Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • BG-DE
Преди няколко години много го ползвах, трайността му с двойни капки беше впечатляваща.

# 346
От Тесори също изключително траен аромат има ето този, обожавам го:

# 347
Скрит текст:
D-frag12, само този от Уайкики си заслужава-трайност убийствена....Мъжа ми ме "трови"редовно с него. Аромата е мн хубав,но е толкова силен и траен👀, пробвай го....

Льоня, душ гела на Тесори е жесток и с дълъг аромат върху тялото(10 бутилки съм изразходила),обаче парфюма е определено мъжки и не ми допадна хич за мен
За съжаление на този му беше изфъскан тестерът и не успях да го пробвам......може да го хвърля в количката на сляпо.
Благодаря!
Пратих на ММ да ходи в мола обедната и да си го вземе. 😂 Намерил го е и каза, че е му е харесал, ще го видя довечера как мирише, предполагам е имитация на Wood Dsquared2.

# 348
Аз пък да не остана назад ,днес ходих в Рефан и си взех 333 Dolce garden-много хубав , много ❤️😁....006 LVEB parfume blanche и 141 Carolina Herrera 212 Heroes forever young. Последните два още разучавам. Нови са и ми направи впечатление,че номерата се разминават със списъците от първа страница. Обаче за Долче гардън няма да сбъркате- спираха ме да ме питат кой е парфюма ....А какъв невероятен шлейф влачи...хем си мазнах на китките само

# 349
  • Варна
Скрит текст:
D-frag12, само този от Уайкики си заслужава-трайност убийствена....Мъжа ми ме "трови"редовно с него. Аромата е мн хубав,но е толкова силен и траен👀, пробвай го....

Льоня, душ гела на Тесори е жесток и с дълъг аромат върху тялото(10 бутилки съм изразходила),обаче парфюма е определено мъжки и не ми допадна хич за мен
За съжаление на този му беше изфъскан тестерът и не успях да го пробвам......може да го хвърля в количката на сляпо.
Благодаря!
Пратих на ММ да ходи в мола обедната и да си го вземе. 😂 Намерил го е и каза, че е му е харесал, ще го видя довечера как мирише, предполагам е имитация на Wood Dsquared2.
Хм.....само дано не мирише на Dsquared He Wood. Имах го от Мартинез и не успях да го изтрая. Излях го в мивката, за да ползвам флакона. Леко в стила на Dior Fahrenheit, явно не съм за такива "мъжкарски" аромати Stuck Out Tongue Winking Eye

# 350
Преди няколко години много го ползвах, трайността му с двойни капки беше впечатляваща.

Простете моето невежество - какво е двойни капки? Колко капки трябват за 50 мл от някой парфюм, за да има по-голяма трайност? Не съм купувал от Рефан много отдавна...

# 351
  • BG-DE
На 1мл обикновено се слага 1 капка, аз винаги слагам 2. т.е. за 50 мл 100 капки.

# 352
  • София
Аз пък да не остана назад ,днес ходих в Рефан и си взех 333 Dolce garden-много хубав , много ❤️😁....006 LVEB parfume blanche и 141 Carolina Herrera 212 Heroes forever young. Последните два още разучавам. Нови са и ми направи впечатление,че номерата се разминават със списъците от първа страница. Обаче за Долче гардън няма да сбъркате- спираха ме да ме питат кой е парфюма ....А какъв невероятен шлейф влачи...хем си мазнах на китките само

Я кажи още 5, 6 пролетно - летни, които харесваш и си заслужават, че да си поръчам? Joy Сериозно!

# 353
Скрит текст:

Благодаря!
Хм.....само дано не мирише на Dsquared He Wood. Имах го от Мартинез и не успях да го изтрая. Излях го в мивката, за да ползвам флакона. Леко в стила на Dior Fahrenheit, явно не съм за такива "мъжкарски" аромати Stuck Out Tongue Winking Eye

Еее в Ергена се убиха да хвалят Фаренхайт и колко хубаво миришел, никога не съм го пробвала и даже бях решила да ходя да видя в Рефан дали го имат още и да наливам на ММ. 😂

# 354
sliver, все още съм в търсене на перфектния парфюм за лятото. Light blue Italian love дамския е мн як. НО....трайност нулева,след 2 часа няма никой. За оригинал говоря...Не знам кво искам и аз...Имам 100 парфюма и все нещо не ми е "Баш"..😁😁😁😁

# 355
  • Бургас
Демон, виж Лайт блу Интенз версията оригинала или Форевър с белите цветя.Трайни са върху мен.

# 356
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:

Благодаря!
Еее в Ергена се убиха да хвалят Фаренхайт и колко хубаво миришел, никога не съм го пробвала и даже бях решила да ходя да видя в Рефан дали го имат още и да наливам на ММ. 😂
[/quote]
Нито оригиналите, нито аналозите ми допадат. Мотае се вкъщи един Elode червен, колкото за да си почиствам телефоните с него. Любимата също не харесва Фаренхайт серията като цяло.
Единствено харесвам, и то много, супер непопулярния:
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Fahrenheit-32-987.html
За мен ухае на нарязана ароматна краставица, примесена с бели цветове от овошка и кубчета лед. Имам го от Рефан и от Аристея и е удоволствие да го нося през лятото. Между другото си е абсолютно унисекс, да не кажа с лек дамски уклон дори.
32 градуса по Фаренхайт са всъщност 0 градуса Целзий, само да вметна.

# 357
Цитат
За мен ухае на нарязана ароматна краставица, примесена с бели цветове от овошка и кубчета лед. Имам го от Рефан и от Аристея и е удоволствие да го нося през лятото. Между другото си е абсолютно унисекс, да не кажа с лек дамски уклон дори.
Може ли номера на Рефан, звучи доста интересно и свежо.

# 358
Аз пък да не остана назад ,днес ходих в Рефан и си взех 333 Dolce garden-много хубав , много ❤😁....006 LVEB parfume blanche и 141 Carolina Herrera 212 Heroes forever young. Последните два още разучавам. Нови са и ми направи впечатление,че номерата се разминават със списъците от първа страница. Обаче за Долче гардън няма да сбъркате- спираха ме да ме питат кой е парфюма ....А какъв невероятен шлейф влачи...хем си мазнах на китките само
Наливен ли е този Долче гардън, слагахте ли му допълнително капки ?

# 359
  • Варна
Цитат
Може ли номера на Рефан, звучи доста интересно и свежо.
218 от мъжките Рефанчета.

Общи условия

Активация на акаунт