Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 450
  • 862
  •   1
Отговори
# 705
Напръсках сийлъра на суха коса и ММ - с гръб, не вижда какво правя - се обръща впечатлен от стола - “ммм какво хубаво парфюмче пръсна” 😂 сега разбрах кой е целевия контингент на одеколончето 😂

На мен Хронолоджист ми мирише на Коко Мадмоазел 🫢

Vanessa, много ми е любопитна новата серия на Джойко, ще чакам отзиви 😊 А към мен - балсамът Moisture Recovery или да купя Hydrasplash?
Аз камарата продукти за косата си я държа в шкаф, на път за банята взимам всеки път каквото ми трябва - не прави лошо впечатление, чиста работа  👌🏼😎😄

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 00:21 от Sensaya

# 706
Sensaya аз имам толкова много,че шкафовете не стигат,а човекът има 2 шампоана Grinning ама съдба...
А към теб,Moisture Recovery.
Hydrasplash е за по-нетретирана коса,и/или тънка,рядка.Не че и тя в един момент няма да ти подейства добре,но за момента Moisture Recovery е по-добрият вариант.Бих ти предложила хидратиращия спрей,но го спряха.Той е уникален,имам малко още от него.Аз не харесвам спрейове,но него го ползвам като пръскам на ръката,размазвам между двете ръце и нанасям по косата като крем.Ако не харесваш някой спрей,ето ти идея как да го изхабиш Wink

# 707
Vanessa, много благодаря 🌷
И моите шкафове са два, събирам се, но ти си ветеран, няма сравнение 😄
Супер е идеята за спрейовете, аз също разнасяне с ръце предпочитам.

# 708
  • Blondeville
Много се изкушавам да пробвам Moisture Recovery Hydrasplash, не знам защо всеки път аха да си взема нещо на Joico, и взимам друго. И при мен е подобна ситуацията с шкафовете - може да имам 2 косъма на главата, и поне 200 продукта за тях 😂

Сийлъра на Олиосета как го ползвате, пише преди стилизиращите продукти, че е препоръчително? Аз така го ползвах (веднъж) и не видях особен ефект, да на би да е по-оптимално като последен продукт?

Взех си и термозащитния спрей от CPR серията на лалга No Mouth Днес ще го пробвам.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 12:41 от blondie_anna

# 709
  • Някъде там
Много се изкушавам да пробвам Moisture Recovery Hydrasplash, не знам защо всеки път аха да си взема нещо на Joico, и взимам друго. И при мен е подобна ситуацията с шкафовете - може да имам 2 косъма на главата, и поне 200 продукта за тях 😂

Сийлъра на Олиосета как го ползвате, пише преди стилизиращите продукти, че е препоръчително? Аз така го ползвах (веднъж) и не видях особен ефект, да на би са е по-оптимално като последен продукт?

Взех си и термозащитния спрей от CPR серията на лалга No Mouth Днес ще го пробвам.
Изпозлвам по указание.
След сийлъра нанасям крема  на олиосета.
Ще очакваме отзив за ермозащитния спрей от CPR серията на лалга.Blue Heart
Много харесвам продуктите на олиосета и за мен и моята коса са страхотни.Даже сега обмислям да пробвам на тази маска.  https://www.zlatnaribka.com/contempora/hydrating-hidratatsiya/hidratirashta-maska-superhrana-1000-ml-contempora-hair-superfood-hydrating-mask.

Същата фирма производител на Олиосета.Намерих и доста положителни коментари за тази маска, плюс е огромното количество Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 11:55 от Искрица

# 710
  • Blondeville
Отчет и от термозащитата за тънка коса от CPR серията на лалга - много ми хареса!

Какво направих: 1-о измиване с ДПШ на лакме, второ с лалга шн за обем, после новата ампула спрей (стигна ми за точно 4 пъти), после маската за хидратация и обем на лалга. Стилизанти: кремът на олиосета смесен както винаги с този на Мириам Кеведо (много малко и от двата), малко спрей за обем на Алтерна и накрая спреят на лалга. Косата ми стана толкова “лигава”, че я оформих с малко повече усилие от обикновено. Жива е и има блясък и обем.

За мен уау продуктът е ампулата, другите са много хубави, но тя е game changer.

# 711
Здравейте, моля за съвет. За пръв път ще използвам дълбоко почистващ шампоан. Поръчах този

Само с него ли да измия косата или веднъж с него и веднъж с другия, който ползвам в момента?

# 712
След Aqua Pure винаги имам пърхут. Такова чудо не помня от тийнейджърските си години. Дадох му шанс няколко пъти и го изхвърлих.

# 713
Мия по два пъти с Aqua Pure, не редувам с никакъв друг шампоан и косата ми след него е супер чиста, лека, с обем, но не изсушена. Корените ми направо са щастливи!

PS И тийнката и брат и ММ го харесват и все се опитват да ми го присвоят (моята бутилка е литрова)

Много харесвам продуктите на олиосета и за мен и моята коса са страхотни.Даже сега обмислям да пробвам на тази маска.  Същата фирма производител на Олиосета.
Искрице, мерси, че ми обърна внимание, че Барекс имат няколко бранда, не само Олиосета.
https://www.barex.it/

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 16:56 от Agent Provocateur

# 714
О, благодаря, че се включи, Agent Flowers Hibiscus Дано и моята коса го хареса. След него слагаш ли балсам, маска? А колко често го използваш? Знам, че е индивидуално и зависи много от косата. Моята е дълга до раменете, здрава и небоядисана. Мия я 2 пъти седмично. Преди се омазняваше малко в корените, но откакто ( около 3-4 месеца ) ползвам професионални продукти почти изчезна това омазняване.

# 715
Да, слагам... но аз винаги след шампоан слагам. В случая го комбинирам с тези 2 маски:

или

Ползвам го като всеки ДПШ - веднъж на 2-3 седмици (или ако се налага след ползване на много продукти наведнъж!)

# 716
Ех, Агент, при това положение да имаше как да ти прехвърля моята литрова бутилка Simple Smile

# 717
Много благодаря за отговора, Агент Simple Smile
Също ползвам маска на всяко измиване, ще действам така и с този ДПШ и дано да има описаният от теб ефект и на моята коса.

# 718
Ех, Агент, при това положение да имаше как да ти прехвърля моята литрова бутилка Simple Smile
Ама казвайте ги тия работи преди да хвърляте - това, което не работи за един е чудесно за друг!
Скрит текст:

Слагам в спойлер, че продуктите не са в БГ и аз се изцепих без изобщо да помисля колко би излязъл шопинга!
Някой да иска литрова (начената, но литрова) бутилка на Алтерна Тен Simple Smile Прекрасен шампоан, но твърде тежък за моята тънка коса, ползвам го само през зимата, но много рядко! Че и маската имам!

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 18:30 от Agent Provocateur

# 719
Agent, тъкмо загледах шампоана на Wella в Дъглас, косата има ли блясък след него?

Общи условия

Активация на акаунт