Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • обл. Шумен
Angel 2010, на първата страничка има много полезна таблица, може да а разгледаш. 🙂 Според нея,  N 006. ULTRAVIOLET/ PACO RABANNE. Аз даже съм си я изтеглила, че като се присетя да ровя нещо, да не се мотая из темата.🤪 Хем си проверявам и даден парфюм от коя фирма се предлага - на търсене си изписвам името на парфюма и ми излиза отбелязано правоъгълниче. Някои любимци или пък такива, за които съм любопитна, съм си ги оцветила, че да не се кьоря 😆🤪

# 316
  • Burgas, Bulgaria
Дали някой знае  №006 на Refan - La Vie Est Belle Avec Toin EDP ли е? Пръснах си на китката, влизайки в магазина им на Витошка за минута, после ми хареса, но не знам дали е това?
Не, не е той, преди време беше дискутирано тук, ето този е: La Vie est Belle L'Eau de Parfum Blanche. В таблицата наистина е нанесен като Ultraviolet  на Paco Rabanne, но тази номерация е стара. Съвсем наскоро е получен този аромат и  някой го сравняваше с новия La Vie Est Belle Iris Absolu, имат общо в пирамидата. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 15:06 от kolevaangela

# 317
Препоръчайте ми летен и свеж парфюм, да не е сладникав. На късмет поръчвам fleur de portofino martinez, даже ако знам, че е свеж, траен и летен бих поръчала и два, заради цената. Така и така ще плащам доставка. А иначе знаете ли дали тази промоция важи и в магазините на Martinez или е само онлайн ?

# 318
Препоръчайте ми летен и свеж парфюм, да не е сладникав. На късмет поръчвам fleur de portofino martinez, даже ако знам, че е свеж, траен и летен бих поръчала и два, заради цената. Така и така ще плащам доставка. А иначе знаете ли дали тази промоция важи и в магазините на Martinez или е само онлайн ?
Няма да съжаляваш за fleur de portofino. Аз лично имах три в къщи.
Единият е изпръскан.
Страхотен аромат. Мисля ,че намалението важи само за онлайн магазина.

# 319
Получих Fleur de Portofino на Мартинез.. ами, не съм очарована. Трайността при мен е малка - пръснах го на китката си, издържа около 2 часа. Първото, което лично аз усетих е жасмин и нищо друго, след около 30 минути се усетиха и цитрусовите нотки. Не знам дали ще повторя с Мартинез, след коментарите и хвалебствията очаквах доста повече.

# 320
Дали някъде може да се намери Gaultier² Jean Paul Gaultier унисекс е и много го харесвах, последно съм го взимала от Заг,  но го спряха, а беше много добра имитация.

# 321
Получих Fleur de Portofino на Мартинез.. ами, не съм очарована. Трайността при мен е малка - пръснах го на китката си, издържа около 2 часа. Първото, което лично аз усетих е жасмин и нищо друго, след около 30 минути се усетиха и цитрусовите нотки. Не знам дали ще повторя с Мартинез, след коментарите и хвалебствията очаквах доста повече.
Лично аз Мартинез попринцип не ми харесват, всички им парфюми ми идват едни мазни и не особенно трайни. За Fleur de Portofino дори оригинала не ми допада, някакви цитруси усещам ама не са ми приятни изобщо, нито пък ми се виждат особенно трайни. А аз обожавам свежи парфюми, просто Том Форд не са моите парфюми.

От Заг ми бяха пратили малко тестерче на 346 - Roberto Cavalli Paradiso, много ми допадна обаче ми се стори доста нетраен, някой има ли впечатления?

# 322
Gaultier² на Jean Paul Gaultier го е изимитирал ...Азис Wink. Пуснала съм го в размените, защото вече не ми е толкова интересен както едно време...За моя нос е едно към едно с оригинала /имах преди години мостричка на оригинала /...Трайността и наситеността на имитацията са повече от задоволителни.

# 323
Скрит текст:
Лично аз Мартинез попринцип не ми харесват, всички им парфюми ми идват едни мазни и не особенно трайни. За Fleur de Portofino дори оригинала не ми допада, някакви цитруси усещам ама не са ми приятни изобщо, нито пък ми се виждат особенно трайни. А аз обожавам свежи парфюми, просто Том Форд не са моите парфюми.

От Заг ми бяха пратили малко тестерче на 346 - Roberto Cavalli Paradiso, много ми допадна обаче ми се стори доста нетраен, някой има ли впечатления?
Имам Paradiso от Иво от Заг, много силен и траен ми се струва, даже прекалено на моменти за иначе сравнително свеж сапунен аромат

# 324
Ами хайде дайте предложения за свеж, летен, дълготраен аромат. Кой какво носи лятото ?

# 325
  • Deutschland
DKNY Ябълката, Бърбъри Уикенд, Императрицата на първо четене се сещам за лятото, че съм купувала.

# 326
  • София
Ами хайде дайте предложения за свеж, летен, дълготраен аромат. Кой какво носи лятото ?
Моите летни любими аромати са: Aura, French Lime Leaves, LVB floral, Under the sea, Dolce garden, Because it's you, Karl Tokyo Shibuya, Bright Crystal Absolu. Има и други, но тези нося най-често.

# 327
Лятото нося много Jenny Glow, най-вече Fresia & Pear, от който имам и оригинал, защото много го харесвам (има едва доловима разлика, като Дженито е по-хубаво). Категорично ще нося и Zen Shiseido на Сан Сиро, въпреки, че е по-скоро пролетен, но обожавам тази лека дървесна нотка, която придава плътност. Ще нося и Кокоса на Заг, който не е типичен лек летен аромат, но ми мирише на море, на плаж, на лятна безгрижност. И ще следя вие какво ще носите, за да се заредя с идеи Simple Smile

# 328
Пролет и лято започвам да нося:
321 Rouge Velours/ YSL - Рефан
Bitter Peach / T. Ford - Зак Зодиак
VELVET ORCHID / TOM FORD - Зак Зодиак
In 2U - Calvin Klein - оригинален
Fleur de Portofino/ Tom Ford - Мартинез
Woman /Calvin Klein / Зак Зодиак
Mandarino di Amalfi Aqua /Tom Ford  - Айфел
Mandarino di Amalfi / Tom Ford - Камеа
In Red - Armand Basi - оригинален
La Rive Cash EDP
La Rive She is mine EDP
Ultra Pink - Nike
Dorall Collection - Everscent EDT
Endless Sun - Avon
Dolce garden - Рефан
Bright Crystal - Рефан
DKNY зелената ябълка на Рефан.

# 329
И аз много харесвам DKNY- be delicious зелената ябълка, има ли сполучлива имитация ?
Също така Bvlgari omnia coral, отпред в списъка, видях че на рефан е сполучлива, затова отидох да го пробвам, понеже съм имала оригинала, ами нямаше нищо общо, даже не мога да кажа, че изобщо миришеше на нещо.

Общи условия

Активация на акаунт