Хайде за сега чао .

И намчкан банан в кашата /нишестето е голяма вкусотия.

Момиченцата стават само от татко-художник 
Та и аз като тебе /и предполагам като всички тук/ ще я уча Даяна да е винаги жена-от глава до пети /хигиена,тоалети,гримове...и държание най-вече/. Да му е як г.за на татито

Вярно,трябва да ги уважаваме,но понякога много ме дразнят. Когато бях бременна, док ми каза /а и не беше нужно да ми го казва де/ да се пазя от падания и наранявания, към които аз съм предразположена,заради здравословните ми проблеми. Та бяхме ходили с мъж ми на фризьор, а пред стълбите на сградата,та чак до колата,беше много заледено. И на излизане скъпият вика "Мятай се на гърба ми, ще те пренеса за по-сигурно". Така направихме,а отвън една бабичка метеше нещо и като вика :"Еее,кво я носош бе...да не е бебе". Отначало ми стана мъчно,защото ме настъпи по болното място. После се ядосах и накрая си викам к'во ще се разправям с тая склероза. И като се качвах в колата викам на мъж ми /ама на висок глас/: "Някой каза ли нещо или ми се причу?". Вече не се впечатлявам много много.
Много хубаво решение сте взели.
Бях качила към 12-13 кг, с раждането свалих 8 и другите постепенно. И сега ми се броят ребрата. Само дето съм отпрала едни млекоцентрали...
Но каза да започнем със сок от цедена ябълка - лъжичка, две. Но май четох, че не било хубаво. Аз мислех с картоф или каша да захраня, а са - ново двайсе. Пак ще трябва да почета. Вие какво мислите?

Беше много интересно да се запознаем и да съберем 5 бебета на куп.
). 
.Ами Нан,трябва да ти призная,че Дая е просто супер бебче,щом папкате и такива работи и тя ги харесва.Аз току що я пробвах Цвети с пилешко месо,много добре сварено,стривам между пръстите малки парченца и тя си го досдъвква,определено и хареса много повече от пюретата.И аз мисля лятото живи и здрави да прохождаме боси,така има много по-малка вероятност детето да стане дюстабанлия.Другите ми две деца са прохождали с маратонки Nike,има модели от естествена кожа,с твърд форт и добре огъващи се подметки,а отвътре са с ортопедични стелки,така,че и на Цвети такива. 

Ние искахме момиче, но дори живот и здраве второто да е пак момче, важно е всичко да е наред! 

А един познат прихвана от синчето си точно на 30.12,когато тръгвахме за Боровец и му се провали почивката.Жена му после разправяше,че толкова пъпки имал,че не ставало да го мажеш,а трябвало направо да го поливаш с разните му мазила.
Ронка, ти що не ме подсети днес бе мила? Сега да ми снимаш и да ми покажеш 
и от мен и аз четох статията
.