Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 699
  • 862
  •   1
Отговори
# 240
В този ред на мисли, имате ли опит с К18? Моя приятелка много я похвали, но тя е с много здрава коса, боядисвана в близък до естествения цвят, късичка и нетретирана.

# 241
  • София
На мен при първите 3 ползвания К18 изобщо не ми хареса. Косата ми седеше утежнена след него, не се разплиташе достатъчно, нямаше напояване.
Но след 4-тото ползване и нататък нещата коренно се промениха и всеки път много ми харесва резултатът. Косата ми става прекрасна - жива, хлъзгава, разплита чудесно и напоява.
Косата ми е боядисана до ниво 11-12 - руса и дълга до средата на гърба.

# 242
А хидратираща ли е к18?

# 243
  • на последния етаж
Момичета, препоръчайте ми моля олио за коса или кристали - косата ми е къдрава и дълга, поизсушава се от боядисването, макар че я подържам кестенява. Последно изхабих бутилка Morrocanoil, което много ме разочарова в голямата разфасовка. Харесвам коприната на CHI. Чела съм хубави отзиви за продуктите на Alfaparf, чудя се и за No.7 на Olaplex, но доколкото разбирам то е термозащита, а аз имам друга такава. Ще се радвам на всякакви предложения. Благодаря! Simple Smile

# 244
  • Марс
От олиата харесвам: капките на oway, олиото на olioseta за блясък, коприните на chi и biosilk и жълтото и лилавото олиa на kerastase.

# 245
Лита, за сухи крайчета обичам и овлажняващи спрейове (понякога и спрей и масло СЛЕД него)... този например е от любимите ми, но реално почти всеки бранд има подобен продукт:

# 246
  • Варна
mananana преди да ти отговоря ще задавам въпроси....Шампоана Алтерна го нанасяш само по скалпа нали? Тегав ми е и на мен,но да си наясно,че това чудо работа по изсветлените дължини няма. Преди да влезеш в банята преуош на дължините с някаква маска на влажна коса и шампоаниране само на скалпа. Плакнеш с главата надолу и каквото отмие шампоана е достатъчно.
   ВЕЧЕ СИ БЛОНДИНКА! Приеми го и бъди наясно,че грижата се променя тотално. След Алтерната можеш да пернеш малко Лалга Ш  ама буквално лешник за второ шампоаниране  и след това маска Лалга на 5см см.от скалпа под шапка за баня със загряване. Моята коса мрази хидратация и мязам на бухал Grinning след хидратиращ протокол,но хидратацията е нужна. Да косата става смотана,но за понася реконструкторите и Калиначи иска регулярна дълбока хидратация.
 Загубих се в списъка ти с продукти честно.
  K18 поне 5 поредни миенета ако ще я правиш. Няма да си харесваш косата в това време,но след това нещата ще са различни. Чесно казано аз много харесах и К2.0 на лакме. И двата са страхотни реконструктори. Разликата е,че К2.0 освен,че  рекунструира и хидратира брутално косата. Хиалуронът в състава задържа количества влага вътре в косъма и буквално го преражда.
  Опявам от години,че продуктите тип реконструктор като Олаплекс системата,К18,К2.0 не китосват и след употребата им не трябва да се очаква коса като за червения килим. Това са тераевтични продукти каквито са и Калиначи.

# 247
Значи да съм по-търпелива с реконструктора на Лакме👍.

# 248
Чудя се никой ли не ползва хидратираща маска преди измиване или постовете са ми невидими?

# 249
Чудя се никой ли не ползва хидратираща маска преди измиване или постовете са ми невидими?
Видими са, но може би този, който ползва, не е видял.Аз ползвах една дрогерийна на Глис-синьо-зелена кутия, води се 4 в 1.
https://www.emag.bg/maska-za-kosa-4-v-1-gliss-miracle-cocoa-za-u … 114/pd/DS5V7MMBM/

# 250
Много благодаря Hug

# 251
Чудя се никой ли не ползва хидратираща маска...
Toва имам аз:

# 252
Благодаря, Агент Flowers Hibiscus Отбелязвам си веднага

# 253
Redken-ите са салонни продукти и вече спрени от употреба, само Ибей е опция или салон, който разпродава. По половин кило са, предупреждавам! Ланза-та е класика!

# 254
  • Варна
Cristi не ти отговорих защото не ползвам хидратиращи маски преди шампоан. Ползвам преуош продукти мислени и създадени да се ползват преди шампоан,а именно еластисайзър на Кингсли и преуош терапията на Алтерна. Не виждам смисъл да мажа маска при положение,че има измислени продукти за целта.

Calabria моята коса стана буквално като кошница от лакмето Grinning. Номерът е да се изправи с четка и сешоар и тогава се случва магията. Веднъж съм я правила,но преди това имам 4 терапии с К18 преди месец.
Иска си топлинно активиране тая гад и косата става като стъкло. Влагата трябва да се запечата в косата с финиши. Аз ползвах термото на Лалга за блондинки заедно с малко капки на Oway.

Общи условия

Активация на акаунт