Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 236
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 100
За въпроса на Ирина се сещам, даже Евгени беше написан Евгений. Не е трудно да се сетиш, че рускоговорящ го е писал.
Но за Пам не се сещам как стигнаха до извода, че е тя.

# 2 101
  • Варна
На мен ми е интересно как разбраха по почерка от кого е писан въпроса?
Те не познават почерците на другите, та да го направят по метода на изключването.
Още тогава ми стана чудно, но може и да са обяснили и да не съм чула.

Ако Х си признава за един въпрос, че е негов, а мълчи за друг, после като вземеш въпросите излиза кой е.

Айлин я гледах в подкаста, не съм го доизгледала, но чак скандализирана не съм. Виж, че е препоръчала Пам за работа, без да я познава лично, а само са си писали малко във фб и втората така да й се отплати.....

И на мен ми се е случвало да намеря работа на човек, когото не познавам, предварително и после доста съжалих. Повече не бих го направила за никого.

И Айлин не се е обидила за въпроса, а за начина, по който беше зададен. Каза го в подкаста. Като си толкова уж интелигентен защо по този начин се изразяваш. Аз съм съгласна с нея. И Пам, ако ще да й е светила нон стоп на Айлин, ако има възпитание, достойнство и се уважава, никога не би питала такива неща! Аз поне не бих и не заради другия човек, а заради мен самата. Как после аз бих се чувствала.

Защото като ще минаваме с номера, че е казала истината, защо скачаме, когато и нея обиждат за килограмите? Те не са ли пак истина? В този случай едното е видно, другото е само в сферата на догадките. И е наивно да си вадим някакви генерални заключения само върху нещо казано. Тя и Пам говореше какъв секс правила, а не мисля, че имаше нужда да се обяснява.И това, че Айлин е писала за само двама мъже, с които е била, не я прави лека жена. Аз останах с впечатлението, че само заради пари не би си легнала с мъж. Каза, че очаква той да я поддържа и финансово, но иска да има чувства между тях. Че кой не иска това?

# 2 102
О не, сега изгледах участието на Камелия във “Фермата”. Горката жена, наистина голямо унижение. Накрая годеникът (голям смотльо изглежда) все пак я изоставя заради тази актриса Даяна Ханджиева, която също за пръв път чувам. Май са скъсали в крайна сметка и те. Чета, че и Ники Илиев и Саня Борисова били скъсали заради нея. Разбирам защо Елена е озлобена срещу красивите въртиопашки.

И тази Даяна толкова красива жена, свършиха ли се за нея свободните мъже без деца, че с втора употреба мъже се занимава и разбива двойки.

# 2 103
  • София
Данчо и Даяна не са били двойка, че да късат. След края на Фермата, Даяна продължи да е във връзка с приятеля си баскетболист, с който е до днес. Даяна и Камелия демонстрираха приятелството си в социалните мрежи.
А Данчо и Камелия са се разделили едва през август 2022г.

# 2 104
Да,Mama xxl, много е сложно, защото ако не участват в разни странични предавания и подкастове си вадим съвсем други заключения. Аз също много често се обърквам за това и когато имам време следя външните изяви. Но не всеки има времето или желанието да ги търси и слуша.(не е обвинение).
 Дяволо каза за Боряна, но мисля, че след подкаста с Камелия чакаха Айлин и се чудеха дали ще дойде. Аз много се забавлявах с този от днес. Камелия ми хареса. Не съм я виждала, чела и въобще засичала друг път. Доста успя да предизвика Дечо и той и се връзваше. Сладки бяха. За самото предаване, успя да не показва пристрастия, като най-добра приятелка на Елена.
Споменаха, че Елена и тя е там при тях. Все очаквах да я включат в разговора. Дори в един момент я попитаха нещо и казаха, че кима с глава за съгласие  Simple Smile
Камелия каза, че Мика и Пам също знаят гръцки.

# 2 105
От къде Мика и Пам знаят гръцки?

# 2 106
Така каза Камелия. Явно много неща не знаем за момичетата.

# 2 107
  • София
От къде Мика и Пам знаят гръцки?
Пам е казвала, че Велидис идва от годините, в които родителите ѝ работели в Гърция.

# 2 108
Не знам дали помните Петър от онази Ферма. Миналия сезон много го спрягахме за следващ Ерген тук и по едно време жълтурите преписаха.
Та чудя се с това претопляне на маджи от Фермата 2020, дали и продуцентите не са се светнали за него.
Иначе Елена в началото ми беше сладка с тоя вайб “живея си на село, гледам си градинка”. Напомняше ми на Деница от миналия сезон. Жалко, че се връща към берлинските навици.

# 2 109
А Микаела е живяла в Гърция с майка си, която е омъжена за грък - май спомена Гърция в един от първите епизоди, но го знам от Фейсбук.

# 2 110
  • София
Най-вероятно.
Скрит текст:
Айлин е красиво младо момиче, което се радва на това, което сексът и красотата й носят на тези години. Не разбирам нуждата да бъде заклеймявана и да й бъдат лепени етикети. Да, не показва много добър вкус и усет с начина, по който описва преживяванията си, но отново, голямата работа. Мъжете постоянно обсъждат даденостите на жените по между си, чак такова възмущение не пораждат и не стават автоматично к***вари. А и не мисля, че трябва. Хората си говорят. Често за да се направят на интересни, защото им липсва опит и зрялост. Не е повод за гордост, но не е и повод за чак такава осъдителност.
[/quote
]Като е голяма работа, защо Айлин подскочи като попарена на въпроса на Пам.
Въпросът беше просто - защо гледаш на мъжете само като на сексуални обекти /перефразирам всъщност/.

Защото въпросът беше осъдителен.
Беше въпрос. Провокативен. Айлин избра реакцията гузен негонен бяга, обърна даже нещата обвинявайки Пам.
Сега обаче с това признание, че думите в чата са нейни си вкара автогол, според мен. Най-добре беше да откаже да коментира.

Въпросът, формулировката, опитите на Пам да избяга от отговорност, вече съм ги коментирала многократно. Ако Айлин беше по-зряла, щеше да й стане смешно, но явно не е неуязвима. Или може би реши да използва възможността да свали някоя маска.

Изобщо не смятам, че си е вкарала автогол. Защо да се крие? Това би било признание, че се срамува. Тя и в предаването призна, че има по-вулгарно чувство за хумор. Вероятно е смятала, че коментарът й е забавен. Много по-трудно е за жена да си позволи да се шегува на сексуални теми. Вулгарните шегички са табу, което е жалко, защото могат да са доста забавни в правилната компания.

И да, Пам вероятно се е вдъхновила точно от чата, защото там Айлин говори за полови органи и изведнъж Пам пита защо за Айлин мъжете са само полови органи. Даже съм убедена.

# 2 111
  • Варна
Това което Айлин е писала в чата не е шега, нито е смешно, че да си говорим за чувство за хумор.

И да, Пам вероятно се е вдъхновила точно от чата, защото там Айлин говори за полови органи и изведнъж Пам пита защо за Айлин мъжете са само полови органи. Даже съм убедена.
По-скоро прави препратка към стендъп комедията в която участва къде жените са "ходещи ц*ц*",

# 2 112
  • София
В нейната глава, според мен е. Не коментирам дали й се е получило. Говорим за чувство за хумор, защото тя спомена, че обича да си прави вулгарни шеги.

# 2 113
Еманципацията и освободеността на жените няма нищо общо с вулгарния език и като жена, предпочитам символите на женската освободеност да са далеч от подобни гнусни примери.

Въпросната да беше изтраяла да почака да мине предаването преди да обяснява, как е лъгала за чувства. Не че някой й вярваше в мотивите за завръщане и в евтино престорения глас, но поне да беше проявила елементарен стил и самоуважение. Но, вярно, трябва да капитализира бързо 15 минутите си слава.

# 2 114
  • Разпиляна във въображението
Стана ми смешно как приятелката на Елена говори против Ергенът, а тя стои отстрани и слуша, внимава какво ще се каже. Като наблюдател. Много мило, че я попитали нещо и тя кимнала. Ох, идилия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт