С шапка, шал и ръкавички, навън са ЮЛСКИТЕ душички!

• 11 913
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
здравейте и от нас!
Ели е захранена отдавна но не по схеми а както мама реши   Whistling Сега яде на обяд почти цяло месно пюре а следващото хранене е каша.Даже днес ще давам жълтък за втори път.Плодовите съм ги спряла защото не искаше да яде зеленчуковите.Даже от 2-3дни яде и кашата с лъжичка.
jorji при нас бише същото подсичане и след какви ли не мазиласе оправи с комбинация-fusidin h-мустела и някакъв правен мехлем.Сега дупето е чисто но продължавам с мехлема и мустелата.
А тялото мажех в началото със зехтин после 3 и 4 месец с мляко на чико но не останах доволна и сега пак със зехтин.
Аз понеже се похвалих за снимкити от 3 дни не мога да им отворя сайта!
Рени аз сапуна го отричам.Много им е нежна кожата още.Това коети се взела на мустела е добро аз го ползвам от скоро преди бях с пяната.Ако не ползваш зехтин опитай Peace

# 16
Пак да кажа фусидина е антибиотична паста и само с лекарско предписание Peace

# 17
Цитат
Ели,а тази миризливата каша става дето се размазват пластилинчетата в памперса Peace Sick 35
  Дааааам  ако улучиш да видиш как ака е като пластелинче ,но ако отвориш наакан памперс е станало на кашаааа!Миризливаааааа!

Ние смятаме да ходим ето тукhttp://www.hotelzdravetz.com/ тази седмица пък ще видим де!Незнам как ще се оправим и с бебето!Я кажете вие дето ходихте ?

# 18
Фусидин и аз имам.Мазах ръчичките като се появиха обривчетата.Нищо не стана.Стана ми ясно че тия антибиотични пасти и кортикокостероидните само подтискат симптомите и като ги спреш и пак на ново.

MARIAELI досега само със сапун сме го къпали мъникът бебешки.Купувам някви изчекнати със масло от авокадо...дъра,дъра.Така е като слушам свекито за тия сапуни  Crossing Arms
Ама явно му идва в повече щото го къпя еври дей.Със зехтин омазнявам от октомври месец та до днес  Peace

Нан   Hug  аз помислих че сте  при свекито  Thinking

# 19
Ренка тоя фусидин в началото го мажех при всяко преобуване и стана даже по-лошо.Доки като разбра щеше да ме гръмне Embarassed мажел се най-много 3 пъти дневно та аз започнах само сутрин и вечер а през другото време мехлема и мустелата.Даже мехлема повече.А пък за бочкото разбрах че много изсушавал и не е подходящ при този вид подсичане.Питах я тогава да купя ли бейбитан тя каза че е много слаб и няма смисъл.Но този мехлем е наистина вълшебен.

# 20
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте в новата тема!
Честито на порастващите днес бонбончета! Много да радват всички около себе си!
Честито и на празнуващите имен ден!

А я кажете каква е разликата м/ белия и кафевия ориз  newsm78, че вече съвсем се обърках.
За сухата кожа Синео4ка го е обяснила много добре – трябва хидратиране! Кожата на Вяра по едно време беше станала много суха и се лющеше от двете страни на коремчето, а на сгъвката на ръчичката имаше нещо като раничка. Аз накупувах сума ти кремове - кортикостероидни, мазила, дрън, дрън... В крайна сметка се оправихме с 2 мазила, забъркани в аптеката. Питах лекарката дали може да се ползват профилактично – ДА. Бях предложила и преди, но сега го правя пак – ако някоя мама иска ще й пратя рецептата, да се консултира с лекар и да пробва – при нас се оказа страшно ефикасно. А и не е скъпо.
MARIAELI, аз отварям сайта на Happy Foto без проблем. Получих днес снимките – страхотни са. Много съм доволна! И макар че не съм от София, всичко с доставката ми излезе по-евтино, отколкото ако си ги бях извадила тук, където 9/13 е 0.25 лв...
Айде, стига съм философствала...бай!

# 21
Хехе, сега тъкмо се върнах от покупки PartyТрябваше да купя подарък за племеницата ми, но покрай ней и Пламена намаза JoyАми няма кака сега на едното да взема, а на нея - не.Взех й една сладка рокличка за 1 годинка и с това роклите ни за лятото стават 5. Нямам търпение да почне да ходи, че да я облека с тях.

Аз пак да уточня, че "пластелинчетата" не ме стряскат, шашнах се от слузта...защото видях, че акитата стават вече по-човешки и изведнъж рядко и със слуз Shocked

Я да питам знаете ли кога и по колко точно превеждат детските в картите?Аз от 2 дни се опитвам да разбера и исках някак си да си направя справка, ама никой банкомат не предлагаше такава услуга, че да видя кога и по колко ми е превеждано и какви са комисионните при транзакция newsm78 Освен това не можах никъде да намеря банкомат на InvestBank, чиято карта ползвам за целта newsm78

# 22
 wavey и от нас.
Днес моят татко има имен ден.Черпя ви по случая  cook cook cheers
Честито на днешните месечинки,да са живи и здрави имнооого щастливо детство.
Рени,да ви е честита месечинката....лелеее голям мъж си имаш вече   love001
Ренка,сапуна наистина много изсушава.Аз все си мисля,че от него се бели Галко.Аз също къпя Ема всеки ден с Бюбхен от глава до пети,много добре овлажнява.  Както е казала Синеочка в Мустела е истината  Peace Аз не съм я ползвала,но имам наблюдение от Лора и наистина помага.
Бочкото е пълен болкук поне според мен.Аз в началото мажех с него  smile3555 и дупенцето й доста се зачерви,та тогава помислих,че е подсечена...слава Богу не беше.
Аз преди време поръчвах от бг-фото.Останах много,ама много доволна.Стават до 24 часа,и ти ги носят или на вратата или от фантастико си ги взимаш.Първия път ми ги донесоха,а втория ги взех от Фантастико(много ми е близо м-на)Но за съжаление сайта им нещо е умрял и бг-фото вече не съществува  Confused
Днес Ема се изака като хората,без пластелинчета  newsm44 Май е от банана който и сложих в зел. пюре че иначе не го иска.Вече се чудя кво да я правя с тия зеленчуци.Та противно на правилото,че банана запича Ема се изака за пореден път с негова помощ.Преди време като се запече от Саб симплекса,аз ядях по кило банани на ден и тя акаше.Та и сега ни помогна.

Айде стига съм досаждала,после пак.

# 23
Нарина няма значение че картата ти е на инвест банк.Можеш да теглиш от кой да е банкомат.Естествена цената на транзикцията е различна при всяка банка  Wink

Превеждат около 18лв след 20-то число на месеца незнам кога точно.Като им скимне  Joy
И като искаш състояние на сметка недей да искаш разписка че ще ти глътне пари.
Ако натиснеш НЕ на разписка ще покаже сумата на екрана която имаш в наличност.  Joy

Попова  Hug Това ще да е.

# 24
  • някъде
И аз да се разпиша в новата тема Hug
Пепи, колко ти е таксата за поръчката на снимките Thinking
Ренка и аз къпя Алекс всеки ден, но досега не сме имали проблем (чук-чук)! Мия го с някакъв сапун за 50 ст на Релина с пате отпред! Peace
Абе НАН, ти като си напред с материал и сега почваш да ни се смееш, а? Crossing Arms Ами ние сега захранваме бе душа, нормално е да се шашкаме! Crazy Ама ха Mr. Green  Wink
Нарина, към 20-ти мисля превеждат детските! На мен ми спират по 50 ст в края на всеки месец- картата ми е към Алианц! Иначе знам че някои спират и повече- лев- два! Ам как да не ти правят справка- нямаше ли такава услуга? newsm78
Божеее, сега дават за дете, което се е обесило понеже е гледало обесването на Садам Хюсеин ooooh! Sad

# 25
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile

Исках да ви питам има ли някой от вас количка Peg Perego (Aria) или Inglesina (Espresso). Ние сме още в зимен кош на Chicco, но вече и става малка на Яна. Трябва да и купя някаква лятна количка. Бях се спряла на тези два модела, но днес видях Inglesinaта и нещо не ме изкефи "на живо". Стори ми се малко тясна. Какво мислите или бихте ми препоръчали някаква друга?

# 26
Честито на всички именяци!   bouquet
Аз къпя Калоян със шампоана на Авент. Има много лек аромат. Но го мажа с преварен зехтин, защото от всичко друго се обрива. Пробвах няколко фирми и олиа и млека и не - обрива се. А толкова бях против този зехтин...
foquita - и аз мисля да купувам лятна количка, но още на нищо не съм се спряла.
Диди - ще кача снимки на Калоян, подстриган  Laughing в албума за 6 месеца като имам повече време. Мноо е готин - прилича на момче.  Heart Eyes
Да питам кърмещите - взимате ли някакви витамини? Аз си купих матерна, т. е. Центрум матерна, защото нещо май ме изяждат.  Thinking Иначе си пия чайчето за кърмачки, ама реших и витаминки да взимам.
 Hug

# 27
Нита, аз пия Пренатал PeaceНо от известно време забелязвам, че като качвам стълби и едното коляно ме боли, чак имам чувството, че ще падна #Crazy Дали е от липса на витамини и по-специално калций?

Сега се чудя - вие какво правите дрешките като станат малки?Ясно е, че повечето ще ги събираме и пазим за по-нататък, но все пак това са си доста дрехи и не знам всички ли да пазя?Иска ми се да ги дам на бебечетата на мои приятелки, ама някак са ми мили и скъпи Heart Eyes

# 28
pepi кажи го на мен кремчето какви  са съставките или как се казва?

Нарина аз дрешките ги събирам в чантите от памперсите и прибирам в гардероба ,ако някоя преценя я подарявам ,сега имаме 4 бебета във входа отделно в другия са две, а в другия също две!и на по- малките ако искат мамите давам!Но не всички искат срам ги е!А също смятам да ги дам на сестра ми живот и здраве или на моя на брат му!Но пак си зависи и от човек незнам дали ще искат!А аз със сигурност ще си ги ползвам за моите други бебоци поне още две stork-boy stork-girl newsm30 preggo newsm32 1crib искам та да видим!

Що го няма фотото?

На мен ми удържа по 20 стотинки на теглене независимо колко тегля и бележките са си безплатни?! newsm78

# 29
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Диди, 137 снимки ми излязоха 17.55 + 4,50 лв за доставката. Но успях да се възползвам от една промоция за 20 безплатни снимки. Но дори без нея пак излиза по-евтинко.
Foquita, за сега не мисля да купувам лятна количка. Нашата е комбинирана и доста лека, та ще видим дали ще мога да изкарам лятото с нея.
Narina, ами аз част от дрешките пазя, а други раздавам. Вариант е пускането им в Продавалник-а. А за банкоматите, всяка банка си има собствени такси за теглене и т.н. Виж в сайта на банката, чиято карта ползваш, Тарифата - http://www.ibank.bg/files/ibank_rates_g.pdf. Мисля, че всички банкомати предлагат услугата - проверка на състояние /ако правилно съм разбрала, че това си искала да провериш/.
Ели, ще ти пиша ЛС.

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 20:45 от pepi111

Общи условия

Активация на акаунт