Професионални серии за коса - Тема 160

• 77 865
  • 862
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, преди няколко поста ви питах за продукти за връхчета, които могат да се нанасят всеки ден на суха коса, а не само след измиване. Всичко, което пробвах и слагам на краищата на суха коса някак я “вдървява” и я чувствам още по- суха, дори олиата. Като на клечки става, все едно имат лека фиксация. Къде греша?

# 736
Момичета, преди няколко поста ви питах за продукти за връхчета, които могат да се нанасят всеки ден на суха коса, а не само след измиване. Всичко, което пробвах и слагам на краищата на суха коса някак я “вдървява” и я чувствам още по- суха, дори олиата. Като на клечки става, все едно имат лека фиксация. Къде греша?

Олиата сами по себе си не хидратират, те запечатват влагата под тях и омазняват. В този смисъл ефектът им е най-добър нанесени на влажна коса. За ежедневно ползване на суха коса търсете масла и олиа с вода в състава си, или си направете такова, но количество за примерно седмица, за да не се разваля.

# 737
Агент, аз си знам да си те слушам по всякакви въпроси. Взех термозащита на Редкен с фиксация и лака на Тиги, който беше препоръчала по-назад. Вярно, че се накърдих на грешната посока, но има светлина в тунела.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 15:11 от bubanka

# 738
Коригирам се - с търсачката намерих къде е коментирано, благодаря за спестените левчета 😄🥰
За крайчета ми препоръчаха това, нямам опит, ако някой знае - да каже:

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 23:57 от Sensaya

# 739
Да похваля една комбинация, от която косата ми става доста подредена след сушене със сешоар - 2/3 Napura NXT Thermo Fluid + 1/3 Biosilk silk therapy.
(Количеството общо е колкото лешник, косата ми е до раменете.)

# 740
  • Варна
Много харесвам аз такива смесени щуротии HeartGrinning. Маслото на Ланза с крема на Олиосета също ми е топ комбинация Grinning.

И......petrova17 уникална коса Heart. С какъв финиш навиваш? блясъкът е чудесен и изглеждат добре фиксирани къдриците.

Оля крем,крем крем Grinning. Сухотата с олио не се оправя. Оранжевият слънцезащитен не помогна ли? опитай да навлажняваш косата преди да го нанесеш. Страхотен рефреш е поне при мен.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 10:09 от prinzesata

# 741
  • Бургас
Момичета, имам въпрос свързан с bond smoother 6 на Olaplex. Ползвам го от година, изхабих два от старата опаковка, която е без помпичка и сега ползвам от два месеца този с помпичка. Струва ми се, че продуктът е променен. Косата ми става твърда и трудна за разресване. От старата опаковка косата ми беше мека и се третираше супер лесно след това (сресване, оформяне). Възможно ли е косата да се е наситила или наистина има промяна в състава? Някоя от вас, която го ползва продължително време, има ли такива наблюдения?

# 742
Prinzesata, благородна ❤ Крема на Олиосета сложих. Добре станаха къдриците, но обем няма. Ще пробвам с текстуририращият спрей на Моракан следващия път и да ги захвана къдриците с фибички за през нощта.

# 743
Много страдам, че на Джойко няма нито един leave-in, особено за Moisture recovery. Как може всичко да спрат 😞 Поръчах си Hydrasplash, но мисля че ще ми е лек…

Melisande, ти какво ползваш след MR серията?

# 744
  • София
https://gingersisters.eu/product/k18-molekulyarna-maska-bez-otmi … _campaign=welcome

Здравейте! Този сайт не ми е познат.
Дали продуктите са оригинални?

# 745
Агент, аз си знам да си те слушам по всякакви въпроси. Взех термозащита на Редкен с фиксация и лака на Тиги, който беше препоръчала по-назад. Вярно, че се накърдих на грешната посока, но има светлина в тунела.
Косата ти, Петрова, не успях да видя, но си признавам, че ми стана много приятно от твоя комплимент Hug Не се съмнявам, че си била прекрасна, ти си такъв перфекционист във всичко!

PS Девойки, я кажете като се боядисвате сами миете ли със шампоан непосредствено след боята и ако да, с какъв?
Защото има и школа, която не слага шампоан по 48 часа след боядисване!

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 01:24 от Agent Provocateur

# 746
Аз не мия. И спазвам поне 48 часа след боядисване също.

# 747
И аз не мия максимално след боядисване, като мия е с Метал Детокс на Лореал.
 * редактирам се - аз се боядисвам в салон, не съм прочела правилно питането Агентче, извинявам се!

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 09:48 от Sensaya

# 748
След боя използвам Ш и то 2 пъти - Loreal vitamino color. Следващото ми миене е след около 24ч. Не ги спазвам тези неща за 48ч без Ш.

# 749
Агент, благодаря Hug Имаме сходен вкус за козметика с теб, а постовете ти са супер информативни и готини Hug
Дайте ми съвет. До преди да родя ходих на фризьор. Сега нямам времето и желанието и се боядисвам в къщи, но с дрогерийна боя. Искам да мина на нещо хубаво, ама съм толкова объркана. Към каква боя да се насоча и какво друго ми е необходимо? Олаплекс как се използва с боята?

Общи условия

Активация на акаунт