че е вложил много в тази връзка, в която е поел всички роли на любим и родител. Имам лични съмнения, че раздялата е окончателна или че въпросната жена е спряла да се бори за него при положение, че е била почти параноясала, трудно ми е да го повярвам, че е свободен, но... ще разберем.
Според мен майка му ще го посъветва да последва сърцето си, щом нейния личен опит е бил в това да последва любовта си. Едва ли ще приеме нрава или каузата на Валерия, с Елена още в началото според мен ще изградят защитни бариери за вмешателство, колкото и на външен вид нещата да изглеждат приемливи. С Мика си мисля, че за нея ще е най-подходящата опция.

Интересно ми е дали Евгени наистина отказва розата на Валерия или ни вкарват съспенс в сценария Grinning

# 1 855
  • София
Това че камерите не могат да ги махнат и казаното ще бъде излъчено в национален ефир изобщо не допринася за усещането за споделяне на нещо лично и интимно.
Ирина нямаше нищо против Елена да присъства иначе щеше да я ухапе словесно.

Странно, струва ми се, че когато ставаше дума за голите сиси, аргументите бяха други. Само дето и Елена и Ирина избраха какво да правят пред камера, а не пред друга участничка. Ако Валерия се беше натрапила на голата среща да гледа Елена без горнище, дали щеше да е ок?

Относно останалото, напълно споделям това мнение:

От пет кладенеца вода.
1. личната среща е лична, освен ако тримата не решат да я увеличат, както се е случвало с Елена и Валерия
2. Ирина беше набрала скорост и за това не спря разказа. Не иска и да си разваля отношенията с Елена. А Елена, ако имаше малко усет, щеше да се отдалечи. Коментираме точно това поредно дебелокожие.

Ирина никъде не каза "остани" на Елена, просто се примири, че е там.

Вярно е, че станаха доста нахални вече с прекъсванията, но никоя не си е позволявала да сяда над главата на Ергени и да слуша подобен разговор. Елена поне, когато беше стресната за колието, изчака отстрани Валерия да приключи. Вчера и нея я гонеше доста грубо, после и през Ирина мина като валяк. Никакви граници няма вече, а съдеше други. За мен отново демонстрира, че принципите й важат само за другите. Ако държеше на тях, щеше да ги отстоява винаги. Това не е принципен човек.

Между другото, Елена обича да следи срещите на другите - напомням как реши да се разхожда под дъжда с още една участничка, докато Евгени беше с Джия. Там поне се позасрами и спря, но вече явно е изгубила всякакъв срам.

# 1 856
Не виждам никаква неувереност във Валерия от Мика точно. То се вижда, че Ергени няма интерес, заигравка. Приятен външен вид има Мика, но няма живец в нея, говори с леко фъфлене и не е класическа красавица. И Валерия не е, но има големи детски очи и бърз ум.

Ирина си измисли тази история със свръх влюбения в нея. И Геньо я хвана, че и нейната история е като на Боряна. Сигурно само 1 от 3те жеста, за които говори, е получила. Чуди се как да си вдигне акциите. Ако беше така ухажвана, а не просто веднъж изпратени рози, съвсем друго излъчване щеше да има. Опитва се да ни убеди, че отблъснала богаташа, който бил толкова влюбен и внимателен, обаче я гледаме в предаването настървено и гладно да гони Генчо, който не я отразява. Не се връзва.

Иначе е факт, че Елена нахално й се намеси в срещата.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 12:41 от Linda*kiss

# 1 857
  • Варна
Интересно ми е дали Евгени наистина отказва розата на Валерия или ни вкарват съспенс в сценария Grinning
Сигурно я отказва, но няма съспенс.То ако имаше значение, нямаше да го покажат в промото.

# 1 858
Какво сподели Ирина снощи, когато Елена висеше при тях? Правих нещо друго и не успях да чуя.
Според мен Елена ги провокира  с изказването, че щяла да се бори за Евгени, не смятам, че е толкова тъпа Wink Всички сме наясно, че предаването е режисирано и всяка играе роля.

# 1 859
  • Варна
Медицинско лице с кашонче Цикатридина. Помага при змийски ухапвания.

А, не. Вероятно има неизлъчвани любовни писма/ обяснения. По нататък ще ни ги покажат, и ще направят обрата дет' чакаме. Smiley

Скрит текст:
Генчо, ти си мъж скала, огън и вода, Космос и Земя.
Генчо Ненагледний цял ден в любов ще ти се клея и цяла нощ с тебе ще вършея.
Генчо Великолепния, къдрите ти ще оформям, сресвам и гелосвам. Гърба ти ще намачкам и краката ще измия.
Генчо Мъжествения, аз приятелките си отпращам, отхвърлям и забравям. Майка ти ще уважавам и живота си за нея аз ще давам.
Генчо, ти си мойто слънце и тъма, и само теб ще си имам на света.

Общи условия

Активация на акаунт