Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 72 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Я да питам, че ви изпуснах 1-2 теми, разбрах, че Иво вече няма да предлага от Базар/ОЛХ, на негово място имаме ли читав заместител или от сайта трябва да се мАчим Simple Smile
Иначе да ви кажа изпускайки Ви бая парА спестих хахахахах не че успях да си купя апартамент или кола с тия спестени, ама все пак Simple Smile

# 541
Иво сигурно вече отдавна е спрял да продава.
 Това се говореше преди повече от 2 месеца.
И аз скоро не съм влизала в темата.
Останах без парфюми, да не повярваш.
Почти всичко налично е изпръскано.
Умишлено не купувам, съответно и не пиша като няма за какво да пиша.
Много ме е яд за Иво.

Сега ще проучвам Аристеята.

За Роксан исках да  ви питам.
Помирисах онзи ден Ultraviolet (харевам аромата), но така и не купих.
Оригиналът не го познавам, но ми е любопитно дали аналогът на Роксан е близък, защото като аромат доста ми хареса, но съм го носила като студентка, и изобщо не го помня добре, абсурд да сравня дали е близък до оригинала.
Иде реч за ето тези(не малките в стъклени бутилки).

Трайни ли са? Какви са ви впечатленията като цяло?

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 17:49 от Caroline_Bingley

# 542
Иво продължава да продава в Базар

# 543
Иво продължава да продава в Базар

Така ли?
Не знаех.
Това е супер.

# 544
  • София
От Иво си поръчвах миналата седмица, праща само с Еконт за сега.

Познавате ли оригинала?
Само върху човек го познавам, нямам го, не съм го носила аз, и добре че не се намира лесно. До сега да съм го купила в оригинал… То и в имитация голям зор …

# 545
А само в ОЛХ ли е спрял да продава Иво, понеже аз от там му поръчвах, някой може ли да ми даде линк (може и на лично) на профила му в Базар

# 546
Аз съвсем ни в клин, ни в ръкав да попитам за мнения за Black orchid и Velvet orchid кой е за предпочитане и от къде като имитация? 😁
Black Orhid на Рефан е страхотна и на Мартинез също. В момента ми остана на Мартинез ,но не е покупка за лятно време.
Но Velvet Orhid имам на Зак Зодиак и е повече от прекрасна.
Перфектна за всички сезони ,много трайна. Останаха ми от 100 мл.- 30 мл.

# 547
  • Варна
А само в ОЛХ ли е спрял да продава Иво, понеже аз от там му поръчвах, някой може ли да ми даде линк (може и на лично) на профила му в Базар
Иво остана да продава, за всеобща радост. С лека корекция в цените:
https://bazar.bg/obiava-14346275/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-zag … ezplatna-dostavka

# 548
Иво сигурно вече отдавна е спрял да продава.
 Това се говореше преди повече от 2 месеца.
И аз скоро не съм влизала в темата.
Останах без парфюми, да не повярваш.
Почти всичко налично е изпръскано.
Умишлено не купувам, съответно и не пиша като няма за какво да пиша.
Много ме е яд за Иво.

Сега ще проучвам Аристеята.

За Роксан исках да  ви питам.
Помирисах онзи ден Ultraviolet (харевам аромата), но така и не купих.
Оригиналът не го познавам, но ми е любопитно дали аналогът на Роксан е близък, защото като аромат доста ми хареса, но съм го носила като студентка, и изобщо не го помня добре, абсурд да сравня дали е близък до оригинала.
Иде реч за ето тези(не малките в стъклени бутилки).

Трайни ли са? Какви са ви впечатленията като цяло?
Имала съм един, не особено трайни на моята кожа.Ултравайълет съм имала оригинал, много го обичах и пак бих го носила, така че ще се ослушвам къде го има.

# 549
Пристигна ми Womanity на Гиза и мога да кажа смело, че разлика с версията, която имам и на Заг - няма. Абсолютно никаква , дори и в трайността Заг на отстъпват по никакъв начин. Момиче давайте птедложения за хубав женствен аромат от тези на Гиза.

# 550
Mon Florale на Гиза е самата женственост!

# 551
Трайни ли са парфюмите на Zara?

# 552
Пристигна ми Womanity на Гиза и мога да кажа смело, че разлика с версията, която имам и на Заг - няма. Абсолютно никаква , дори и в трайността Заг на отстъпват по никакъв начин. Момиче давайте птедложения за хубав женствен аромат от тези на Гиза.
Много зависи какво харесвате, иначе избор голям. 🤗

# 553
Аз не се сдържах и си купих на Роксан Ultraviolet.

Разкошен е като аромат.
Ще споделя впечатлвния след няколко дни.

# 554
Днес бях с Омниа корал на Заг. До тук 12 ч трайност и още го усещам. Страхотен свеж аромат!

Общи условия

Активация на акаунт