С Pampers гащички вече няма да се страхувате от протичане

• 8 579
  • 183
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Севлиево
Най-вече заради комфорта му,защото когато е мокър става нервен,почва да пищи и е направо непоносим.С баткото ми се е случвало по- често да имам пропуснал памперс, с малкия се случи- 1-2 пъти,но никога през нощта, а аз съм от майките,които не преобуват децата си нощем докато спят, за да не ги събудят(пък и на деца случих и нощем си спяха напълно спокойно,което го отдавам и на качеството на памперсите).

# 121
За да е спокойно бебето трябва да се е наспало, да е нахранено и не на последно място да е измито и преобуто с чисти и удобни пелени/гащички.

# 122
За мен и моето бебе най-важно е
Първо аз да съм спокойна и усмихната !👶

# 123
Представете си ежедневие, в което пелените на вашето бебе никога не протичат!

По време на сън, при разходки навън, когато седнете някъде за хапване - по всяко време с Pampers гащички имате пълна сигурност!

Гащичките Pampers дават на бебето и на родителите така необходимото спокойствие. Те имат супер абсорбираща сърцевина, двойни маншети и джоб за задържане и защита, благодарение на които кожата на бебето е винаги суха, а вие сте застраховани от неприятни инциденти в най-неподходящия момент.

Без протичане дори при “големи изненади”

Проучване на Pampers сред родителите в Европа установява, че почти половината от тях (45%) всяка седмица изпадат в неприятни ситуации заради протичане на пелените на техните бебета. Гащичките Pampers са създадени да се справят с този проблем - за да бъде семейното ежедневие чисто и спокойно!

Подложихме гащичките Pampers на реален тест

Петима потребители на BG-Mamma получиха гащичките, за да ги пробват техните бебета. В хода на кампанията ще имате възможност да научите как гащичките Pampers се справиха с предизвикателството и да прочетете реални потребителски отзиви!

Pushpin Ревю на sea.sea
Pushpin Ревю на Тeɣa
Pushpin Ревю на luludi
Pushpin Ревю на AnnI_88
Pushpin Ревю на Лиси

Включете се нашата дискусия като отговорите на въпроса:

People Baby Кои според вас са най-важните неща, за да се чувства едно бебе винаги спокойно?

20 от всички участници в темата ще спечелят по 1 пакет от новите гащички Pampers Pants с джоб за задържане и защита!
Печелившите потребители ще имат ангажимент да попълнят кратка анкета, в която да оценят Pampers гащичките.

Моля, запознайте се с общите условия на играта тук.

# 124
Защо е важно за вас бебето ви да е с пелени, които никога не протичат? Случвало ли ви се е да има пропускане и в каква ситуация?
Важно е за да се чувства детето добре,да не му е мокро и студено,да не настине.Случвало се е да пропускат пелените,когато е прекалил с течностите или е с разстроено стомахче.

# 125
За да е спокойно едно бебче първо трябва да е нахранено, преобуто със сух памперс/гащички ,да се е наспало и да е много Обичано  😀

# 126
Важното е освен за комфорта на бебето а и за мен защото става мрънкащ ,случвало ме се е да пропускат два пъти през нощта, но то е защото много се върти предполагам на това се дължи 😀

# 127
  • Г. О.
Важно е, за да се чувства добре детето, особено докато спи. Случва се да пропуснат, когато памперсът се препълни.

# 128
Най-вече заради комфорта му,защото когато е мокър става нервен,почва да пищи и е направо непоносим.С баткото ми се е случвало по- често да имам пропуснал памперс, с малкия се случи- 1-2 пъти,но никога през нощта, а аз съм от майките,които не преобуват децата си нощем докато спят, за да не ги събудят(пък и на деца случих и нощем си спяха напълно спокойно,което го отдавам и на качеството на памперсите).

# 129
  • София
Важно е да няма пропускане, защото после се налага преобличане. А и заради комфорта на детето, защото е важно кожата да е суха и чиста. Случва се да протече през нощта.

# 130
За комфорта на бебето е важно да не пропускат пелените.

# 131
Важно е бебето ми е да е д най-добрите пелени , да е чисто и нахранено, защото бебето ми е моя живот, искам  най-доброто за него, а когато то е добре и аз съм добре.
Не ми се е случвало пелени да пропускат, ако съм ги сложила правилно, ние от както се е родил сина ми не сме пробвали други марки пелени, все пак памперсите са едни PAMPERS. Нямам причина да ги сменям.

# 132
Трябва да бъде нахранено, сухо, с подходяща температура в стаята.

# 133
Време е за втория ни въпрос към вас:

People Baby Защо е важно за вас бебето ви да е с пелени, които никога не протичат? Случвало ли ви се е да има пропускане и в каква ситуация?

Важно е, защото на никого няма да му е приятно да ходи мокър. Случвало ми се е да пропускат други памперси и не е приятно нито за бебчо, нито за мен. Един път дори ми се случи навън на разходка, явно не съм наместила хубаво лепките или и аз не знам. Та трябваше да го преобличам. Сега с гащичките няма такава опасност да не ги наместя хубаво, а и попиват много добре.

# 134
Важно е да не протичат, за да е спокойна мама Simple Smile
Протичали са ми пелени през нощта от много материал, както и денем ако се случи да сме много часове навън и в студеното нямам къде да сменя. За бебето не знам доколко му е дискомфортно, но аз като знам че е мокро по дрехите и до умирам от притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт