Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 481
  • 862
  •   1
Отговори
# 675
Olia, на мен ми помагат олиата - последно аргановото на Лакме добре се справя.
От олиата имам Мароканойл, Оуей капките, Медавита, блондинския Керастаз и Лалга, но не се справят в случая.

# 676
При мен Лалга също не се справя, мароканското ми е за плътна коса и се справя, но този арган за сега ми е най-добре. Слагам всеки ден в краищата, на другия ден пак си иска.

# 677
  • София
Нощните Серуми- аз имам такъв на керастаз nutritive, но мисля че много марки имат. Могат всяка вечер да се слагат.

# 678
Нощните Серуми- аз имам такъв на керастаз nutritive, но мисля че много марки имат. Могат всяка вечер да се слагат.
Аз от този тип продукти имах лилавия на Керастаз, но нещо не ми допадна. Тогава обаче нямах този проблем.

# 679
Оля, а опитвали ли сте крема на Олиесета, който многократно коментирахме в темата? Да кажат и други, но за краткия ми опит с него мисля, че за ежедневен за връхчета става идеално.
Другият вариант е не директно олио, а първо хидратиращ лив ин балсам, а после олио или серум за запечатване ИМХО. Или двуфазни продукти!

И понеже пак споменах Олиосетата, а и Принцесата има много добър пойнт с брандове, които не струват колкото ляв бъбрек дайте да споделим кои относително евтини брандове за нас са качествени и работещи?

За мен такива като Matrix, CHI, Goldwell, Wella, Nioxin, Tigi/Bedhead са много, много добри за парите си!

# 680
Оля, а опитвали ли сте крема на Олиесета, който многократно коментирахме в темата? Да кажат и други, но за краткия ми опит с него мисля, че за ежедневен за връхчета става идеално.
Другият вариант е не директно олио, а първо хидратиращ лив ин балсам, а после олио или серум за запечатване ИМХО. Или двуфазни продукти!

И понеже пак споменах Олиосетата, а и Принцесата има много добър пойнт с брандове, които не струват колкото ляв бъбрек дайте да споделим кои относително евтини брандове за нас са качествени и работещи?

За мен такива като Matrix, CHI, Goldwell, Wella, Nioxin, Tigi/Bedhead са много, много добри за парите си!
Не съм пробвала Олиосета all in one , а имам тестер от glamour beauty festival, ще пробвам с него. И аз си мислех за нещо двуфазно, преди времв имах един двуфазен балсам на Лакме, никак не беше лош. Какво бихте препоръчали като двуфазен или лийв ин балсам? Какво е “ ИМХО”? ( извинете за невежеството)

# 681
Sensaya това изглежда като липса на влага.Или си прекалила с тежък протеин или косата е много изтощена.
В първия случай биха помогнали хидратиращи маска и след това балсам.
Във втория случай можеш да погледнеш продуктите си,които съдържат леки овлажняващи протеини (копринен,пшеничен) и/или аминокиселини.
 Това е в обищя случай.Не помня каква е косата ти,не знам какви продукти ползваш,как третираш косата си...

Оля, мацките много хвалят спрея на Керастаз Discipline Fluidissime .Не съм го пробвала,аз не си падам по спрейове.
Аз ползвам в такива случаи Redken acidic bonding concentrate Leave-In Treatment. На мокра,на суха винаги ми е супер.
Нанесен на суха коса осезаемо заглажда косъма и го омекотява.

# 682
Оля, мацките много хвалят спрея на Керастаз Discipline Fluidissime .Не съм го пробвала,аз не си падам по спрейове.
Аз ползвам в такива случаи Redken acidic bonding concentrate Leave-In Treatment. На мокра,на суха винаги ми е супер.Нанесен на суха коса осезаемо заглажда косъма и го омекотява.

Аз обожавам спрейове, но на моят боядисан/кичур/сух/плътен косъм този Керастаз беше един нищо правещ продукт. Изхабих го само ползвайки го за термо защита и то нанесен над крема без измиване CICA на Редкен. На вече изсушена коса даже не съм се сетила да го пробвам
Ще включа в списъка и този крем на Редкен, забелязала съм че косите ни харесват подобни продукти.

От всичко което съм ползвала единствено Олаплекс7 на крайчетата при вече суха коса съм виждала някакъв ефект.
Оля може да не цъфти косата, но заплитат ли се по добре отрежи 1 см.

# 683
  • Варна
Оля лято е Grinning аз си правех преди мист с разреден Олаплекс 2 и пръсках с него краищата сутрин. Това лято обаче го карам с една кутиена чудесия,която ме влюби в себе си https://makeup.bg/product/485461/. Много добре ми се отразява и държи връхчетата сочни.   Предполагам го имаш и дреме в някой шкаф Grinning затова го предлагам. Иначе Керастаз солей кремчето ми е много любимо,на Медавита слънцезащитата също.
 Олиесета всичко в 1 е продукт без аналог категорично,но не всеки си преглъща егото да посегне към марката тъй,че .......

# 684
Оля лято е Grinning аз си правех преди мист с разреден Олаплекс 2 и пръсках с него краищата сутрин. Това лято обаче го карам с една кутиена чудесия,която ме влюби в себе си https://makeup.bg/product/485461/. Много добре ми се отразява и държи връхчетата сочни.   Предполагам го имаш и дреме в някой шкаф Grinning затова го предлагам. Иначе Керастаз солей кремчето ми е много любимо,на Медавита слънцезащитата също.
 Олиесета всичко в 1 е продукт без аналог категорично,но не всеки си преглъща егото да посегне към марката тъй,че .......
Благодаря на всички ви, момичета!
Принцеса, нямам този крем, но лесно ще го намеря😉
С Олиосета нямам никакъв проблем, а и имам тестер и още днес ще пробвам. На Редкен продуктът също ме заинтригувам- много ги харесвам аз.

# 685
Не знам дали егото ми не позволява да посегна към марката, но със сигурност не позволява да търпи политиката на и отношението на продавачките в магазини Златна рибка, от които много добре знаем, че ние сме много по добре запознати. Последният ми опит в един от моловете да взема поръчката си ( за която чаках представете си да ми подготвят 3 дена ?!?! wtf онлайн пристигат на другия ден ) попитах за тестер на въпросното чудо, дори малък размер да закупя - нямало, но Тя го била използвала, страхотен бил, всички го харесвали  ?!?!?? Ма моля ти се, има ли още хора пред които тези думи тежат, освен пред някой слепец, който не вижда разликата м/у млада коса боядисана в гарваново черно и коса на средна възраст изтормозена от химически процедури. Като втората, да се разбира моята изглежда значително по добре.
Да вземат пример от Сефора - отсипват ти малко количество продукт да си тестваш. ( в крайна сметка, само те го предлагат - от там ще се закупи )
Изпразващото се протмоне, заедно с пълен шкаф с продукти, от които не виждам ефект също ме спират да хвърлям пари на вятъра. С кеф си плащам пълната цена на работещи за мен продукти, на които няма наличност или трудно се намират.

Изтръпвам като видя надпис НОВО на някой от любимците ми. Кажете моля нова опаковка, или нова формула има Nutritive Nectar Thermique ?!?! че да не се налага да ходя до Златна рибка да купувам старата формула на пълна цена....

# 686
  • Blondeville
Аз също много харесвам all in one на олиосета. Първия път не ми допадна, утежни ми, може би прекалих с количеството. Сега съм му нацелила мярката и ми е сред любимите продукти преди сушене. Като цяло харесвам марката.

# 687
  • София
Мен въобще не ме интересува кое колко струва, а мечтая за евтини и работеши продукти.
Тъй катонимам сериозни наличности, пазарувам само от намаления и егото не ми позволява да плащам редовна и скъпа цена, понеже обичам себе си повече от собствениците на магазини. 😂
Но голямата ми драма е с хидратиращата маска на марокан не мога да намеря хубавия вариант, който е жълт и със силен аромат

# 688
Vanessa, качвам снимка на косата (най-отдолу) - средно дебел, изрусен косъм, гъста, порьозна. Мия на 5 дни, суша и изправям с преса. Като цяло ми е много здрава косата, но крайчетата са проблем и цялостното “бухване”, за тях търся решение. А от опит мога да споделя, че и протеинови серии са ми били добре, и хидратиращи, също както и двата варианта са били дизастър 😅  Има някои, които със сигурност работят всеки път - Бонда на Алтерна цялата серия, също Хидратиращата, Метал детокс със завършек балсам Редкен асидик, Абсолют рипеър, маската Нутритив.

Крема на Олиесета е страхотен продукт, на Лакме 10в1 също, пак сравнително бюджетен. Аз имам сериозен проблем с купуването, надявам се скоро да размине 😅

Вчера бях в Рибката в Гранд Мол във Варна… ами направо ми дожаля за собствениците на този магазин. Отидох със списък какво да си купя, девойката ме разубеди за всичко 😂  Любезни, но супер некомпетентни момичета, за каквото и да попитах ми се цитираха етикетите и толкоз.
Направих грешката да помириша маската на Chroma Absolu ❤💕❤ страшно ми хареса аромата… никога не съм имала интерес към тази серия, но купих шампоана, сега го тествам и ако ми хареса… лошо 😅

Тук съм след измиване с Chroma Absolu, маска Olaplex 4в1, балсам Редкен Acidic, на влажна коса sealer на Олиосета и в краищата пак на Олиосета крема чудо. Суших със сешоар, разресвах с пръсти.
Такава беше и от преди изрусяването, тоест бухналото не е изгорено. Просто докато не се изпече хубаво, ето това е. После е гладка и блести.
ПП: цветът ми е кошмар, имам час за август, че фризьорката ми почива 🤪

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 15:10 от Sensaya

# 689
Можели препоръка за един протеинов шампоан от който сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт