С шапка, шал и ръкавички, навън са ЮЛСКИТЕ душички!

• 11 914
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито на месечинките, да са живи и здрави   bouquet! Как бързо мина половин година, а?

Nanny, нещо май шоу им се гледаше на момичетата, ма няма, размина се за малко  smile3503. И при нас все ремонтират, 16 етажа не може да не се намери някой да чука, реже и тропа. Ние май се научихме да си спим и така. Особено след като и ние караме едни нощи, ужас. Яна напоследък се върти и мята цяла нощ, буди се всеки час и дори до мен не ще да се успокоява за дълго. Ама като гледам, масово е така.
NAN, вероятно гелчето не е толкова ефективно.

Nita, на мен Калоян ми се видя много живо и весело дете, което е най-важното. Не мисля, че ако го захраниш, ще наддаде толкова, ако си върви по-дребен. Не се шашкай, кърмата си е най-доброто, което може да направиш за него  Hug. Захрани си го на 6 месеца, ако така си решила. Ние също сме по-дребни, но ще почвам с каша другата неделя, като станем на 1/2 година.

Ние също имахме период, в който Яна не щеше да се облича, но нещо премина, като пеем, говорим, обясняваме си всяка стъпка и се хвалим на всяко постижение (абе, не знам дали това помогна или тя така си реши  Mr. Green).

Аз мажа след къпане с мляко на Бюбхен, а на обяд правим масаж и използваме олио, пак на Бюбхен, доволна съм, кожата на Яна е чудна.

foquita, аз като видях на твойто дете името си викам, защо не се сетих, страшно се колебаех между Яна и Калина, а съм могла Яна-Калина да я кръстя  doh.

# 91
 danidobrinova:Не си единствената, която е напълняла....Sad
Като родих си върнах килограмите, дори свалих още 1-2кг. ,защото Дани не искаше да зацока от мен , беше свикнал с шише още в болницата,а и нали си е мързеливичък-грам усилие не полагаше.Много нерви изхабих ,а и доста си поплаках тогава.
Сега се успикоих , Дани цока, мама папка ,а кантара ....той къде ли е? Simple SmileНо трябва да се взема в ръце, все си казвам като спра да кърмя,но това не е оправдание за шоколадите, баничките и т.н.
 Нита: Още не съм пробвала да сушя косата със сешоар,но пък и то неговото коса ли е...по скоро перушинка и бързо изсъхва.

# 92
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас.Не съм писала цяла седмица,ама нали децата бяха ваканция и си взех болнични.Днеска ми е последен работен ден и си събирам нещата в офиса,така ще е най-добре за бебето,а на мене ми се реве.Добре,че ще мога да си общувам с вас,слава богу днеска ми вкарват интернет вкъщи.После ще пиша от вкъщи,дано няма проблем с кабела,а засега чао.

# 93
Nanny,аз и себе си мажа след баня всеки път(когато имам време), та не мисля да спирам.
Нан, по принцип всички болежки се засилват привечер и през нощтта.
Суша Софи със сешоар още от както се роди.Цялото тяло - така най-добре и бързо изсушавам гънките- и на нея много и харесва.
Червено сърчице, за прохождане трябва да са хубави буйки, макър и скъпи.Не знам все още не съм се интересувала.Има майки с по-големи първи деца нека да кажат какви са купували.

# 94
  • София
Betta, добра идея Яна Калина. Ние я записахме без тире, за да са две отделни имена. Да ти кажа, навсякъде го запомнят това име Simple SmileSimple SmileSimple Smile , а пък тя като порасне ще реши как да се представя. Може да си измисли съвсем друго име. Имаме един семеен приятел, който се казва Димитър, но много му харесва името Камен! Преди около 10год. започна да се представя като Камен и съвсем промени имиджа си и начина си на живот- все едно е друг човек. Прост ей така. Като го търсим по тел. в къщи и казваме: Камен може ли?, а майка му: Митееее, на телефона Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 95
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Честито на днешните месечинки! Да растат здрави и послушни!
За прохождането и аз знам, че бебчо трябва да е босичък.
Ние пълзим  newsm44!
Днес беше първото опитване на морковено пюре-мамино производство – Вяра се поначумери в началото и го избутваше навън с езиче, но после засмука лъжицата и посягаше към купичката...
Red heart, снимките от Happy foto на мен ми ги достави куриерка фирма /аз не съм от София/.
Nanny, аз не мисля да приключвам с мазането на бебока след баня. За момента по гънките я мажа с олиото на Бюбхен, а иначе с Excipial Lipolotion.
Май това с буденето и плача нощем е повсеместно явление!!!  Вяра като се размрънка я вземаме при нас на спалнята, цоква 2-3 пъти и пак заспива.
Нита, ами някой дечица наддават по по-малко, не се тормози толкова! Hug Я виж НАН, за три месеца дали има и кило да е наддала Дая, но нали е здраво и енергично детенце, какво като е по-фин! Hug
  thumbsup
Времето тази седмица ще е страхотно - възползвайте се, че Баба Зима се е запътила насам!

# 96
N_A_N много обичам такива занимавки. Е,не мога да се похваля с твоя резултат - моите са 138 точки, но аз и на това съм доволна! Laughing
И Вико е много нервен, като му изчезна от погледа започва едно реване, няма спиране smile3514
Днес давах круша за първи път. Много я хареса.Искаше и още, ама нали му е за първи ден, не посмях да му дам. От снощи не беше акал, та чак днес след обяд. А иначе сменям по 4 жълти памперса през деня и бая се бях стреснала.
Ние почти нямаме коса и не я сушим след баня - тя сама си изсъхва докато го обличам.
danidobrinova , мажа го с домашно мазило на основата на свинска мас и восък. Свекито ми го приготвя и съм доволна.

За напълняването, аз даже отслабнах. Не спазвам никакви хранителни режими, за да кърмя и един месец след раждането си върнах старите килиграми. И така до сега (Е, похвалих се, де!)

Навън е страхотно, който не е излизал - сега е момента.
Айде чао!

# 97
Цитат
Ели, недей така де, какво искаш женски бой ли Mr. Green
  Щеше да е интерсно не мислиш ли? Grinning

На Юлия какво второ име ще отива- Юлия Боряна става ли, отива ли си?Нали татито ни искаше да е Боряна, но тя си дойде с името и си е Юлия! Party

Цитат
Суша Софи със сешоар още от както се роди.Цялото тяло - така най-добре и бързо изсушавам гънките- и на нея много и харесва.
Така няма ли много да се изнежи от топлия въздух ? newsm78

# 98
  • През девет земи в десета
Е,пак съм аз,не можах да се сдържа,друго си е интернет вкъщи,че се измъчих с тоя лаптоп.
Цвети толкова я пазих от тия грипове,но татито ни го лепна вируса на финала,сега ще се гледаме вкъщи и без това съм безработна вече.
Аз я къпя всеки ден,само със шампоан без сапун,така не се изсушава толкова кожата,иначе си се мажеме с лосион или олио на Нивеа,просто така за удоволствие.Цвети стои мирно докато я преобличам или сменям памперса,с това проблем няма.
Продължава да спи при нас на спалнята,защото се събужда да яде и през нощта,но пък така всички се наспиваме по-добре.
Нита,Цвети също е около 7кг.и е предимно на кърма,не си пада нещо по тия кашави манджи,въпреки,че гледам да давам твърда храна поне един път дневно.

# 99
  • Варна
Айде и аз да попиша Mr. Green
isi_kam, hug
Ренка,ако с целувки ставаше само hahaha.След като нищо не помогна снощи звъннах на частното педи за я питам с какво друго да го намажа и тя ми каза че на много бебета им се появявали гъбички на дупето/дерматит под пелените/иэ днес купих ново мазило Crazy Crazy Crazy.Казва се Imazol  .сега ще видим дали ще се оправи. Thinking
Nanny,Митака много обича момента с мазането след баня и не смятам да спирам Naughty
didi81,и ние не харесвахме някой от зеленчуковите пюрета,но откакто започнах да слагам тиква навсякъде-всичко яде Peace,включително тиквичката която не искаше да  види Mr. Green
NANче, много е гадно това реване посред нощите.И ние  много често сме така.явно Калгела не помага Close.Ти мажеш ли на Дая венчетата с нещо?

# 100
  • Варна
Забравих да питам за кашите Frizocrem.тези от вас които я дават,в какво съотношение мляко-каша я правите newsm78 newsm78 newsm78

И аз се подстригах днес 4470,много съм доволна от резултата newsm53 щом аз самата се харесвам работата е 6 smile3521

# 101
  • София
брей, явно днес е ден за постригване, и ние с бебата ходихме на фризьор, засега само мама, бебка беше само за да свиква с местата, дето ходят дамите  Wink
а да ви питам какво мислите за остригването гола глава за сгъстяване на косата? Мъжът ми ме  убеждава, че било като брадата, сгъстявала се и се втвърдявала от бръсненето и да сме я остижели, за да има хубава коса после, ма аз не ща  Crossing Arms

# 102
Честити месечинки на всики много да са здравички и послушни[/color][/color]
брей, явно днес е ден за постригване, и ние с бебата ходихме на фризьор, засега само мама, бебка беше само за да свиква с местата, дето ходят дамите  Wink
а да ви питам какво мислите за остригването гола глава за сгъстяване на косата? Мъжът ми ме  убеждава, че било като брадата, сгъстявала се и се втвърдявала от бръсненето и да сме я остижели, за да има хубава коса после, ма аз не ща  Crossing Arms
няма нищо общо няма ли си го заложено ако щеш и всяка година да го стрижеш пак ще си е с такава косичка аз Марти го постригвах две години подред (и той беше много грозен така) и пак си има перушината на мама Mr. Green

# 103
Чета, чета и все не ми остава време да се включа...Обаче като прочетох за остригването на главата и веднага реших да кажа... Grinning Бета, недей я остригва, много е гадно, а в никакъв случай няма да постигнеш нещо. Каква ще е косата си е генетично заложено и никакви такива интервенции не ще променят нещата. Същото като лепенето на ушите. Grinning Тъй като те гледам на снимката, ти хич не си плешива Simple Smile, така че няма страшно и твоята Яна ще има достатъчно косичка, за да я кипреш и да побърква ергените Grinning Татко й да не бърза толкоз с разхубавителните процедури, след години ще има да пъшка като вземе Яна да се конти и да му мъкне обожатели...

Пипи и той се буди през нощта, но не за да яде (пък то кой ли да му даде Laughing), а просто ей така за спорта, колкото да станем да му дадем залъгалката...Голямо мрънкало е, сестра му хич не беше така и сега явно ми се връща...

Захранването при нас протича нормално, засега само морков е ял, утре ще му предложа картоф с морков.

Фиона, за обувките за прохождане, ние бяхме взели едни сандалки от чужбина - със затворена петичка и височки. Тук в България харесвам на Колев обувките като качество, а и модели има много - особено в София в магазините им. Тук във Варна няма магазини на Колев, а само представители и все нямат номера и модели. Иначе в къщи аз пусках дъщеря ми босичка и тя така проходи. Това е най-естествения начин.

# 104
Да се включа и аз.Това със смс-ите за Дарина е много по-лесно  Flutter Ние пратихме.

Честити 6 месеца на празнуващите днес!
Бяхме на 2 лекарки днес.едната вика от храната е-атопичен дерматит е това  Shocked
Аз не съм съгласна понеже бях въвела само оризче и морков като се появиха а те са хипоалергенни храни.И обяснявам аз че късно захранвам ала,бала...Тя това било  ooooh!
Отидох при дерматолог и тя след като ме заразпитва установи че е от прекомерното изсушаваме на кожата заради сапунът и искаше да му изпише на Мустела шампоанче ама аз нали купих.
Каза да го къпем,ама не всеки ден с него.

Аз смятам да купя и лосион за след баня  Thinking

И такива бели кахъри с нашата кожичка.  Tired
Честити прически на постриганите мами.
Бета имаше такава тема за осртигването нула номер.Т.е. темата беше за бабините девитини  Joy

Общи условия

Активация на акаунт