Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Има ли сполучлива имитация на kilian l'heure verte ?

# 361
Dolce garden е наливен,номер 333,капките са стандартно 1:1.
D-frag12, не знам кого наподобява тоя на Уайкики,но няма нищо общо с Фаренхайт.

# 362
  • Варна

D-frag12, не знам кого наподобява тоя на Уайкики,но няма нищо общо с Фаренхайт.
Дано е така, дано има нещо сладичко в него хахаха Satisfied
В близките дни ще отскоча до някой от моловете за проверка.
Благодаря!

# 363
Фаренхайт никогс не ми е харесвал.Бррр.:: Но в онези минали години на парфюмно затъмнение, беше станал мн.модерен сред мъжете:Тогава се купуваше каквото има.😀

# 364
На 1мл обикновено се слага 1 капка, аз винаги слагам 2. т.е. за 50 мл 100 капки.

Сега разбирам.... Последно ме посъветваха /дамата, която продаваше/ да си взема 50 мл. с 10 капки!!! Аз поисках 20 - 10 ми звучаха много малко...и пак няма трайност - трябвало е да взема поне с 50 капки!!! Благодаря, ще знам за следващия път!

# 365
Някой знае ли този кой имитира?

# 366
От намалените на Martinez, има ли някой друг, освен amalfi di portofino, който е хубав и става за лятото

# 367
  • София
Някой знае ли този кой имитира?

Най - вероятно 212 VIP Carolina Herrera

# 368
  • Стара Загора
Дами, припомнете ми коя фирма има добра имитация на Императрицата. Пробвах в Лили оригинала преди малко и е супер за сега, но абсурд да дам 100 лв за такъв тип аромат.

Имате ли наблюдение и върху Бомбшел на Мартинез, помня че ми беше харесал при проба преди, но Мартин Лайън също го имат и се чудя кой ще е по-добър.

# 369
Дами, припомнете ми коя фирма има добра имитация на Императрицата. Пробвах в Лили оригинала преди малко и е супер за сега, но абсурд да дам 100 лв за такъв тип аромат.

Ивче, доколкото те "познавам" от форума знам, че си изключително информирана, но това ли е оригинала?
Тази цена е мисля, че е поносима предвид цените и на имитациите в момента.
https://www.parfimo.bg/dolce-gabbana-d-g-anthology-l-imperatrice … AYAyAAEgL0kPD_BwE
доставката им в момента е 2.50 лв
тук е с безплатна доставка
https://makeup.bg/product/11180/?gclid=EAIaIQobChMI85CPqrqT_wIV0 … AYASAAEgLS8_D_BwE

# 370

Имате ли наблюдение и върху Бомбшел на Мартинез, помня че ми беше харесал при проба преди, но Мартин Лайън също го имат и се чудя кой ще е по-добър.
Аз съм писала за императрицата в Лили дрогерия ,най близка е Рефанската версия.
Рефанската версия обаче съм ползвала преди 12 може би години и е 1към 1с оригинала .
Казвам го защото,Рефан има във всеки град

# 371
  • Deutschland
Още един глас за версията на Рефан.

# 372
  • София
От намалените на Martinez, има ли някой друг, освен amalfi di portofino, който е хубав и става за лятото

Fleur de Portofino Martinez 293 - току-що поръчах 2-ро бутилче. За мен е уникален, летен, цветен ,като аз усещам много добре акацията, която мислех да търся преди време.

# 373

Fleur de Portofino Martinez 293 - току-що поръчах 2-ро бутилче. За мен е уникален, летен, цветен ,като аз усещам много добре акацията, която мислех да търся преди време.
И аз усещам акацията и неролито.
Усещам лек мед и наистина превъзходен аромат.
Любим. ☺️

# 374
Да, объркала съм името, имах на предвид fleur de portofino,  допадна ми, ще поръчам и аз още два, но исках още нещо да взема, ако си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт