Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 296
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 965
Точно сте го написали за Микаела, момичета.

# 1 966
  • София
Който писа, че Евгени и Валерия ги дели един вагон книги - не е прав. Един влак книги ги дели.
И страст между тях има само във фантазиите на Валерия….. евентуално……  В това момиче не виждам страст към нищо.
Много съжалявам, че Евгени отнася толкова негативи от участието си в предаването. Във всяка от срещите си с момичетата, той е на нейното ниво. И най-доброто от себе си е показал в срещите с Елена. Защото тя е най-доброто, което този каст показва. Може би той може да даде още много, което така и няма да видим. И със сигурност - никоя от момичетата в предаването не може да му даде повече от Елена.

# 1 967
Който писа, че Евгени и Валерия ги дели един вагон книги - не е прав. Един влак книги ги дели.
И страст между тях има само във фантазиите на Валерия….. евентуално……

Много съжалявам, че Евгени отнася толкова негативи от участието си в предаването. Във всяка от срещите си с момичетата, той е на нейното ниво. И най-доброто от себе си е показал в срещите с Елена. Защото тя е най-доброто, което този каст показва. Може би той може да даде още много, което така и няма да видим. И със сигурност - никоя от момичетата в предаването не може да му даде повече от Елена.

Ох, не знам. С Виктория имаше смислени срещи, на тази, в която я отведе настрани, докато другите момичета пиеха вино, той й каза, че е там за нея. Вижте колко хубаво си говорят пък на тази среща двамата и той каза, че с нея имат най-много общо (само 8 минути е). Евгени е в много приятно разположение на духа:

# 1 968
  • София
Да. Вторите по смисленост срещи са тези с Виктория. Там ни показват някакви проблясъци на нещо като разговор.

# 1 969
  • Варна
https://youtu.be/yKDyTKP12O8

Ето я ситуацията. Още първият път като го гледах ми се наби на очи тоталното пренебрежение на Евгени към Елена.
Той абсолютно нищо не й каза, даже й обърна гръб.

Чак като тя седна, той казва нещо, но не му разбирам какво.

За Ирина ми е кофти, че в някои случаи родителите влияят много зле дългосрочно върху децата си....

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 00:47 от scalestone

# 1 970

Ох, не знам. С Виктория имаше смислени срещи, на тази, в която я отведе настрани, докато другите момичета пиеха вино, той й каза, че е там за нея. Вижте колко хубаво си говорят пък на тази среща двамата и той каза, че с нея имат най-много общо (само 8 минути е). Евгени е в много приятно разположение на духа:

Глупости, разговорите им са една идея по-малко тъпи отколкото с другите жени. И всеки път тя си дрънка филмите в които се намирала и той го търпи. И почна повече да му харесва като тя се по-активизира и започна да го гушка, мляска и да му говори това което той иска да чуе. Жалка е на поразия. Освен йогата нищо друго не ги свързва.

# 1 971
Да. Вторите по смисленост срещи са тези с Виктория. Там ни показват някакви проблясъци на нещо като разговор.

Интересното е, че понеже беше в началото, аз съм подминала нещо важно, което Виктория каза на момичетата:
- Той наистина е тук, за да срещне любовта, наистина!
Ето това обяснява много от действията му впоследствие и по-конкретно изгонването на Айлин.
Човекът наистина си търси съпруга.
Виктория е по-свита, не се набива много в окото на камерата и за това доста подценявана от нас, публиката. Малко като Поли, но дори Поли е повече обсъждана от Виктория по причина на това, че тя пък въобще май не е ходила на среща с него и е напълно пренебрегната от сценария и самия ерген.

# 1 972
Ех, тъкмо ми беше станала много симпатична Валерия последните епизоди и пак иззлобя.

Микаела Heart Прелестна беше на коктейла. Последните няколко епизода я претупваха стилистите и не беше така бляскава както преди. Най-красива ми е тя, освен това обожавам ежедневните ѝ дрехи в предаването. Страхотен стил на обличане, много класически.

Не съм съгласна, че нямаха страст в целувката. И език пусна Генчо, и страшно се въодушеви като го захапа тя, чак се прехапа сам в захлас. Определено го заинтригува силно.

Ако си избира жена според коя най ще хареса мама, Микаела е единственият избор. Ама не я давам аз.

Ирина ми е една топла, женствена, преливаща. Като провинциална аристократка, която сервира чай с медовик във вишневата градина на имението, поръсени обилно с пикантерии за поредния пАклонник Blush

За Елена… Много съм доволна, че преценката ми за нея от самото начало се потвърждава с всеки изминал епизод.

“Ще приложа същата тактика, както и в живота - офанзива до дупка.” (Епизода с пейнтбола)

“Ако някоя от вас си тръгне с Евгени под ръка, не си мислете, че няма да продължа да се боря за него. Ще го направя!”

Както казва Мая Анджелоу, когато хората ти казват какви са, повярвай им от първия път.

# 1 973
Валерия е като мързелива котка, която се припича на слънце, но рязко в нея се вселява дяволът, когато я настъпят по опашката. Серт момиче е, кефи ме. Евгени ще бере ядове с нея, изглежда ми по-силен харакрер, да не се окаже накрая, че вместо да изпидурка приятелките и, тя да изпидурка неговите и да си останат по кучета и пиано.
С Елена пък го чака хронично главоболие, виждам го като мнооого странстващ музикант, ако взе пак успее да си го завлече в пещерата.
Изобщо, при всеки от изборите го очаква възмездие 😁
Мари Мар, страхотни скрийншотове правиш

Ох, не мога! Така се смях на тоя коментар. "Ако успее да си го завлече в пещерата" вика 😂😂

В началото харесвах Елена. Явно покрай всички кокоши истории и напънати разговори нейните ми звучаха по-съдържателни. От историята с колието се пренави и... не спря да се пренавива. Има чувство за хумор, речник, интересна е. Но все пак се усеща, когато другият не е съвсем там, където си ти. По-добре го приеми по-леко - по-достойно е. А това с висенето над главите им беше топ. 👏👏👏 Грозна история.

Валерия пък съвсем не я харесах в началото. Тъъъъкмо да ми се издигне в класацията и... гледах вчерашния епизод. Хубава среща, държи се много по-естествено с него - явно като има целия ден и не очаква прекъсване на диванчето, се отпуска. От него видях и чух взаимност. Няма какво да си кривя душата. Нооо е повърхностна.
Валерия: Много се радвам, че се случва в такава нестандартна обстановка. Ако се получи, ще е много по-истинско.
Евгени: А как би било вкъщи, в България?
Валерия: В нашето вкъщи? Ами представям си...
Не, Валерия, той не пита това по ангелите!
А синхроните ѝ по време на коктейла - Елена подхваща темата за това да цениш себе си. Да, някои от жените може наистина да се приберат с по-високи стандарти, а може и да не. Въпросът не е там обаче. Въпросът е в това, че темата е важна. Валерия отива на синхрон и заорава в частното, дребнавото - защо си била губела времето да му говори за неща, които не касаят лично нея. "Хехе, ама по-добре за мен" Ами защото, Валерия, човек с човека живее и не може да гледаме само частното, само себе си и само това, което ни касае лично. Това (само)ограничаване вреди на човека, прави го неспособен да види общата картинка докато е забил нос само в собственото си благо. Най-малкото пример да вземеш от нечия история е плюс за теб.

Аз забелязах още на индивидуалната среща с Мика, че Евгени я желае. Искаше му се да я целуне още тогава, но тя беше по-сдържана. (Какъв ли би бил развратът на събитията? Представяте ли си тя да е третата? Или продукцията й даде повече екранно време и аз се хващам на въдичката? Не знааам, не знаам) Сега се видя, че доста му се услади целувката. Има страст, която тя пробужда в него. Честно казано, не мисля, че съм го видяла така с друга. Може би целувката с Боряна, но ако не се лъжа точно тогава срещата с Мика го беше подгряла.

А тая Виктория няма ли вече да си ходи?? Егати изкуственото създание - Боряна й била подкрепа още от началото. Аз не я видях с никого да се сближи, пикира между всички лагери и се свиваше като мишок до отпадането на Айлин. А с това театро като взе розата - реакция все едно е прескочила трапа току-що. Ама моля ви се!

# 1 974
Хах, възможно е. Имам познати, завършили музикална академия във Виена и от тях знам, че учат такива неща.

Не само във Виена, и в България се учат. Учат и други общообразователни предмети, като например История на изкуството. За да са запознати с културните процеси и явления на съответните епохи. Действително добиват по-широка култура. Навсякъде, където се учи музика.

# 1 975
Гледах Комеди клуб подкаста и Айлин наистина си признава, че тези коментари от този чат са нейните. Много жалко, все не ми се вярваше че са нейните, много ми олекна, а я харесвах

# 1 976
Според мен сцената с разговора на Ирина беше изцяло режисирана.
Това е толкова нагласено, че няма накъде...
Никога, за никакъв мъж и никакви пари не бих си разголила така душата, както тя, пред Евгени, слухтящата кукумявка отзад, и цяла България.
Ирка ми е изключително симпатична. Не вярвам думите и да са по сценарий.
Допускам, че манталитета ѝ е такъв, руская женщина, взе Евгени за психотерапевт, без той да я предразположи някак, без нищо.
Това не е сценарий. Ирка си е такава, предоверява се на хората и ще пати от това.

# 1 977
Забравих да кажа за Айлин. Някой попита за резюме на подкаста.

Много ми беше симпатична и се държа супер естествено, влизаше им в шегите, като цяло получи им се разговора. Много добро впечатление ми направи, изглежда оправна и здраво стъпила на земята.

Не си спомням всичко, но:

- Категорично каза, че не е била с Меди, само са снимали клип заедно.

- Баща ѝ не е ром, а от турски произход.

- Коментарът за… мравояда е неин. Взет е от затворена група във Фейсбук, което не е коректно. Казва се “Момичета под карантина” и си споделят неща и си говорят глупости, смешки и пикантерии. В тази група членува и Пам и оттам всъщност се познават задочно. Именно Айлин я е препоръчала на бранда, за който са снимали заедно, защото са търсили плюс сайз модел. Каза, че не я е срам, че прави секс и е споделила нещо в затворена група.

- След урока по йога и гледането в очите с врагинята ѝ Ирина са си затоплили отношенията и вече са приятелки и излизат заедно. Вижда се основно с нея, Валерия и Джия.

- Преместила се е в София преди пет години и оттогава се оправя сама. Родителите не ѝ помагат финансово, освен че живее в стария апартамент на баба си. Сама си е шпакловала стаята в началото. След време като събрала пари и платила на майстор за цялостен ремонт.

- Влязла е в предаването да си помогне на кариерата. Смята, че е абсурдно Евгени да я натиска за бебета и т.н. Срещата на пейката е продължила три часа и е била мъчение, нямала е търпение да свърши.

- Има самоирония и каза, че все си харесва боклуци.

- Идеалът ѝ за мъж на външен вид е Мариян Кюрпанов Grin Генчо няма шанс.

- Каза, че ако тя се беше съблякла по гащи и цици, щяха да я убият с камъни.

# 1 978
  • Варна
Clare, мерси много за резюмето! Ще го гледам задължително! Пам също при Цитиридис каза за някаква група, в която и Айлин била. Явно е същата. Браво на Айлин, че е препоръчала някого за работа! Като го изгледам ще си кажа и аз мнението.

Лелелелеле 3 часа??????? Какво толкова я е разпитвал? УЖАСТ!!!!

# 1 979
Благодарности за резюмето. Много некоректна и грозна  постъпка на Пам . За Айлин едва ли някой се е съмнявал , че може да влезе в подобни диалози , но даването на публичност  на чата определено е имало за цел да урони имиджа и и да и навреди. Ефект едва ли ще има, тя  вече е звезда в чалготеките и с хиляди последователи и целта е изпълнена. Беше идеална за предаването , но не и за ергена.

Според мен разговора с Ирина си беше режисиран , а не че историята е измислена. Тя сяда до немногословния душеприказчик и му казва "Питай ме нещо  ", а той веднага изпълнява и пита за темата от предишния им  разговор ( гарнирано с кадри ) . И ето в края и "поясненията " от Елена сценаристите ни представят така желания ерген  с още по-светещ ореол .

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 22:00 от gerido

Общи условия

Активация на акаунт