Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 860
  • 862
  •   1
Отговори
# 300
  • Някъде там
Момичета щом пишете в тая тема би следвало да сте наясно,че чак чудеса от мазило няма как да очаквате. Имам позната,която пие и добавката тяхната,но чудеса не видя.
 Искрица преекспонират рекламата всички - наясно си. Хубави продукти са да,но не са чудодейни. Няма съставка,която да прави чудо. Тествах ги и аз.
 Добра храна за скалпа са и стимулират фуликулите,но за спиране на косопада трябва друго.
 Аминексил при мен винаги е работил,но откакто открих Прокапила като съставка не го сменям посмъртно. Прочетете.....
Знам за Calinachi Simple Smile
Направила съм предварителна поръчка на шампоана с бръшлян.
Обмислям и маската.
Напоследък пробвам бг брандове и съм очарована от продуктите, които използвам Simple Smile

# 301
Момичета след големия хит на К18 маската за коса, сега много съм привлечена от маслото им. Дали някой го е използвал?

# 302
  • Варна
Искрица  шампоанът е тотално изчистен/докопах се до тестер производствен Heart Eyes/ и е нещо,което разбива на пух и прах цялата ни набивана с години теория за съвместимост на протеин и хидратация/. Чиста хидратация е обаче с нормално PH и търпи след себе си дори хард протеин с други думи е овлажняващ. Аз за себе си още не съм напълно убедена в последното,но чета по въпроса Grinning. Дет се вика догми трудно се разбиват и когато си спазвал нещо години трудно се пречупваш.

# 303
Усещам как ме подмамвате да пробвам нещо на Calinachi, от всякъде засичам положителни мнения!
Пробвах Cicaextreme шампоан и маска и съм влюбена, въпреки че косата ми е леко по-сухичка в момента, успя да я напои и да заглади тук-таме стърчащите косъмчета. Аромата ми е любим, без аналог. Пробвах и лилавия шампоан за тониране на Фанола, намазах обилно и поседях 5-6 минути и по-светлите кичури ми се тонирана чудесно! И последното ново нещо, което пробвах (не се смейте, че чак сега го тествам 😅) беше Нектар термик (старата формула, знам че сега пуснаха нова). Много напояващ ми се стори и ми хареса. Та всичко това изпробвах в един протокол и предстои да ги тествам по отделно и в различни комбинации във времето, за да формирам крайно мнение, но за сега съм впечатлена.
Също да кажа че олаплекс терапия 1&2 травъл сета е на много добра цена в Нотино с кода за отстъпка, веднага го взех, защото ми свърши а планирам още кичури и терапии.

# 304
Нещо изгодно за живеещите в щатите- в салли имат промоция 4 броя за 25 долара, този път и маската на Макадамия е включена.
Не ми е най- любимия продукт, но за тази цена честно казано се изкушавам.

# 305
  • Варна
Пейч силата на Калиначи е в грижата за скалпа и противокосопадното действие. Протеин са с много хубави състави,но са тотално без силикони/с изключение на балсама/ тъй,че блондираните коси с едно на ум Grinning.

# 306
  • Някъде по Дунава
Дами, колебая се между новия серум на Калиначи и серум Ревалид за силен косопад при тинейджър. Активните съставки са различни. Ревалид го изписа дерматолог.
 Ревалид: https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030008815
ПКК е добре, другите изследвания довечера ще станат.

# 307
  • Варна
Следвайте съветите на лекаря. Говорим за дете все пак.

# 308
Здравейте! Включвам се с двата ми любими продукта в момента:
Скрит текст:
Изключително доволна съм от тази заздравяваща грижа за увредена и крехка коса от серията на Olaplex. Нанасям я по дължините на косата и я оставям да престои 10 минути веднъж в седмицата. След като започнах да я ползвам, косата ми е видимо подхранена, жизнена и супер мека на допир.

Скрит текст:
За термозащита ползвам този подхранващ крем от серията Pro Longer на L'Oreal Professionnel. В периода между последните ми две подстригвания (ноември - февруари) косата ми толкова много беше нацъфтяла, направо беше кошмарна, а в момента (от февруари не съм се подстригвала), почти нямам цъфнали крайчета.

Все още не съм успяла да попадна на подходящ шампоан за моята коса, така че ще следя темата с интерес. Последния, който пробвах беше на L’Oréal Professionnel от серията Absolut Repair.
Скрит текст:
Има приятен аромат и дължините на косата ми определено изглеждаха по-добре и се разресваха лесно, но корените ми започнаха да се омазняват много по-бързо от преди.

# 309
Какви са ви мненията за кофеиновия шампоан на Oright?

# 310
Ох пак аз - някой ще помогне ли докато още мога да се откажа от 1636263627тата покупка 🫣😁
Момичета, хвърлила съм око на Alterna Caviar Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum, с надеждата да си спася пресъхналите и чупещи изрусени крайчета, в правилната посока ли гледам? Трябва ли да го комбинирам задължително с Ш и Б от серията? Мога ли да го миксирам с други продукти, че съм харесала голямата туба и ще ми се точи десетилетия иначе…

Ето тук сега е много изгодно 🫢
https://lookperfect.eu/vyzstanovqvasht-serum-caviar-anti-aging-b … -serum-487ml.html

# 311
  • Някъде там
Какви са ви мненията за кофеиновия шампоан на Oright?
Имам го,не е лош.Хидратира и напоява косата, като минус бих посочила,че след него се омазнява доста бързо.

# 312
Ох принцесо, вече като видя аватарчето с момиченцето с червената панделка - няма да чета мненията му. Страшен подстрекател си ми Wink

Кажете моля К18 може ли да се използва след боядисване - или имаше някакви ограничения ?

# 313
  • Варна
Casual HeartHeartGrinning Няма ограничения ама аз бих го направила на първо миене след боя  все пак. Не при самото боядисване,а още по-добре преди.

# 314
Ох пак аз - някой ще помогне ли докато още мога да се откажа от 1636263627тата покупка 🫣😁
Момичета, хвърлила съм око на Alterna Caviar Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum, с надеждата да си спася пресъхналите и чупещи изрусени крайчета, в правилната посока ли гледам? Трябва ли да го комбинирам задължително с Ш и Б от серията? Мога ли да го миксирам с други продукти, че съм харесала голямата туба и ще ми се точи десетилетия иначе…

Ето тук сега е много изгодно 🫢
https://lookperfect.eu/vyzstanovqvasht-serum-caviar-anti-aging-b … -serum-487ml.html

Доколкото съм чела, мисля, че може да се комбинира с всякакви маски и балсами. Магнолия има и код за отстъпка Hairholic15 (до 16.06. мисля, че беше) за нейната група за всичко на Алтерна от Lookperfect и ако това не е достатъчно за покупка, мога да предложа да си разделим серума, защото и аз съм му хвърлила око, но е огромен и ще ми стигне за два живота, предвид всичко останало, което ползвам.🤗
Аз съм хвърлила око и на скраба за скалп, така че ще се прави поръчка, няма как🤷🏻♀ Ако решите, пишете ми.

Общи условия

Активация на акаунт