Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 375
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 860
Изобщо не беше част от разговора. Елена се обяснява, че преди това Ирина я е прекъснала и сега тя го прави и иначе май много интересен разговор прекъснах. Ирина мълчи, Евгени обръща гръб на Елена и задава въпрос на Ирина. Елена решава просто да седне. Ами гликанско поведение. Още по-грозното е, че използва споделянето, за да изчетка Евгени.

За мен просто не съществува ситуация, в която ще видя, че двама души си говорят и някой споделя нещо толкова лично, а аз да остана да слушам, явно или скрито. Ще стана и ще се махна. Според мен и на Ирина не й беше приятно, но този път беше решена да сподели докрай, а Евгени даде да се разбере, че ще я изслуша. Съмнява ме Ирина да каже нещо срещу Елена, няма да скочи срещу лидерката. Но ми е странно, че Евгени си замълча - показал е неколкократно, че такива неща го дразнят.

Той и на гроздобера си замълча, но после ги нареди добре. Евгени калкулира като сметачна машинка, без грешка. Елена грешно го е преценила, ако си мисли, че той ще възприеме оставането и в такъв момент като споделена интимност в откровения между приятели. Изобщо цялото и поведение към него ясно разкрива колко самата тя е убедена, че го е проникнала, напипала, догадила, схванала, отгатнала.... И именно това ще и изиграе много лоша шега, защото Евгени цени особено много свободата на Аза и личното си пространство.

# 1 861
Какво сподели Ирина снощи, когато Елена висеше при тях? Правих нещо друго и не успях да чуя.
Според мен Елена ги провокира  с изказването, че щяла да се бори за Евгени, не смятам, че е толкова тъпа Wink Всички сме наясно, че предаването е режисирано и всяка играе роля.

Или се майтапеше, или просто искаше да покаже колко мноооого харесва Евгени, или съвсем не я слуша главата.
Ако не я слуша главата - лошо. Обаче ако искаше да се помайтапи или да покаже любов - определено не й се получи нищо от това.

# 1 862
Нямаше нужда да я опстрелва с такива въпроси,тя сама намекна ,че ще се женят... на няколко пъти говореше за съвместно бъдеще
Наистина скучна среща снощи. Очаквах и Валерия да е под обстрела на сериозните въпроси за семейство и деца. Искаше ми се да видя някакъв разговор, но уви. Основно музика и синхрони. И досадно количество хвърляния по врата.

Изумително беше как успя снощи да нацелува почти всички. Между другото Ирина май даже сам си я дръпна, не изчака тя да се наведе към него.
Мика също дръпна напред снощи, според мен тя е момичето от неизлъчените кадри в басейна.

На този етап сякаш ми се иска продукцията да ни изненадат и накрая да не спечели нито Валерия, нито Елена. Това ще е ТОП разврат на събитията.

# 1 863
Ако си върнете сцената, ще чуете, че Евгени казва на Елена "Заповядай" преди тя да седне на дивана.

Не оправдавам никого, просто вметвам, че поведението е поощрено.

Това не съм го чула... явно не само аз.
Всичко, което направи Елена, я прави да изглежда като някакъв излязъл от "Заразно зло" персонаж.
Валерия може да се изсмее и подиграе на чувствата на друг и есето му, но няма проблем.
Елена няма емпатия, ок. Просто не мога да повярвам на очите си като чета някои коментари.
И всичко това, само за да не се вторачат със същата "страст" и "аналитичност" във Валерия.
Но пък... демокрация Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 13:06 от ladonnae

# 1 864
Другото, което ми направи впечатление, е как Елена говори за липсата на страст у Валерия, въпреки че самата тя рева за страст на Ергени. По принцип Валерия не е страстен темперамент, наистина. Но Елена има лек подигравателен тон към предполагаемата сексуална неопитност на Валерия. Дори във въпроса й дали е живяла с друг мъж, пак имаше този отенък, въпреки че тогава искаше да я изкара неопитна по принцип.

# 1 865
Някой ако ми обясни Поли и Ирина какво още търсят там...

Очаква се по сценарий някой да се нарани и тогава да влети Поли с Цикатридината. Очевидно е рекламното им лице, а те са спонсори.

# 1 866
На  мен не ми хареса подигравателният смях на Валерия на синхроните , грозно беше ✌🏼

# 1 867
Мен ме подразни и Генчо, който също като Елена не познава граници. Както можеше Елена да се отдръпне и да изчака отстрани, така и Генчо можеше да не задава този въпрос, когато Елена вече беше зад гърба му, а да покани Ирина отново по-късно, за да си довършат разговора. Не умее да отиграва ситуациите така че да е уважително за всички момичета. 
Ирина му разказа за този мъж, и когато Елена пристигна беше напълно ок да си тръгне, обаче Гената продължи да ръчка кошера и като дърта клюкарка да любопитства 'ти защо не го усети'. Така постъпи и с Елена, когато я разпитваше за загубата на брат й, и с Ивелина, когато задълба в разказа за бившият й приятел. Не е единичен случай невъзможността му да лавира между ситуациите с момичетата. Нетактичен е, няма усет за това кога нарушава личното им пространство и е време да спре да разпитва. Глиганското поведение е присъщо на цялата главна тройка в предаването.

# 1 868
  • софия
dreamer, даже и аз си се чудя на акъла, ама ей на, напря ме в този случай да защитя Генчо. Мисля, че всички тези въпроси идват от гласа в слушалката. Според мен на него изобщо не му пука и повече с досада изслушва мъките и терзанията на момичетата. Но слушалката, слушалкатаааа иска драми и сълзи за драгия зрител.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 13:50 от СлаБе

# 1 869
Много ме радват абсурдните оправдания за Елена, дори това че вися на главата на Ирина, защото се предполага, че вече е чувала тази история. И какво от това? Това я прави тактична? Че тя е чувала и как на Ирина Генчо й мирише сладко и иска да го опита, да беше останала и когато го целуна?
Не се и съмнявам че Елена би преследвала Генчо, добре че е хуморът да си кажем истината.

# 1 870
Мхм. Елена си е точно такъв тип жена - умопомрачено точи лиги по Ергени. Коя здравомислеща жена ще направи точно такава шега или провокация за сметка на собственото си достойнство? Освен тази, която няма достойнство.

# 1 871
Историята на Ирина доста тежка,гадно.Трябва да вземе някакви мерки.Не може да търси мъже,които се държат гадно с нея!Не беше подходящо да го казват на Генчо.Той я изслушва по задължение и това е.

Това си беше намек, че е идеален за нея.

# 1 872
  • София
След седмица 10 + Прогнози

++
Елена

+
Мика и Вики

=/+
Ирина

=/-
Валерия

-
Поли

Поли е на дъното, защото никога не съм харесвал бутани напред участници по незнайни за мен причини.
Поне да бяха показали нещо с нея. В случая не тя самата е на минуса, а монтажа на продукцията, за тях е този минус. Нямам нищо против Поли, даже ми е симпатична. Но като герой в този сезон не съм видял абсолютно нищо от нея.
Единствената причина Валерия да не е на минуса е факта, че реагира бързо и адекватно в някои сюблимни моменти.

Миналата седмица прогнозирах, че ще бъдат изгонени Поли и Мика, но веднага написах, че най-вероятно няма да позная, защото ще се сблъскам с тежките инкогнито връзкарки. Ами ето, факт, познах нищо за първи път откакто правя прогнози. 😮
Няма класиране обаче, защото този път Неделчо и Туджаров не си казаха прогнозите. Всъщност никой не го направи в нито един подкаст (Азов даваше прогнози в своите видеа ама той е много нередовен).

За следващата седмица не знам и аз вече, то извън Валерия и Елена всичко е тото 2 вече.
Явно Поли и Мика ще бъдат държани до самия край по незнайни за мен причини.
Така че ще приложа тактиката на обратната психология.😈 Ще гърмя по уж по-сигурните и надеждни козове:
Ирина и Вики си тръгват! Въпреки, че и двете ги виждам в топ 5.

Топ 5:
Вал, Ети, Вики, Ирина и Мика!

Прогнозата ми за топ 3 обаче написана отдавна все още си стои. И тя е между двете основни претендентки и Вики.Така си гарантирам успех. Няма да имам такъв само ако Поли е третата в крайното класиране, хаха. 😁😮😂

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 13:56 от Diavolo

# 1 873
Да допълня само моя романтичен преглед на срещата от вчера с екранни и литературни препратки. Сцените с Vespa-та по красивите завои и спиращите дъха гледки към морето, страшно много ми напомниха на тези от Белият лотос в Сицилия. Смесицата между Турция и Гърция, зараждането на любов, историята на Валерия, физическите черти на Генчо, морските им срещи, пътуването, малките жестове, тръпката, свободата в душите им и младостта им веднага ми насочиха съзнанието към Островът на изгубените дървета на Елиф Шафак..

# 1 874
  • Вестерос
Нито роклята на Елена виждам, нито прическата й. Само татусите гледам. Всякаква липса на естетика и вкус.
Роклята е на Ева от миналия сезон

Общи условия

Активация на акаунт