С шапка, шал и ръкавички, навън са ЮЛСКИТЕ душички!

• 11 913
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Рени, мисля, че не е ама ще го погледна пак - спомням си че беше много голяма част от чисти мазнини - нещо от сорта на 100г крем - над 80г мазнини най-различни. За мое учудване след 10 дни мазане изчезна и оттогава (1 м) няма никакви проблеми. Аз бях взела и Линола Фет за баня - слага се във водата и не се изплаква ама съм го ползвала 1-2 пъти него само.

# 76
Айде честита половин годинка и на днешните месечници:
 Любомир и Николай на мама Dreamy_world, Стилиян на мама desi_p, Даниел на мама danidobrinova

НАН, и аз вчера честитих на всички Яни, които познавам именния ден
Нани, и ние се къпем всеки ден, но сапун слагам веднъж в седмицата. А дупето измивам на всяка смяна на памперса, пак само с вода. Цялата работа е да доставя удоволствие на Вико, че му е голям кеф къпането!

Вчера не си виждах лентичката в подписа, а сега ей я на. Дано проблема да е отстранен, че се смятат по-лесно месеците.
Айде, спокойна нощ и лека седмица!

# 77
      newsm46 Добро утро! newsm46
Нов ден започна , а аз чакам Данката да заспи,та да подремна и аз малко - да наваксам за нощеска  smile3507
Betta, шегичка Heart Eyes,така де,викам си : ха, дано майсторът ни не е един и същ, че много роднини  много нещо , а и си имаме вече една почти 11 месечна братовчедка Яна-ще объркаме момчето с тези девойки smile3506
След малко ще видя Янето ти в албума,че ми е интересно,абре те всички са едно образи.... smile3504
Аз също съм много доволна от Мустелата за баня, а и от млякото за тяло. Като се роди Дани ,ползвахме олио,но сега сме на мляко.Кожата му е много мека и гладка.
 newsm81Какво слънце!!!  SunglassesЛек ден и приятни разходки!!!

# 78
ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕ

Нани и Бета да не е наистина един и същ майстора, я проверете!Може да се укрива под различни имена!

Честити месечинки и половин годинки днес!Мале кога отлетя това време!

# 79
  • Варна

Ха Добр'утро Heart Eyes
Честити Половин-Годинчовци
Исках и още да пиша,но мъника се бунтува нещо Mr. Green

# 80
  • Стара Загора
Здравейте!
Честити месечинки!
Ох,тая нощ беше кошмарна-пак се будехме през час и то с истеричен рев.Имаме хрема ,та от нея ли е или зъби?За капак котаракът ни се уби да мяука цяла нощ,а мъжът ми да хърка  Close
За буйките на колев ли бяха-дет уж специално за прохождане-ортопеда ни каза ,че всичко било рекламен трик и въобще не стават за прохождане!
Я кажете тея снимки от happy foto ви ги доставя фотото или ви ги праща по пощата?
Айде   bouquet

# 81
Здравейта от доста време не съм писала Цвети направо ни побърка с татито последните 2 вечери като започне да реве от 10,30 поне до 1 през нощта не спира не се успокоява и от цица в чудо се видяхме а няма признаци за никнене на зъби мисля си че е от скок на растежа дано скоро спре че не се издържа. Ние се захранваме сравнително успешно но нашето ако не е като пластелинче по-скоро е като пюрето което яде или малко по-гъсто иначе си ака по веднъж на ден. Доста по-назад бях чела за слуз Цвети имаше от сока от ябълка като го спрях и известно време беше само на кърма и се оправи още не съм почнала пак да давам мисля по-нататък направо сурови пладаве да давам да не се занимавам със сокове.
За кожата за мое щастие на Цвети и е по-тъмничка и не се лющи не ползвам олио или мляко мия я само с шампоан-душгел на Бюбхен пише че има крем и кожата и става лигавичка после само подсушавам.

# 82
  • някъде
Честити месечинки!!! Hug Hug Hug
Ей, направо ме убихте с тези емотикони, влизам аз и к`во да видя всеки пост с по няколко  Joy
Нашето захранване със зеленчуково пюре не върви много добре, нито купено нито домашо си хапва с кеф, ама за сметка на това плодовото го обича! Досега само ябълка съм дала, днес ще дам слива да видя и него ли ще папка! Thinking
Ели, недей така де, какво искаш женски бой ли Mr. Green
Къпя Алекс всяка вечер, но не му мокря косата винаги а през ден-два, защото е доста дълга, даже напоследък я суша със сушоара Crazy С шампоан я мия два пъти в седмицата! Peace

# 83
Eli83 Видях го аз техния майстор ,не е същия...хехе, иначе щеше да има fight
По закона на гадостта, когато реша да поспя, все нещо става ,че да не мога....сега пък са заремонтирали нещо над нас smile3511.
Абре мамчета, до кога ще си мажем бебоците с кремчета след баня, няма ли да ги изнежиме много? newsm78 Е , още е рано да спираме , но все някога и това ще стане.
Разходката ни зове 1stroller До скоро! newsm51

# 84
  • somewhere over the rainbow
Даам,всички са се зарибили по тези емотикони Laughing Много са яки,ама на мен все не ми достига времето да ги слагам Tired
Да ви се оплача-Дая много реве нощем. През деня не й се чува гласа /пу пу/,ама през нощта... #Cussing out Някакви идеи от какво може да е? Мажа венците, капки в носа слагам да се отпуши,папо  и вода давам...пищи си. Заспива в ръцете ми,а сложа ли я в кошарата,веднага почва да реве жално Thinking
Ето и малко упражнения за мозъка:
http://sharky2005.hit.bg/IQTestBg/IQTestBg.html
Аз да се похваля - изкарах 155 bowuu
Оставям ви да си дочета книгата. Много е готина-вярно. /ама първо трябва да си приспя чавето/ Crossing Arms Rolling Eyes

# 85
Моми4ета не мога да повярвам днес ставаме на 6 месеца!!!!!Времето лети!!!!4ерпя ви с каквото пожелаете,за6тото не ме бива да слагам вкусни картинки Laughing
4естито и на останалите мал4угани!!!
На моя Дани кра4етата са ужасно сухи ,никакво олио не помага?Утре сме на консултация и 6те питам.Вие с какво мажете?Ръ4и4ките са добре но кра4етата като шкурка? Thinking
Има ли мами напълняли по време на кърмене?Или съм единствената!
Лек ден моми4ета!!!!

# 86
 wavey Здравейте!
Честито на днешните месечнки!   bouquet
Nanny - ние къпем Калоян всяка вечер целия, като косата мием през два-три дена със шампоан, иначе само с водичка я плакнем. И аз като Диди ползвам шешуар от време на време. И при нас стана обличането мисия невъзможна. Като му сваля памперса и се започва едно въртене на всички посоки...
За дрешките - една колежка ми даде доста, предимно връхни. Ползваме си ги, те са като нови. Сега една приятелка бременее и аз пазя умалелите дрешки за нея.  Peace
Бяхме сутринта при едно педи, ама не нашто и тя каза, че Калоян бил слаб smile3518 и да не чакам повече, а да го захранвам. 6,6 кг е и 67 см. Сега трябва д азвънна на нашто педи и да се почваме. Ама ми стана едно тъпо - все едно си държа детето гладно.

# 87
N AN  сигурно зъбки ви мъ4ат!А ние много трудно заспиваме ве4ер!Иска при нас на спалнята?

# 88
  • някъде
НАН, нямам идея от какво може да е освен от зъбки, аз затова слагам Алекс да спи при нас, за да му бутна веднага цица като се размрънка! И даже го наричаме малкия натрапник с татито! Joy Heart Eyes
А за обличането ooooh! съблека ли го гол е кефффф но тръгна ли да го обличам  ooooh! ooooh! ooooh!
Нита, ами някой дечица наддават по по-малко, не се тормози толкова! Hug Я виж НАН, за три месеца дали има и кило да е наддала Дая, но нали е здраво и енергично детенце, какво като е по-фин! Hug Колко се е родил?

# 89
Диди,и моят Алекс не иска да яде пюрета и вече съм се видяла в чудооооо как да го забавлявам та да лапне нещо ooooh!Изрердих всички комбинации,та поне нещо му хареса,но нъц.
Страхотно е масажното олио на Мустела,но е скъпо и свършва адски бързо,не повече от 2 седмици,така че не е много рентабилно.
Някоя мама беше питала за майчинските за този месец..Най-прясната ми информация е следната;Вече трябва да са преведени за януари паричките,а новите с увеличението до 90% ще се дават с месец закъснение

Общи условия

Активация на акаунт