С Pampers гащички вече няма да се страхувате от протичане

• 8 578
  • 183
  •   1
Отговори
# 105
Трябва да е нахранено, с чисти и сухи пелени, чисти, меки дрешки, да не му е твърде топло и по възможност да прекарва повече време навън, на чист въздух.

# 106
Здравейте от мен и малката Ели! През изминалите 2 седмици изпробвахме гащичките Pampers. Първото ми впечатление беше, че сутрин в стаята й миришеше приятно. Предишните пелени, когато се напълнеха започваха да излъчват някаква ... химическа миризма. Чак сега осъзнах, че може да бъде по-добре! 😀 Не са пропуснали нито веднъж, удобни са й и най-вече: не се е обривала или зачервявала. Много съм предпазлива със смяната на марките, защото кожата й е чувствителна. А най-веселото е, че понеже са гащички, Ели вече сама си ги обува и много се забавлява! 😊 Определено съм доволна и ще продължа да ги използвам!
Ето една доволна бубка след баня:

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 11:38 от Лиси

# 107
Време е за втория ни въпрос към вас:

People Baby Защо е важно за вас бебето ви да е с пелени, които никога не протичат? Случвало ли ви се е да има пропускане и в каква ситуация?

# 108
Важно е да е сухо, заради неговия комфорт. Случвало се е в много редки случаи, когато бебето е по-активно. Или нощно време след по-дълъг престой с пелена.

# 109
Разбира се,че е важно,на кой би му било комфортно да е мокър.Отделно е развъдник на какво ли не мокрия и запарващ памперс.Случвало ми се е разбира се,с две диванета съм видяла какво ли не.Големият се беше научил да си отлепя лепенките,затова минахме на памперс гащи.Понякога и по обилния "материал" е избивал,самият памперс не смогваше,особено в началото на захранването.Също така като почнат да се движат и ходят,се разместваха обикновените памперси,но с гащите не съм имала проблеми.

# 110
Понякога се случва пелените да пропускат. Основно,когато сина ми е активен. Важно е да е сух, за да е здрав най-вече! Естествено и заради собственият му комфорт.

# 111
До сега всички видове пелени, които съм ползвала, са протичали. Най-често се случва, когато детето е седнало в столчето в колата или докато е на столчето за хранене.

# 112
Основно заради комфорта на бебето, вай- вече докато спи.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 12:50 от Пролетно цвете

# 113
  • София
Защото основно протичат през нощта и трябва бебето да се преоблича изцяло, което е некомфортно.

# 114
Случвало ми се е най-вече вечер, тъй като се буди често, а и много се върти. Важно ми е памперсите да не пропускат тъй като и без друго се буди често нощем, а смяната на памперс и/или дрехи посред нощ допълнително го разсънва и прави съня му непълноценен.

# 115
  • София
За мен е важно пелените да не пропускат. Така съм по-спокойна, че не трябва да преобличам навън или през нощта. Случвало се е пелените да пропуснат, най-вече през нощта, когато е по-дълго време с тях.

# 116
Важно е да няма пропускане, защото после се налага преобличане и когато това е вечерния сън се разбуждаме аз и бебето. Случвало ми се е няколко пъти, защото памперса е бил много пълен.

# 117
Важно е, защото ако пропусне това означава, че не попива достатъчно добре, следователно на бебето не му е комфортно. Освен това ако пропусне трябва да се сменят дрехи, чаршафи, а още по-неприятно е ако това се случи навън и например не носиш резервни дрехи. Пелената е едно от нещата, в които трябва да съм сигурна на 100%🙂

# 118
Важно е, както за комфорта на бебето, така и за моя. Случвало ми се е да пропуска през нощта, ако памперса се препълни или когато пусне някоя голяма бомба, която е по-редичка.

# 119
Важно е,защото щом пропускат означава,че не абсорбират добре,съответно и кожата ще е мокра...
Случи ми се два пъти,но тогава бебо имаше разстройство и то отдавам на това.

Общи условия

Активация на акаунт