Ели е захранена отдавна но не по схеми а както мама реши
Сега яде на обяд почти цяло месно пюре а следващото хранене е каша.Даже днес ще давам жълтък за втори път.Плодовите съм ги спряла защото не искаше да яде зеленчуковите.Даже от 2-3дни яде и кашата с лъжичка.jorji при нас бише същото подсичане и след какви ли не мазиласе оправи с комбинация-fusidin h-мустела и някакъв правен мехлем.Сега дупето е чисто но продължавам с мехлема и мустелата.
А тялото мажех в началото със зехтин после 3 и 4 месец с мляко на чико но не останах доволна и сега пак със зехтин.
Аз понеже се похвалих за снимкити от 3 дни не мога да им отворя сайта!
Рени аз сапуна го отричам.Много им е нежна кожата още.Това коети се взела на мустела е добро аз го ползвам от скоро преди бях с пяната.Ако не ползваш зехтин опитай

аз помислих че сте при свекито
, че вече съвсем се обърках.
Трябваше да купя подарък за племеницата ми, но покрай ней и Пламена намаза
Ами няма кака сега на едното да взема, а на нея - не.Взех й една сладка рокличка за 1 годинка и с това роклите ни за лятото стават 5. Нямам търпение да почне да ходи, че да я облека с тях.
и от нас.

и дупенцето й доста се зачерви,та тогава помислих,че е подсечена...слава Богу не беше.
Май е от банана който и сложих в зел. пюре че иначе не го иска.Вече се чудя кво да я правя с тия зеленчуци.Та противно на правилото,че банана запича Ема се изака за пореден път с негова помощ.Преди време като се запече от Саб симплекса,аз ядях по кило банани на ден и тя акаше.Та и сега ни помогна.
Ама ха

Дали е от липса на витамини и по-специално калций?
искам та да видим!