Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 54 903
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Дреме ми кой е победител. Отивам да готвя телешки тартар, миди Сен Жак, телешки котлет мидъм реър с микро зелении.
За десерт, кристална топка с въздух с аромат на рози.

А къде Ви е амюс буш-ът?!

# 616
  • София
Дреме ми кой е победител. Отивам да готвя телешки тартар, миди Сен Жак, телешки котлет мидъм реър с микро зелении.
Глей само после да не идеш на елиминации.

# 617
  • на село
И не забравяй полентата Joy където в родния ми край и казват мамалига, в по- голямата част на страната си е качамак.

# 618
  • София
И не забравяй полентата Joy където в родния ми край и казват мамалига, в по- голямата част на страната си е качамак.
И непременно горска пътечка. Grinning

# 619
  • Sunshine state
Всъщност реалният победител за мен е Емануел. Нито Мира, нито Капитонова заслужаваха да са на финал.
Абсолютно съм съгласна. Докога ще й помпат и без това голямото самочувствие на "леката жена" Виктория Капитонова?? 🙄

# 620
Я шефа гласувал за Мира.
Ама май е наредил на другите за кой да гласуват
Очаквайте Капитонова във ИВ,, Фермата и заедно с ерген Виктор е Един за друг.
А в България търси талант ще покаже "Как се печели риалити формат"
🤣😀🤣
 Много точен коментар,макар ситуацията да е комична.
Отвратително е когато де бутат така нагло някой участници. Менюто на Мира беше мнаго по трудно за изпълнение ,и със сигурност по вкусно .Десертът й беше много оригинално поднесен на типично българско ястие.
Основното на Мира беше по-сложно и по креативно. Тя за това и го обърка. Виктория игра на сигурно, дори с основното беше на ръба на простоватата рецепта, но очевидно без грешки.
Десертът на Мира беше тотал щета като плейтване, те даже парчетата блат бяха с различни форми, а френско грозде ли какво беше + тиква звучи абсурдно.
Заслужено спечели Виктория, въпреки че аз лично не я харесвам. А Мира е посредствена "кулинарна" и очевидно нямаше място до финала. Но при тъй наречените "златни" от началото всичко бе наредено.

# 621
  • София

А къде Ви е амюс буш-ът?!
Крада идеи от постовете. Ще бъде с полента (качамак) и хрупкава панчета (сланина) 🤣

# 622
Я шефа гласувал за Мира.
Ама май е наредил на другите за кой да гласуват
Очаквайте Капитонова във ИВ,, Фермата и заедно с ерген Виктор е Един за друг.
А в България търси талант ще покаже "Как се печели риалити формат"
🤣😀🤣
 Много точен коментар,макар ситуацията да е комична.
Отвратително е когато де бутат така нагло някой участници. Менюто на Мира беше мнаго по трудно за изпълнение ,и със сигурност по вкусно .Десертът й беше много оригинално поднесен на типично българско ястие.
Основното на Мира беше по-сложно и по креативно. Тя за това и го обърка. Виктория игра на сигурно, дори с основното беше на ръба на простоватата рецепта, но очевидно без грешки.
Десертът на Мира беше тотал щета като плейтване, те даже парчетата блат бяха с различни форми, а френско грозде ли какво беше + тиква звучи абсурдно.
Заслужено спечели Виктория, въпреки че аз лично не я харесвам. А Мира е посредствена "кулинарна" и очевидно нямаше място до финала. Но при тъй наречените "златни" от началото всичко бе наредено.

То щото Капитонова имаше. Карай, мачът е свирен вече. Simple Smile

# 623
Мира поне готви на ниво домакиня, Капитонката нито е готвачка, нито готви вкъщи, нито иска да готви. Важното е да е на телевизора, като Къци.

# 624
  • Варна
За Къци е ясно, той е залязъл вече и където и да го поканят си е плюс за него. Останалите две "готвещи" дами не вярвам да продължат да готвят повече.
Видяхте ли как ни подготвят за нов сезон със "звезди". Била първата звезда победител. Явно се канят и за следваща.
Не знам на Кристиян как му е договора, но като нищо може да го отнесе за изпълнението си.

# 625
То може наистина да не е бил добре. Освен това не е глупав, според мен е наясно какво може и не може да си позволи.

# 626
  • София
Толкова е скучно,  че не мога още да изгледам предпоследния епизод.

# 627
  • Буркина Фасо

ако Мира беше приготвила полусурово агнешкото щеше да спечели. тя го приготви както го прави у дома си (да става за ядене), а не за снимка и за това загуби.

# 628
  • София
За Къци е ясно, той е залязъл вече и където и да го поканят си е плюс за него. Останалите две "готвещи" дами не вярвам да продължат да готвят повече.
Видяхте ли как ни подготвят за нов сезон със "звезди". Била първата звезда победител. Явно се канят и за следваща.
Не знам на Кристиян как му е договора, но като нищо може да го отнесе за изпълнението си.
Мира има подкаст на тема готвене.
https://www.youtube.com/channel/UCK5a8DqFznOYdK39upyf_9Q?app=desktop

# 629
Аз бях за Емо, но след като го махнаха, се нядявах Мира да спечели. Тя наистина поне нещо може да прави. Съгласна съм за агнешкото, че го е приготвила така че да става за ядене.

Иначе Капитонова сама е казвала в други изяви, че не иска да готви и не обича. Тя просто иска да я дават по тв. В някакъв нейн влог я бях гледала какво яде у тях… филии със слайс шунка. И вика приготвих си сандвич… ами, Вики, такъв сандвич и дете първи клас може. Ама чак за мш и хк не си!

Не ме кефи да има звезден отбор. Не мисля, че догодина ще гледам предаването.

Общи условия

Активация на акаунт