Влизам да ви попитам, има ли някой вече да е подал молбата-декларация и заявлението до работодателя за възстановяване на отпуска за бременност и майчинство и ако да - позволиха ли ви да ги пуснете със стара дата /т.е. 01.01.2007 или 03.01.2007, защото нали 01. и 02 бяха празници/? Питам, защото моите счетоводителки ме мотаят, понеже още нищо не били знаели и закъде така съм се била разбъразала, обаче като попитах в темата на СНБМ, дали има опасност да изгубя парите за дните от януари преди подаването на молбата, ми отговориха това:
"Молбата ще важи най-рано от деня в който сте я подали. От счетоводството нямат право да ви изплатят обезщетение за дните преди подаване на молбата от началото на годината, защото при ревизия от НОИ после ще искат тези суми да се възстановят."
Нещо не ми се връзва, защото в закона пише, че отпускът се възстановява от датата, която майката е заявила в молбата, та затова питам, как беше при вас?

Аз не пуша от 22 септември 2005 година
и не искам и да ги почвам
макар че понякога ми се попушва 
, Алекс на 5 месеца беше 7,600, ама нали е 
И аз много обичам Варна- сестра ми живее там и ходя всяко лято!

и да се отчета, че сме 8.400кг - 73 см.

заради такива несъобразителни хора...А за лошото състояние на “трортоарите” съвсем не ми се говори
направо полудявам!