! Как бързо мина половин година, а?Nanny, нещо май шоу им се гледаше на момичетата, ма няма, размина се за малко
. И при нас все ремонтират, 16 етажа не може да не се намери някой да чука, реже и тропа. Ние май се научихме да си спим и така. Особено след като и ние караме едни нощи, ужас. Яна напоследък се върти и мята цяла нощ, буди се всеки час и дори до мен не ще да се успокоява за дълго. Ама като гледам, масово е така.NAN, вероятно гелчето не е толкова ефективно.
Nita, на мен Калоян ми се видя много живо и весело дете, което е най-важното. Не мисля, че ако го захраниш, ще наддаде толкова, ако си върви по-дребен. Не се шашкай, кърмата си е най-доброто, което може да направиш за него
. Захрани си го на 6 месеца, ако така си решила. Ние също сме по-дребни, но ще почвам с каша другата неделя, като станем на 1/2 година.Ние също имахме период, в който Яна не щеше да се облича, но нещо премина, като пеем, говорим, обясняваме си всяка стъпка и се хвалим на всяко постижение (абе, не знам дали това помогна или тя така си реши
Аз мажа след къпане с мляко на Бюбхен, а на обяд правим масаж и използваме олио, пак на Бюбхен, доволна съм, кожата на Яна е чудна.
foquita, аз като видях на твойто дете името си викам, защо не се сетих, страшно се колебаех между Яна и Калина, а съм могла Яна-Калина да я кръстя
.

Но трябва да се взема в ръце, все си казвам като спра да кърмя,но това не е оправдание за шоколадите, баничките и т.н.
!

.След като нищо не помогна снощи звъннах на частното педи за я питам с какво друго да го намажа и тя ми каза че на много бебета им се появявали гъбички на дупето/дерматит под пелените/иэ днес купих ново мазило

,включително тиквичката която не искаше да види
.Ти мажеш ли на Дая венчетата с нещо?
,много съм доволна от резултата
щом аз самата се харесвам работата е 6

Ние пратихме.