Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 446
  • 862
  •   1
Отговори
# 720
Ех, Агент, при това положение да имаше как да ти прехвърля моята литрова бутилка Simple Smile
Ама казвайте ги тия работи преди да хвърляте - това, което не работи за един е чудесно за друг!

Някой да иска литрова (начената, но литрова) бутилка на Алтерна Тен Simple Smile Прекрасен шампоан, но твърде тежък за моята тънка коса, ползвам го само през зимата, но много рядко! Че и маската имам!

Абсолютно вярно е подчертаното - аз съм от най-големите фенове на Тен с много суха, груба и порьозна коса.
Та съм кандидат Simple Smile за шампоана и маската.

# 721
Напомням, че не живея в БГ Sad Поприбързах с офертата, извинете ме, шопингът ще е безобразен!

Agent, тъкмо загледах шампоана на Wella в Дъглас, косата има ли блясък след него?
А, добър въпрос! Моята има, но аз го ползвам в съчетание с маска, а и след маската не съм оставил косата без лив ин кондиционен и серум/олио. Дали друга коса ще има не мога да спекулирам, все пак е ДПШ, колкото и да е нежен за дпш Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 18:48 от Agent Provocateur

# 722
Благодаря и аз винаги ползвам маска и олио. С някои шампоани косата няма блясък с маска и без маска.

# 723
  • Blondeville
Ех, Агент, при това положение да имаше как да ти прехвърля моята литрова бутилка Simple Smile
Ама казвайте ги тия работи преди да хвърляте - това, което не работи за един е чудесно за друг!
Скрит текст:

Слагам в спойлер, че продуктите не са в БГ и аз се изцепих без изобщо да помисля колко би излязъл шопинга!
Някой да иска литрова (начената, но литрова) бутилка на Алтерна Тен Simple Smile Прекрасен шампоан, но твърде тежък за моята тънка коса, ползвам го само през зимата, но много рядко! Че и маската имам!

Напълно съгласна с болднатото! И не само - понякога според моментното състояние на косата или в конкретна комбинация, нещо не ти харесва, а след няколко месеца си влюбен в същото Grinning

Аз бях така с крема всичко в едно на олиосета, но не му бях нацелила мярката, после вече ми стана любим.

Лалгата за обем също не ми хареса като я взех, ама сега като я ползвам с ампулата CPR ми харесва много, даже с тази серия май повече ми харесва новата ампула.

# 724
Скрит текст:

На мен много ми допадна шампоанчето, два пъти го нанесох, косата скърцаше но не беше заплетена.
Понеже следва боя исках хубаво да изчистя косата. Иначе ще сложа ( ако има нужда ) като втори продукт някой друг шампоан.

Леле Агентче ТЕН ми е любима любима, с удоволствие бих грабнала малко количество

# 725
  • Някъде там
Преди две седмици намерих на дълбоко в шкафа маската на Лореал витамино колор.Използвах я на няколко поредни измивания и се чудя защо изобщо съм я прибрала.Страхотно ми се отрази.За съжаление свърши и сега се чудя дали да си поръчам отново същата или да взема някоя друга маска за бодисана коса.
Вие от коя маска за боядисана коса сте доволни?
Имам и друг въпрос, това чудо пробвахте ли го?
замества ли олиото за коса?

Да изкажа и положително мнениет за  Bosley и  по конретно за  флуида за събуждане на фоликулите.
Едно малко шишенце 30 мл. под формата на гел, като тази консистенция ми беше доста странна в началото, но бързо свикнах  и нямах никакви затруднения при нанасяне.
Докато го използвах си усещах скалпа много чист и свеж.Едно шишенце ми стигна за месец и половина, а резултата е уау върху моята коса.Много нова коса и растежи, косата ми е по плътна и определено се сгъсти, косопада спря.
От вчера започнах да използвам HEALING NOURISH STIMULATING HAIR TREATMENT Серум за стимулиране на растежа на Ланза.Надявам се резултата, който постигнах с Bosley, да се запази докато използвам серума на Ланза.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 11:50 от Искрица

# 726
Момичета, има ли някой с опит с боята на Joico? От къде си я взимате и как ви се струва? Мисля да я пробвам. Помня, че си имаше Плекс и не се добавяше Олаплекс в нея, нали?

# 727
Здравейте, купих си терапия за защита на цвета на боядисана коса, но няма указания за употреба на бг.
Бихте ли ми казали как я употребявате?

# 728
  • Варна
Момичета, има ли някой с опит с боята на Joico? От къде си я взимате и как ви се струва? Мисля да я пробвам. Помня, че си имаше Плекс и не се добавяше Олаплекс в нея, нали?

Оля Ради се боядисва с Джойко. Мисля,че от Експерт бюти я купуваше. Мисля,че имаше статия за това как се боядисва. Аз не се оправям с номерацията им Grinning. Все се каня да ги пробвам ама при един шкаф с Oway още не съм се наканила......
 Агентче моля те не ми казвай,че имате TEN в Щатите Disappointed Relieved....от години я няма в Европа. Ако я има при вас все ще измъдря как да я довлека JoyJoy

# 729
Аз съм се боядисвала с тях много пъти. И в салони отдавна. Боята е много хубава. Купувам от експерт бюти и от вносителите им (че по 1 време ползвах нов цвят, който не зареждаха в експерт бюти). Вносителите не помня кои бяха, но до Неро им беше представителството в гр София

# 730
Принцесо, ТЕН е спряна отдавна, но все още се намират единични бройки при здраво ровене, но само от маската и балсама. Ш го намерих някъде в първите Ковидни месеци...

Здравейте, купих си терапия за защита на цвета на боядисана коса, но няма указания за употреба на бг.
Бихте ли ми казали как я употребявате?
Скрит текст:
https://www.wella.com/professional/en-US/hair-care/color-service … tment#/?_k=f79328
Има няколко варианта - стандартният е след боядисване, миеш със шампоан, слагаш този продукт за 3-5 мин, миеш, слагаш екстра балсам или маска при желание, миеш.

"This post-color treatment is a lightweight after-color treatment that protects and enhances oxidative (demi and permanent) color results. Optimized to work best with Wella Professionals color lines. Neutralizes oxidation residues and stabilizes color. Smoothens and gives shine to hair. With Vitamin E.

HOW TO USE:
Apply to damp hair. Leave on for 3 to 5 minutes and rinse thoroughly. Can be followed by a Wella Professionals conditioner or treatment.
"

Вторият вариант - когато се прави смес за тониране се ползва в равни части със нископроцентния дивелопър на Вела + боя.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 16:53 от Agent Provocateur

# 731
  • Някъде там
Добро утро Simple Smile
Рано, рано имам въпрос към вас, който е  насочен към момичетата, които живеят във Варна.
Итересувам се в Гранд Мол Варна има ли магазин ЗР и добре ли е зареден.
Има ли шанс да намеря тази серия на Чи VIBES HAIR TO SLAY SPLIT-END MENDING CONDITIONER https://www.zlatnaribka.com/chi/chi-vibes/balsam-protiv-tsaftyas … nding-conditioner
на място в магазина или по добре да си пусна поръчка онлайн и да ми го доставят там за да съм по сугурна?

# 732
  • Варна
Искрица 3 са магазините на рибите във Варна. Първият е стария за до кукления театър на центъра,вторият е във Варна мол и третият е моят любим в Делта Планет Мол.....Казвам любим защото момичетата са хай-лъчезарни и любезни. Имат нужда от обучение,но за човек който знае какво иска и търси са ОК. Асортимента навсякъде е един и същ и мисля,че CHI е пълна гама.

# 733
Само една поправка, не е в МОЛ Варна , а в Гранда!
Искрица, има телефони, може да звъннеш да питаш.
https://www.zlatnaribka.com/stores/#varna

# 734
  • София
Моля за мнения за това олио

Общи условия

Активация на акаунт