Включвам се да се похваля, че днес пак дадох морковче на Пипи и този път си го хапна. Явно предните пъти съм била по-изнервена и все бързах, та и детето може да ме е усетило и затова да не поиска да хапва. За пореден път се убеждавам, че децата са много чувствителни що се отнася до нашите състояния. Иначе аз със захранването не си задавам толкова много въпроси, нито пък по акитата чак толкова се заглеждам. Те сега много ще се променят като започнем да даваме разнообразна храна, и от растежа на зъбките и така нататък. Няма нужда от толкоз гледане.
Дрешките и аз имам в изобилие и от двете деца. Някои които са ми по-свидни ги запазвам - дрешката от изписването, от кръщенето, от рожденните дни, първите обувки, някои дрешки, които съм слагала по-честичко и ми навяват спомени, първите пижамки...Давала съм и цели чували на приятели или на други хора, които имат нужда. Но като цяло ми прави впечатление, че много мами не искат носени дрешки, сякаш се притесняват. В чужбина ако знаете какви износени бодита си разменят, ще паднете направо! И не е от неимане, ама не им пука! И децата им не са така спретнати като нашите...Тук майките много повече се стараем за децата си в това отношение. Напоследък обаче си отделям някои запазени дрешки и ги продавам в Продавалника. Така събирам парички и купувам нови, защото само едни качествени детски обувки са 40-50 лв и с парите от тези дрешки набавям поне тях. Вярно има хамалогия малко, но пък си струва, даже на най-ниски цени да се продадат, пак се събират по малко и по-добре отколкото да ги размотавам тука по кашоните.
А иначе и на мен ми прави впечатление че в чужбина са по мърливи и си разменят не им пука!
Понякога намирам цаката като купувам един чифт, които са шарени и така с един удар няколко заека
А тези които са наши пак си ги събирам, защото се надявам някога да ни потрябват отново! 

Тук няма никой покрай мен! 
,Белослава
и
, а какво удоволствие е да си гледкаш бебчето....
.
И аз получих рекламни мателиали от Памперс. Най-накрая и Венци да получи нещо. Наистина памперса е с по-шарена украска

Черпя!

НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!!!!!!!Козметичният им център е на ниво каменна ера,а масажистите им са като месари.Просто съм адски разочарована
)тези, които са подарък от Англия са като нови, а тях най-много е носила, защото бяха от най-фин памук...Другите, уж български памук дрън дрън, са като преносени, че даже поскъсани тук-там по шевовете и копчетата
дано и при вас да е така, че да има разходки за всички бебчета.