Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Днес ми пристигна писалката на Алхимията от Камея.  И с чисто сърце мога да кажа, че това е един от най-хубавите парфюми, които съм помирисвала някога !!!
Толкова ме е яд ,че поръчах само тестер, но някак не ми се рискуваше на сляпо.
Омния Кристалин от години ползвам само на  Заг и не бих  го сменила с друга фирма, много им е сполучлив!

# 271
  • София
В нито един от сайтовете на Рефан ( refan erefan и refanshop ) не намирам Mystic Tonka от Limited blend серията. Знаете ли дали е спрян? Много любим аромат ми е. Имам засега, но ако го спират да тръгвам по магазините да търся останали бройки 🙁

# 272
Поръчах Омния кристалин на Булгари от Камея и мога да кажа, че няма нищо общо с оригинала. Ама нищо. Хубав парфюм е и ако се откажа да го нося, ще го подаря някъде, но допирните точки с Омнията са много, много далечни. Изпръскала съм няколко Омнии, познавам парфюма в детайли, този е просто свободно съчинение на тази тема. Но не е лош, никак. Няма гаден остатъчен аромат, младежки, свеж, ами.... все някой около мен ще го хареса, ако взема, че се откажа. Не знам, какво са ми наляли, ама халал да е, дето се вика. Можех да поръчам тестер, но нали тука имаше възторжени отзиви.
Сега да се самоцитирам и редактирам.  Stuck Out TongueМили другарчета, като пишете Омния кристалин ЕДТ или ЕДП имате предвид на Камея? Защото аз се настроих на ЕДТ и като ЕДТ/ оригинала/ тази на Камея определено не е. ЕДП е мускусна и много нежна, днес след повторни проби Камеята доста ми заприлича на ЕДП. Още малко ще поразнося и ще пиша, но чакам вие да кажете, коя Омния имате предвид.

# 273
  • Пловдив
Милка смесваше мисля с пропилен гликол 2/3 части към 1/3 масло.
Последният път обаче, когато си говорих с нея в магазина(декември 2022), споменах, че моите ги смесвам с етилов спирт 90% и тя потвърди, че правила същото.
Аз лично съм в пропорции:
20% парфюмно масло
5% глицерин
75% етилов спирт
Прилично трайни ми се получават(6+ часа на кожа и 8+ на дреха) и си имат излъчване над 1 час.
Не маже, не цапа, не оставя петна.
Много благодаря! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 274
Здравейте момичета и момчета 😃 един бърз въпрос на Рефан ли е най сполучлив и най-траен Ноа Кашарел. Купих си в норвежкия дютифри преди два месеца този оригинал, но е разочароващо нетраен, а така го харесвам.

# 275
Aз съм ползвала Noa на D&P и е страшно траен.

# 276
  • Варна
Поръчах Омния кристалин на Булгари от Камея и мога да кажа, че няма нищо общо с оригинала. Ама нищо. Хубав парфюм е и ако се откажа да го нося, ще го подаря някъде, но допирните точки с Омнията са много, много далечни. Изпръскала съм няколко Омнии, познавам парфюма в детайли, този е просто свободно съчинение на тази тема. Но не е лош, никак. Няма гаден остатъчен аромат, младежки, свеж, ами.... все някой около мен ще го хареса, ако взема, че се откажа. Не знам, какво са ми наляли, ама халал да е, дето се вика. Можех да поръчам тестер, но нали тука имаше възторжени отзиви.
Сега да се самоцитирам и редактирам.  Stuck Out TongueМили другарчета, като пишете Омния кристалин ЕДТ или ЕДП имате предвид на Камея? Защото аз се настроих на ЕДТ и като ЕДТ/ оригинала/ тази на Камея определено не е. ЕДП е мускусна и много нежна, днес след повторни проби Камеята доста ми заприлича на ЕДП. Още малко ще поразнося и ще пиша, но чакам вие да кажете, коя Омния имате предвид.
Възможно е да има промяна във формулировката, т.к. флаконът на приятелката ми е от ноември 2021г и беше абсолютно близко копие до оригиналният EDT. Точно се усещаха остротата на зеления чай и мускуса, които ми идват доста дразнещи в някои аналози на мъжкия Creed Silver Mountain Water, но в Кристалина са опитомени и нежно флорално подсладени. А и като нотки в сайта на Камея са посочени идентични с ЕDT. Но все пак те получават готов продукт и само бутилират, може сегашната версия да е различна вече, може и да разводняват. Реално не съм купувал нищо от тях повече от година, т.к. нищо интересно не са изкарвали скоро. Но всички стари неща(някои от 2019г), от които имам доста и резерви, са добре отлежали и почти всички са с чудесен аромат и представяне.
Тъпо ще е да са влошили качеството, защото за последните 3-4 години цената им изпълзя от 12лв(имаше промо дни и по на 9-10лв) и стигна вече 18лв.

# 277
Здравейте момичета и момчета 😃 един бърз въпрос на Рефан ли е най сполучлив и най-траен Ноа Кашарел. Купих си в норвежкия дютифри преди два месеца този оригинал, но е разочароващо нетраен, а така го харесвам.
Не знам дали е сполучлив ,но на Рефан Ноа ми беше един от любимците.
Траен ,свеж ,обаче още преди 2-3 години го спряха за съжаление.
На Зак Зодиак също е спрян ,взех за проба и го спряха.
Но на Зак Зодиак изобщо не ми хареса.
Нямам представа дали на Айфел ,ще е траен и хубав.
Гледам ,че го има в списъкът с налични парфюми.

# 278
Мнение за Скандал на D&P?

# 279
Здравейте, търся имитация на този парфюм

# 280
Не знам дали е сполучлив ,но на Рефан Ноа ми беше един от любимците.
Траен ,свеж ,обаче още преди 2-3 години го спряха за съжаление.
На Зак Зодиак също е спрян ,взех за проба и го спряха.
Но на Зак Зодиак изобщо не ми хареса.
Нямам представа дали на Айфел ,ще е траен и хубав.
Гледам ,че го има в списъкът с налични парфюми.
благодаря много за изчерпателната информация , изглежда ще си се поливам с оригинала

# 281
Момичета, препоръчайте ми сполучлива имитация на Bvlgari Jasmin noir

# 282
  • Deutschland
На Рефан беше много сполучлива. Аз обожавам жасмин, даже в България в двора на къщата си имам и редовно питам майка ми какво се случва с него.
Към момента не знам обаче дали го предлагат. Моя беше наливен, капсуловани рядко вземам.

# 283
Момичета, Estee Lauder Sensuous има ли копие?

# 284
Аз пък не харесах Айфел. Нито като качество, нито като сходство

Общи условия

Активация на акаунт