Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

  • 54 901
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • Мнения: 3 758
Мира е от Родопите, ще да е изяла доста агнешко и телешко, дори да не е готвила най-малкото многократно е гледала процеса.

Сьомгата, какво да я коментирам, рибата е вкусна и без никаква техника. На децата у дома я слагам на пара без нищо и им мърдат ушичките като си хапват.

Десерта на Капитонова  не го гледах. Имам спомен от мастър шеф, че не можеше да приготви сырники и там една дама от участничките доста и подсказва, сега в хелса ги прави и поне беше научила какво е това.

За зелениите в чиниите на финалистите съм с резерви, всичките тези листа са пълни с нитрати, освен за "горска пътечка", за ядене - не. Сотирания спанак почти при всяко готвене го слагаха

# 631
  • Мнения: X
Според мен много от чиниите на звездните са правени от Светла и Никола. Без помощ не знам как ще се справят. Само Емо и Мира можеха нещо. Изключвам Деси и Камелия, рано отпаднаха и не ги наблюдавах много.

# 632
  • София
  • Мнения: 8 495
Във фейса е качен видеоклип, в който са почти всички участници, включително и Кристиан и се забавляват. Станислав и Виолета са  с черните куртки още и вероятно клипа е сниман непосредствено преди финалната резервация. Там Крис е много добре и е весел и без да се усетят само си издават сценариите.

# 633
  • София-Младост
  • Мнения: 24 051
Клипа може да е от първия ден, той вечерта е ял гъби и на другия ден беше финала.

# 634
  • София
  • Мнения: 8 495
Клипа може да е от първия ден, той вечерта е ял гъби и на другия ден беше финала.
Разпространиха се някакви слухове за някакви конфликти между  екипа и Кристиан, които той не е икал да изпълнява - ама предпочитам за сега да ги приема само за информация.

# 635
  • Мнения: 294
Мира е от Родопите, ще да е изяла доста агнешко и телешко, дори да не е готвила най-малкото многократно е гледала процеса.

Какво значение има дали е гледала или не как се готви агнешко? Тази част от агнето се готви розова във всеки един хубав ресторант и във всеки един формат. По елементарна грешка нямаше как да има.

Сьомгата, какво да я коментирам, рибата е вкусна и без никаква техника. На децата у дома я слагам на пара без нищо и им мърдат ушичките като си хапват.
Децата обичат по-простите вкусове, които отново нямат нищо общо с висшата кулинария. Ако питаме децата, трябва на финала да сервираме пържени картофи с кетчуп.

Десерта на Капитонова  не го гледах.
Ами гледайте го, то така през пръсти да се изказвате... беше в пъти по-идеен и перфектно плейтнат, за разлика от този на Мира, който все едно беше изсипан в чинията.

За зелениите в чиниите на финалистите съм с резерви, всичките тези листа са пълни с нитрати, освен за "горска пътечка", за ядене - не.
Тук дори няма да коментирам за нитратите, ми то тогава нищо зеленчуково и плодово не яжте, че може да има нитрати вътре  Grinning

# 636
  • София
  • Мнения: 32 359
Изобщо няма никакво значение какво е плейтвала спонсорираното материално момиче.
Тя изобщо не е за ХК, какво остава за победител. Светла и е направила всичко, тя през цялото време ревеше и не знаеш какво да прави (както винаги).
По-смешен и нереален победител не е имало никога.

# 637
  • Мнения: 10 638
поширана круша, ако не се лъжа. страшно идейно и сложно за изпълнение, няма що.
на Мира менюто беше много по-интересо и сложно. така или иначе абсурдната победа беше предопределена, а степента на сложност на менюто отлично импонира на автора си. пародия

# 638
  • София
  • Мнения: 15 823
От готвенето на Виктория дадоха само по три парчета риба в два тигана, за които дори не се знае, тя ли е сложила в тигана или друг.Кой и кога направи пошираните круши с карамеления сос, само можем да гадаем.

# 639
  • Мнения: X
От готвенето на Виктория дадоха само по три парчета риба в два тигана, за които дори не се знае, тя ли е сложила в тигана или друг.Кой и кога направи пошираните круши с карамеления сос, само можем да гадаем.

Светла и Никола за какво са там? Да добутват такива участници, които не умеят нищо. И Цветка я бутаха.

# 640
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 16 748
Мира е от Родопите, ще да е изяла доста агнешко и телешко, дори да не е готвила най-малкото многократно е гледала процеса.

Какво значение има дали е гледала или не как се готви агнешко? Тази част от агнето се готви розова във всеки един хубав ресторант и във всеки един формат. По елементарна грешка нямаше как да има.
Мира не е професионална готвачка и готви както го прави у дома си. и аз така го харесвам и правя, а пък и има вкус. пари за сурово месо давам само в магазина. Smiley

# 641
  • Мнения: 3 758
Джорджио, бре, как не си изпуЩИл чаршафа 🙂
Темата е за забавление, не да се броим кой по секунда гледа шоуто.

Добър ресторант не значи по правила, защото щом клиента плаща ще си поръча степен на изпичане по негов вкус. Ако разчита на реномето на ресторанта ще си хапне зорлем някоя изгъзица за доста пари.
И къде остана добрата домашна кухня, нали преди ресторанта са бабите с бъркалката, където чрез прости вкусове  се приготвят перфектни ястия.

Любима задача ми е като дадат в такива формати да правят яйце в различни вариации, или ориз, прости и неизискани неща и да се оплетат кое как...

Хелса този сезон беше и кебапчийница, бургер бюфет,...... и кючек... Не видях кой знае нещо.


На Капитонова рибата плуваше в доста мазнина от пърженото, рибата е мазна също. Мазнината в тигана и беше много, но си замълчаха

# 642
  • София
  • Мнения: 19 285
Аз обичам алангле или реър. Агнешките котлети са супер така, както и телешкото.

# 643
  • Мнения: 10 638
да, но не всички обичат така. въпрос на вкус е. ям сурова кайма без проблем, но полусурово телешко и агнешко месо не.
да, рибата на девойчето беше плувнала в мазнина, което за сьомга хич не е ок.

# 644
  • Sunshine state
  • Мнения: 12 877
В меката на телешкия стек сме, тоест САЩ и всички го ядат полусуров, но аз не мога и не го харесвам така. Въпрос на вкус е за мен. Винаги си го поръчвам много добре изпечен. Видя ли и малко розово, връщам.

Общи условия

Активация на акаунт