Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 861
  • 862
  •   3
Отговори
# 330
Аз много заглеждам Alterna Caviar Anti Frizz, за изрусена, плътна, гъста, със среден по дебелина, хвърчащ на тел косъм - дали ще е добре 🧙🏼♀😄?

Взех Bond Repair серума, ще се изкажа финално като го пробвам в още една две комбинации, ако някой го интересува Simple Smile

# 331
Има ли сред вас притежатели на Bio Ionic сешоар? Събирам мнения, тъй като обмислям покупка  😊

# 332
Вчера получих рекламен имейл, за този продукт:
https://www.zlatnaribka.com/ino/18-polzi-za-kosata-ino-instant-h … mc_eid=e244ff33ac
Може би , още никой не го е ползвал, но по-съставки, дали се доближава до К18, от коята съм много доволна?
Цената е наполовина, та би било идеален заместител!
Аз получих тестер с последната ми поръчка от рибката. Имам и к18 и лакме версията, но това новото най- не ми хареса от трите. Косата ми стана буквално все едно съм се мазала с лепило, няма сресване. Реших да пробвам да се дръпна с четка и сешоар - ми не, пак не става. Голяма борба беше, без никакъв резултат, мих си пак косата на другия ден. Може и аз нещо да не съм направила, както трябва, но това няма да си го купя. С лакме и к18 не съм имала такива проблеми и двете много си ги харесвам.

# 333
  • Някъде там
Аз много заглеждам Alterna Caviar Anti Frizz, за изрусена, плътна, гъста, със среден по дебелина, хвърчащ на тел косъм - дали ще е добре 🧙🏼♀😄?

Взех Bond Repair серума, ще се изкажа финално като го пробвам в още една две комбинации, ако някой го интересува Simple Smile
Моята тънка, боядисана в тъмна гама.Корените ги правят с 5 ца и 5.1, дължините ми боядсват с 6.1 и микс от коректори Simple Smile
Този спрей на алтерна се отразява добре на тънката ми коса.За плътна коса може би олиото ще е по-подходящо.

# 334
Дами K18 маската 50 мл. има ли я някъде по изгодно от 90 лв. в Арлен или някой код да я хваща при тях.
За Олиото К18 вече отзиви имаме ли ?

# 335
  • София
В момента косата ми е като немита и на клечки заради този продукт..Намазах го върху влажна коса и не го изплакнах.. После я разресах и поизсуших със сешоар, но колкото да не е влажна.. Вие как го ползвате? Нещо не е това, което очаквах, да не би да трябва да го изплакна?
OLAPLEX Nº6 BOND SMOOTHER ПРОДУКТ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ

Скрит текст:

# 336
  • Варна
Една помпа разтриваш на дланите и погалваш косата. Това е термозащита,гъсто е за директно нанасяне и лесно може да се прекали с него.

Casual

имаше го из немските и испанските сайтове 150мл. към 120лв. обаче са вдигнали цените навсякъде.

# 337
  • София
prinzesata, благодаря. Ще пробвам с по-малко количество, може да съм сложила малко повечко като за първи път..

# 338
  • София
Да и аз забелязах поскъпване на цените на някои продукти за коса.
Не смея да погледна капките на oway…
Therapiste шампоана го взимах за 35, сега гледам е 55….

# 339
Дами K18 маската 50 мл. има ли я някъде по изгодно от 90 лв. в Арлен или някой код да я хваща при тях.
За Олиото К18 вече отзиви имаме ли ?
Имам код за 15% отстъпка в Арлен ако искате ще ви го изпратя.
Взимах Иноа, Majirel, Lakme и никоя боя не ми покрива белите коси напълно(70-80%). Смесвам пепелен цвят (1част) с основен цвят (3части) и оксидант 6%. Правите ли предпрегментация с боя и вода преди самото боядисване? Днес се боядисах с Лакме 7/00+7/17 и стана много тъмен цвета по дължините. Предното боядисване беше при фризьор, неуспешно.

# 340
Деси и аз имам някакъв код - хваща всичко друго но не и маската К18, пробвай го при теб дали работи моля.

Да и аз забелязах поскъпване на цените на някои продукти за коса.
На повечето, особено на по вървежните .

# 341
И аз съм пробвала К18 с код и никога не го приема

# 342
Доста съм изпуснала от темата…

По въпросите от първия пост - нямам любима слънцезащита за коса. Честно казано, не ползвам.  Колкото и грешно да е това.
Нямам продукт, който магически да е преобразил косата ми. Харесвам Олаплекс 3, реконструктора на ApHogee…

Аз имам питане - някой ползвал ли е Dark Oil серията на Sebastian Professional?

# 343
Привет,каква слънцезащита препоръчвате за коса с много руси кичури,доста суха,която ще плува цяло лято в соленото гръцко море? Ползвала съм Лакме и не бяха лоши,но после реших да си взимам овлажняващи и подхранващи за миенето и някой спрей с UV за плажа! Вие как бихте процедирали в случая?

# 344
Искрица  шампоанът е тотално изчистен/докопах се до тестер производствен Heart Eyes/ и е нещо,което разбива на пух и прах цялата ни набивана с години теория за съвместимост на протеин и хидратация/. Чиста хидратация е обаче с нормално PH и търпи след себе си дори хард протеин с други думи е овлажняващ. Аз за себе си още не съм напълно убедена в последното,но чета по въпроса Grinning. Дет се вика догми трудно се разбиват и когато си спазвал нещо години трудно се пречупваш.

Може ли линк към този шампоан на Каланачи- в чудо се виждам ..косата ми пада МНОГГОО. Вит Д и Б 12 са ОК
Ползвам ампули за косопад, шампоани поне 4 различни за косопад и нищо.
Какво да правя- някакви масла ли да слагам в корен акакво ли и аз не знам

Общи условия

Активация на акаунт