Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 631
  • 862
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм много доволна от

# 556
Daenerys, а от кое повече? От Mythic oil ило от Morrocan? Аз имам Morrocan, харесва ми, но очаквах повече.

Имам и двете! За моята суха и изрусена коса Морокан е класа по-добро!

# 557
Олиото на Марокан е в пъти по-добро. За мен дори сравнение не може да има.

# 558
LAKME К2.0 на всяко измиване ли слагате?

# 559
Да вметна, за да не подведа някого относно олиата, че моята коса е естествена, не е третирана с нищо и е естествено права. Просто след сешоар ползвам олио за изглаждане и блясък на краищата.

# 560
Слагах на всяко 6-7 пъти и стана ужас. Сега един- два пъти в месеца.

# 561
Аз сложих веднъж ,после пропуснах и на следващото миене мноого ми хареса косата ми. Ще сложа още няколко пъти последователно и ще видим ,при теб защо ужас?

# 562
Здравейте!
Някой би ли ми препоръчал продукт-бюджетен, който да се използва без отминаване за хидратация за изрусена коса, която е склонна към накъсване и изсъхване.
Много благодаря предварително!

# 563
  • София
Аз имам Morrocanoil олиото, Sebastian dark oil, капките на oway, на kerastase блондинското и olaplex 7.
С две ръце гласувам за това на олаплекс,( макар да го ползвам едва за втори път ) пред всички други, но моята коса е изтощена.
Вчера измих с ДПШ на Шу уемура и сложих само нискобюджетна маска на Aussie и за финиш само това олио. Косата е мека и загладена, а при ципно слагам една торба продукти

# 564
Аз сложих веднъж ,после пропуснах и на следващото миене мноого ми хареса косата ми. Ще сложа още няколко пъти последователно и ще видим ,при теб защо ужас?
Много се разхвърча косата.

# 565
  • Пловдив
Аз съм много доволна от

# 566
  • Blondeville
Гледам, че l’alga са пуснали нова възстановяваща серия - CPR - дали някой вече я е пробвал?

Пробвала съм от марката ш-на и маската за хидратация и обем и нещо не ги харесах, може би ще ги извадя от шкафа за нов опит.

# 567
  • Варна
Много се разхвърча косата.

Дени пресолила си супата Grinning. К2.0 е брутална хидратация и просто си прехидратирала. Маблегни на протеина,за да върнеш баласа. Веднъж я правя аз след боя на следващото миене. преди боя на последното правя К18.

Цените на биомиметиците на Лалга са меко казано безобразни и аз лично няма шанс да се прежаля да тествам. Много харесвам марката особено блондинските им продукти,но тук се оляха здраво.

# 568
  • Blondeville
И на мен доста скъпа ми се струва новата серия на лалга, маската без измиване е към 200 лв за 100 мл. Чудя се дали да не пробвам спрей-ампулата, тя е 15 мл, за мойта перушина ще стигне за 2, 3 пъти.

# 569
Обновената маска за плътен косъм Маскинтенз на Керастаз е с по-течна консистенция и не, не е подобрена Sad

Препоръчайте нещо за преди преса. Термиците на Керастаз не ги включвам, слабички са.

Общи условия

Активация на акаунт