Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 54 906
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Ще се засрами Капитонова, та тя се беше надула като въшка!
Поне си имаме двамата най-мйекащи победители!
Иначе Станислав готвеше. Добър вариант за победител!

# 601
  • София
Не знам защо Станислав при Гала някак си ми изглеждаше много скован. Дето той сам каза, май ще трябва да почне повече да се забавлява.

# 602
  • София
Без изненади. За съжаление много предвидим сезон. По-добър е от предния поне според мен, но като цяло слаба ракия.
Станислав спечели. Той беше моя първи фаворит, но след това изцяло бе засенчен от появата на резервата Кристиан.
Все пак на финала бях за него и заслужено спечели срещу Виолета, която ми беше любимка до финалната фаза на шоуто, където ме разочарова с някои нейни приказки и действия. А разбрах, че и човек на Светла.

Най-големия минус обаче в сезона беше служебната, абсурдна и абсолютно незаслужена победата на Виктория Капитонова!
С гласът си за Мира шеф Ангелов показа, че той е само служител и други взимат решенията, т.е. шефовете в Олд Скул! И че всички техни шоута до едно са РЕЖИСИРАНИ!
Само че колкото и да лъскат имиджа на Капитонова от Олд Скул, никога няма да променят мнението на 90% от българските зрители за нея!
И колкото повече я тикат и колкото повече и подаряват победи след победи толкова по-неприятна става. Правят и мечешка услуга, но на нея явно не и пука. А и за какво, печели пари, абонатите и се увеличават. В такъв фалшив свят просто живеем със социалните мрежи и всичко останало. Не е луд този, който яде баницата.

На финала даже измислиха и Сървайвър гласуване с урната и тайните вотове. Жалка работа. Мислят се за оригинални сигурно ама мен ме напуши яко смях и съжаление към далия тази ‘’гениална’’ идея.

Голям автогол си вкараха Хелс Кичън с тазгодишните победители. Победиха сладкар (Станислав) и инфлуенсърка (Капитонова), която сама твърди, че не може да готви.
ФАРС!

Единственото нещо, което ми хареса в този финален епизод беше как покер фейса Кристиан им се изсмя в лицето и отказа да участва в този цирк.

# 603
Хвърлях по едно око от време на време, но за жалост нито един от фаворитите ми не стигнаха до финала. Предлагам догодина Капитонова да влезне в Игри на Волята, Сървайвър и Един за Друг едновременно и да обере наградите направо наведнъж, за да не я гледаме всяка година в различно риалити.

За да не кажа нещо лошо, мнението ми за финалистите се изчерпва с това, че готвач, който уважава себе си и има усет, не може да пие фанта с бяло вино (това вчера ми се наби направо в очите). А и допълнително се настроих негативно, че гласуваха за Капитонова Smiley Пълен абсурд! Открих, че онова, което ме дразни у Виолета и Светла, е тяхната форма на "феминизъм". Заслужаваш кариерно развитие не защото си жена, а защото по начало имаш повече знания и умения. Другото е буламач.

# 604
  • София
Ралица от ИВ си го казва директно!
Крайно време е по-известните в социалните мрежи хора да си кажат какво мислят за ''победите'' на рускинята.

# 605
Всъщност реалният победител за мен е Емануел. Нито Мира, нито Капитонова заслужаваха да са на финал.

# 606
  • София
Абе и Мира не ставаше за победител - оскъдни знания за продукти и техники, оскъдни умения. Готвеше на ниво домакиня. Става за Черешката, за ХК - не.
Но не мога да й отрека, че менюто й беше идейно и с концепция, за разлика от това на Капитонова.
За мен Емо беше единственият сериозен и достоен претендент за плакета, останалите бяха като случайно хванати редови домакини, с изключение на Деси и Воче, които са любителки-кулинарки и се интересуват от готвене повече от Къци и Роксана примерно. А Капитонова нееднократно е заявявала, че не обича да готви и рядко го прави.

А, System Error е била по-пъргава от мен. Smile

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 18:44 от Reinа

# 607
Всъщност реалният победител за мен е Емануел. Нито Мира, нито Капитонова заслужаваха да са на финал.
Това е и моето мнение. Точно!

# 608
Капитонова може би я избутаха до края заради пошлите еротични  задевки с Ангелов и Станислав, знам ли. Сигурно предполагат, че на зрителите им допадат такова работи.

# 609
  • София
Да,победителят си беше Емануел.
Мирослава и на сантиметър не е помръднала.Тя и тук,както и в ИВ не влезе да води своята битка,а тази на някой друг.Преди ревеше за Алекса,сега-за Емануел Simple Smile
Поздрави и за Станислав! В тази конфигурация бях за него.Вили не беше моят финалист.На нейно място ми се искаше да е Кристиан.
Прецедент успя да предизвика с неучастието си на финал.Ами какво да кажа-браво на него,че отказа да се включи в цирка.
Аз съм си фен на предаването,свикнах вече да си го гледам като сериал,така че спокойно ще си го следя и следващия сезон,за който обявиха кастинг.

# 610
Емануел е шампионът на звездите, и му е платено някак, за да се направи на идиот, който не знае как да среже телешко за шницел. Всичко беше известно отдавна, един кух и скапан театър, с лоши актьори.

# 611
Тази година много рядко гледах предаването. Тези 3 часа са ми в повече, но изгледах последните 2 епизода. Не споделям възхитата от Емануел, за Капитонова дразни ме изказа й и как върти очи, не и следя изявите, но щом я определят за "звезда", каква да кажат истински успелите творчески личности.
Виолета повече ми хареса, този подскачащия и пренавит Станислав ми е в повече, маниери на ранния Ангелов.

# 612
Аз също мисля, че трябваше да са Станислав и Кристиян на финала. Симпатични млади и талантливи хора. (Цвътка провали сезона, поне за мен. Отблъсна ме и не гледах последните епизоди). Тези послания за жените и мъжете ми дойдоха слабо казано, глуповати.

# 613
  • София

Това е ясно и съм напълно съгласен.
Визирам само финала между двете, коя бе по-достойна от двете. Мисля, че това е искала да каже и Ралица. Емо, който беше и мой фаворит отпадна по безумен начин на полуфинала. Още тогава ми стана ясно какво ще последва, но до последно се надявах да не са толкова безочливо нагли.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 19:27 от Diavolo

# 614
  • София
Дреме ми кой е победител. Отивам да готвя телешки тартар, миди Сен Жак, телешки котлет мидъм реър с микро зелении.
За десерт, кристална топка с въздух с аромат на рози.

Общи условия

Активация на акаунт