Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 867
  • 862
  •   1
Отговори
# 315
Кодът не хваща намалени продукти.
Относно серума тънките коси ги утежнява.

# 316
Някой може ли да сподели мнение за този шампоан?
Скрит текст:

# 317
  • Пловдив
Ох пак аз - някой ще помогне ли докато още мога да се откажа от 1636263627тата покупка 🫣😁
Момичета, хвърлила съм око на Alterna Caviar Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum, с надеждата да си спася пресъхналите и чупещи изрусени крайчета, в правилната посока ли гледам? Трябва ли да го комбинирам задължително с Ш и Б от серията? Мога ли да го миксирам с други продукти, че съм харесала голямата туба и ще ми се точи десетилетия иначе…

Ето тук сега е много изгодно 🫢
https://lookperfect.eu/vyzstanovqvasht-serum-caviar-anti-aging-b … -serum-487ml.html

Изчерпан ли е? Не ми позволява поръчка

# 318
Момичета,има ли оцветен балсам,маска или шампоан за брюнетки или готова обливка,от която сте доволни за тъмно-кафява коса с кичури тук -там,които искам да матирам в по-тъмен цвят,че жълтеят.Няма проблем,ако при матирането леко потъмнеят,търся нещо да купя за домашни условия.

# 319
^^^ Жълтеят или оранжевеят? Син шампоан?
https://therighthairstyles.com/blue-shampoo-guide/

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 16:53 от Agent Provocateur

# 320
Агент,отново мерси-ами жълтеят си:),но съм брюнетка,май синият пигмент е за мен от посочения линк..аз не търся светло матиране както преди,когато питах в темата за блондинки,когато исках да съм по-светла,просто матът да ги потъмни леко сега или избистри.

# 321
Ако си брюнетка едва ли кичурите ти са осветлени до ниво 8 - 9 - 10...та ако не са е по-скоро оранжево-жълто положението и син шампоан ще ти помогне! Ако не сработи ще го смесиш с виолетов Simple Smile

^^^ гледай колоната "коректор за неутрализиране"

# 322
Ако си брюнетка едва ли кичурите ти са осветлени до ниво 8 - 9 - 10...та ако не са е по-скоро оранжево-жълто положението и син шампоан ще ти помогне! Ако не сработи ще го смесиш с виолетов Simple Smile

Момичета, до сега не съм добавяла коректор, но като гледам съм за син. Към боята се добавят посочените см от таблицата, независимо от обема на необходимата боя ли?
Тези от вас, които се боядисват сами как процедирате у дома- боядисвате корени и после си правите обливка за дължините ли? Като бях с черен цвят боядисвах само корени и сега се чудя как да постъпя , защото ми е много суха косата в момента от всички интервенции.

# 323

Момичета, до сега не съм добавяла коректор, но като гледам съм за син. Към боята се добавят посочените см от таблицата, независимо от обема на необходимата боя ли?
Тези от вас, които се боядисват сами как процедирате у дома- боядисвате корени и после си правите обливка за дължините ли? Като бях с черен цвят боядисвах само корени и сега се чудя как да постъпя , защото ми е много суха косата в момента от всички интервенции.
И аз се присъединявам към въпроса как точно матирате. От скоро имам светли кичури. Предстои да боядисам корен и ми се иска да ги матирам. Как процедирате с матирането? Ще говоря и с фризьорката, но на вас имам по- голямо доверие🤭

# 324
Аз добавям коректора чак за обливката. Когато боядисвам корена, първо само корените с боя и последните 10 мин добавям коректор (в остатъка от боята + малко вода). Трябва много да се внимава и с количеството, аз слагам виолетов, с руса коса съм. Когато сложа малко повече става с леко розов оттенък.  Хубавото е, че дори и да не уцелите и не се харесате, се отмива след няколко измивания. Споделете какво са казали фризьорите ви, моята не обича много да споделя какво и колко слага и го карам по памет и опити Simple Smile

# 325
Аз добавям коректора чак за обливката. Когато боядисвам корена, първо само корените с боя и последните 10 мин добавям коректор (в остатъка от боята + малко вода). Трябва много да се внимава и с количеството, аз слагам виолетов, с руса коса съм. Когато сложа малко повече става с леко розов оттенък.  Хубавото е, че дори и да не уцелите и не се харесате, се отмива след няколко измивания. Споделете какво са казали фризьорите ви, моята не обича много да споделя какво и колко слага и го карам по памет и опити Simple Smile
Благодаря много. Аз в момента издирвам фризьор в Дружба в София. От последната не останах доволна.
Понеже ровя в интернет за покривни бои на 70-80% бяла коса и попаднах на Матрикс имат серия за бели коси. Някой използвал ли ги е? Видях снимки, на които покриват точно като моята коса доста добре.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 09:35 от Dessi*

# 326
  • София
Някой може ли да сподели мнение за този шампоан?
Скрит текст:
Ами на моята коса не забелязвам някакъв ефект. То всъщност целта е да не цъфти косъма, на мен примерно се омазнява по-бавно косата. Няма блясък, няма обем, никаква допълнителна екстра...

# 327
  • Някъде там
Имате ли отзиви за този продукт?

# 328
  • На брега на реката
Вчера получих рекламен имейл, за този продукт:
https://www.zlatnaribka.com/ino/18-polzi-za-kosata-ino-instant-h … mc_eid=e244ff33ac
Може би , още никой не го е ползвал, но по-съставки, дали се доближава до К18, от коята съм много доволна?
Цената е наполовина, та би било идеален заместител!

# 329
  • Някъде там
Имате ли отзиви за този продукт?
Явно никой не го е използвал.
Аз все пак си го поръчах, вчера пристигна и веднага го изпробвах.
Изненада ме консистенцията му, не очаквах да е такава.Като гел е, не е с пипета, с помпичка е.Според мен това затруднява равномерното нанасяне на скалпа.
Сега за продукта, аромата е много приятен, мента с ябълка, след нанасяне на скалпа се усеща леко охлаждане, не прекалено.Много е приятно.Надявам се да споделя и за положителни резултати след време.

И да похваля една комбинация от продукти, които много харесвам и понатрупах мнение за тях.
Ежедневен шампоан с растителен хайвер Alterna My Hair My Canvas Everyday Shampoo, след него хидратираща маска за суха коса Alterna My Hair My Canvas Cool Hydrations Nourishing Mask + 2 помпички от бустера за интензивен блясък Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster.
След измиване нанасям приглаждащ спрей за подхранване на всеки тип коса Alterna CAVIAR Anti-Frizz  Dry Oil Mist и изсушавам косата със сешоар.
Получавам наистина хидратирана коса, без абсолютно никакъв фриз,косата ми с тази комбинация е с огледален блясък и изглежда наистина здрава.Ефекта е забележим още след първо използване.
В петък излизахме с приятели и съпруга на една приятелка ме попита какво използвам за косата си, беше впечатлен, каза ми, че косата ми е като  от реклама. Записа продуктите, иска да направи подарък на жена си.
Обожавам тази серия на Алтерна Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт