С шапка, шал и ръкавички, навън са ЮЛСКИТЕ душички!

• 11 913
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Честити месечинки и честит имен ден на всички именници! Живи и здрави!
...  Да ви попитам, който ползва шишета на чико с какви биберони сте? С една дупка пускат много малко, за след 4 месеца са с 3 и Ева се дави с тях.
Аз ползвам шишетата на чико и сега съм точно с тези биберони с 3 дупки, добре й е  и не се дави, но има един биберон, на който върхът му направо е като отрязан и много тече, виж, с него се дави, макар че е за след 4 месеца. Явно си е до бебе, пробвай с тези биберони, които са на степени - първа, втора и трета, може да ви е по-добре. Аз имам такива на Авент тристепенни и също съм доволна.
Да се похваля - имам си нова прическа и ми е много кеф, като не мога да отслабна скоро, поне в главата да приличам на нещо  Joy
Аз пък тези емотикони не можах да ги сложа, много ми харесват иначе, ама нещо съм много лява  Sad, затова си ползвам старите.

# 61
  • София
Честит Имен Ден на всичките ни именници! Да са здрави и щастливи!

Ето на тази сега се спирам последно: Цената е много добра-105 EU, само че няма кой да я докара до тук Cry, иначе има кой да я купи там  Simple Smile

http://cgi.ebay.de/CHICCO-BUGGY-CT-0-4-DESIGN-PUZZLE-2007-NEU-GA … dZ1QQcmdZViewItem

Дано не ви досаждам, обаче ми е доста належащ проблем да намерим количка, тъй като старата и е супер малка. Само незнам дали тази не е много "грамадна". С тези колела изглежда така май. newsm78

# 62
Мерси момичета за отговорите за МВ  Hug. Ще пробвам тези дни.
За дрешките аз ги пазих от дъщеря ми за второто дете, а то взе че се роди момченце  Laughing. Сега нищо не пазя. Давам ги на момичето, което ми помага в къщи. Тя познава по-бедни майки и ги дава на тях. Така си поизпразних малко гардеробите, че от Рая толкова много неща ми бяха останали.
Nanny, и аз мия главичката на бебо през ден, а телцето всеки ден. Много е студено тук, а обличането е станало "мисия - невъзможна". Не мога вече да го удържам, за да го намажа след банята. Заредила съм се с една чанта играчки и понякога не ми стигат  Joy.
plamebg, честита прическа. Ох, кога и аз ще последвам примера ти, че от 2 месеца си запазвам час в салона и все нещо става и не мога да отида  Confused.
Лека вечер от мен и сладки сънища на наборчетата  Hug.

# 63
# 64
  • Варна
Здравейте мами,покрай  хубавото време нямам възможност да ви чета по обстойно,само да ви напиша едно кремче при подсичане ,чудно е .Дъщеря ми така се беше изприщила-пробвах какво ли не ,вече щях да я водя на кожен лекар и реших да пробвам последно.Смесват се равни количества универтан и цинкова мас и до ден ,два се оправяте.Успех.Няма да сгрешите.

Честито на именниците и месечинките  bouquet

# 65
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, отново!
Диди, страхотен сайт!
Foquita, ако не ти е спешна покупката на количката, изчакай до пролетта - до колкото знам тогава всички фирми изкарват най-новите си модели и има много по-богат избор по магазините.
Plamebg, честита ти прическа!
Jorjito, не сте сами с Митака - ние сме с вас!
Nanny, аз къпя бебка всеки ден, главичката мия през ден.
Благодаря за отговорите за пасаторите! Аз бива да не съм в час, ама чак толкова!!! Под "пластмасов накрайник" да не ви казвам к'во си представях.. Embarassed. Обаче се оказа, че блендерът на робота върши същата работа. Ама аз и него като не съм ползвала до момента и първият опит беше неуспешен, та се засилих да търся пасатор. Важното е, че все пак успях  newsm44 и даже си замразих едно бурканче с морковено пюре. Сега остава Вяра да го хареса!
За носените дрешки, в началото и аз имах малко притеснения - как така ще й обличам такива дрешки, но се престраших и купих няколко неща от Продавалник-а - попаднах на много запазени и съм много доволна - хем бебка е облечена с красиви дрешки, хем не са чак толкова скъпи. 

# 66
Честито на малките именици и на порастващите също!  bouquet  bouquet

# 67
  • София
Nanny, ти какво се притесни, татито на Яна не се казва Жоро, няма страшно  Joy.
Имаме снимки по албумчетата до 5-ти месец, с този за шестмесечните още не сме слагали, но ще сложим другата седмица.
Иначе аз мия косата на Яна всеки ден с вода, а два пъти в седмицата с гелчето на Бюбхен, но тя, милата, няма много коса - изсъхва й, докато я облека  Simple Smile.

Ние сме чували, че Яна празнува на Еньовден, но няма лошо, може и днес, но не сме го празнували.

Честито на празнуващите ! (didi, мерси за идеята с емотиконите!)

Ние пък днес бяхме на разходка по Витоша - малко се разходихме от Княжево нагоре, но Яна заспа в кенгуруто, като видя първото дърво и така пропусна първото си планинарстване  Joy.

# 68
  • Варна
Plamebg,Честита прическа  bouquet.Аз се каня от сто години да си оправя косата,но..............един гаден проблем с нея ме кара да опитвам какво ли не само и само да не я отрежа и сега се замислям че май и е дошло времето smile3553
Nanny,ние къпем бебчо всяка вечер,а косичката мием през ден Peaceбях чела някъде че не е хубаво косата да се мие всеки ден.Като при нас Peace
pepi111, Hug Hug Hug
Аз взех идеята за Микровелето от Рени  bouquet,и днес така направих пюрето.стана много по-бързо от тенджерата на котлона.Смятам и за напред така да процедирам  Laughing
Дрешките ги пазя smile3521,много са ми милички,не искам да ги давам.А са толкова много......с тези наши темпове на разтеж Mr. Green
И  моя пасатор и със пластмасов накрайник,на Браун е и съм много доволна newsm10
Morskasirena,Много ми се иска да сляза към центъра на разходка,но имам невероятно неприятен спомен от градския транспорт и се зарекох да не се качвам повече.поне не с тази количка. WinkТатито като се върне и ако още е хубаво времето може да заформим една срещица Hug

На всички

didi81

# 69
Привет и от мен в новата темичка!

Честито на месечинките днес и на всички именници!

Честито и на Силвия от мен, лека бременост!

Пепи, още не съм започнала работа - имам още 2 седмици "живот". Утре трябва да се чуем пак с гледачката и от вторник ще водя Ясмин за по малко при нея да свикват една с друга.

Чак не мога да повярвам как бързо се изниза времето и дойде момента за връщане на работа  Cry Ама пък да си призная малко ми липсва вече атмосферата там, че от приказки за памперси, акита и тн се чувствам затъпяла. Иначе ще ми липсва Ясмин, но пък се успокоявам че след 13 часа до вечерта ще имам много време да си я гушкам и играя с нея Heart Eyes

Имах на гости сестра ми с нейния мъник - 4 дена беше с температура 38-39 градуса и не минаваше въпреки парацетамола, който му слагаха. Водихме го на доктор - нищо, евентуално зъб. Снощи като се прибрали вкъщи видели, че наистина му избил кътник отгоре и вече няма помен от температурата.

Нани, ние къпем Ясмин всеки ден с гел от глава до крака които се водят. Никога не съм ползвала сапун. Главичката мия през ден с този гел, иначе я поливам само с чиста вода. Вече е свикнала - баня, ядене и лягане и на Нова година, тъй като излизахме навън за 12h и не я къпахме - не можах да я приспя вкъщи..заспа чак в колата.

По едно време на Ясмин кожата на коремчето стана много суха - взех Линола Фет и се оправи за около 10 дена. Сега слагам само бебешко мляко на Бюбхен и няма проблем Peace

Пламебг, честита прическа! И аз преди коледа успях да мина през фризьорката и се поочовечих малко, че и косата спря да пада толкова много, но сега пак започна  Cry

Аз днес правих прочистване на гардероба, прибрах много дрешки, тези които са се поизхабили - приготвих да ги пусна в някой контейнер за дрехи. После ги преглеждат и използват за бедни семейства Peace Аз имам много дрехи от сестра ми - въпреки че тя има момче, бодитата и пижамките са универсални, че и много от панталончетата и блузките ..Бяха ми от голяма помощ и не съм се и замисляла да отказвам - кеф ми е да пазарувам за малката ама при тия цени тук не мога да си представя ако трябваше да купя всичко това, което съм ползвала сега...Но някак си са ми мили и не мога да си ги представя да ги дам на някой освен на сестра ми ако си имат второ бебче.

Като бях бременна още в 1 магазин дойде една продавачка и ме попита какво бебе чакам и ако било момче да ми дадяла дрешки от нейното..Тук нямат срам за ползване втора употреба, доста продават в интернет, както и купуват втора употреба оттам..

Хайде спирам, че се олях ама така е като вчера спах а днес хайманосвахме и не влизам Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 22:08 от maira

# 70
  • София
Честито на днешните месечинки,а и на вчерашните,че и тях не съм поздравила.
Честит имен ден на всички празнуващи,пък било то бебета,майки,бащи,баби и дядовци.Здраве и късмет на всички.  bouquet
Nanny,аз главата на Людмил я мия всеки ден.За къпане ползвам олиото на Мустела,което е без изплакване.Но и то и ние нямаме много коса,та бързо изсъхва.
Foquita,голям избор на колички има в магазините Бебе маркет/единият е в Иван Вазов,а другият в Изток/.Ние купихме  на Куини и летния и зимния кош и сега и аз мисля да минаваме скоро   към летния,че зимния ни стана малък.Скъпички,но си заслужава.А пък то свекитата я платиха,че такава била традицията и те трябвало да я купят.Живеем на третия етаж и сме без асансьор,та важно беше кошът да се сваля лесно от шасито,защото да ви кажа хич не е лесно по тези стълби.
За прохождането знам,че е хубаво децата да са боси и по възможност на трева.
Jorjito как е дупето на Митака?На Люската вече му минава,мажа с Мустела.Абе голям съм фен на тази козметика.И докато бях бременна я ползвах.

# 71
foquita, kolichkata sam e wijdala i to w Sofia na nqkolko mesta e ima , dori w kashtata na Chicco bqh e wijdala no oranjawa
ako se organizirate za sreshta w morskata jorjito moje da doida da te wzema
Simple Smile
P.S. sorry che pisha na Latinica, no si pre install na Windows

leka wecher

# 72
Майра тва Линола Фет и аз съм мазала на ръцете си че бяха много сухи и напукани преди.
Но не помня антибиотично ли е ?  Thinking

Мгиздова коригирано  Peace

Ние също къпем бебока всяка вечер и през вечер главичката.

Фионка както писах купих измиващо млекце 2 в 1 на мустела.Засега обаче мажа със зехтинчето.
Ще ги разгледам лосионите.Вие какви точни ползвахте за след баня ?
Послушах съвета ти за ПиСи-тата ама не смятам да играя игри никави.Ти играеш ли още?

Жоржи   цункай го по дупето твоят Мите да му минава по-скоро  Joy

# 73
здравейте за бързичко
честити месечинки на всички бебоци тези дни
честит имен ден на всички празнуващи вчера и днес
От сега и за напред - здраве, щастие, късмет!

и да почерпя за нашия тати че и той е Иван

лека и спокойна вечер
п.п.когато минат тези празници (омразници както казва една моя приятелка) ще се опитам да се включа  bouquet  love001  love001  love001
jorjitoние много често сме сами за това приеми една голяма  Hugот нас един път и аз щях да те питам как се придвижваш чак към морската градина като беше писала къде живееш реши че си правиш спринтове  Mr. Green а с градски транспорт направо не ти завиждам Crazy

# 74
Рени, мерси.Аз къпя Ева всеки ден, включитебно и главата, все си мисля да прескачам, ама забравям. Ползвам гела на бюбхен и олиото след баня, но като че ли от млякото съм по-доволна. И на ЕВа кожата стана по-суха, на коремчето направо се люши понякога. А вие замразявате ли пюретата?

Общи условия

Активация на акаунт