В момента чета ... 84

• 47 082
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Три ябълки въобще не можах да я довърша - мъчих се докъм средата.

# 616
Ако Три ябълки не се е харесала, не виждам начин Манюня да ви хареса. Аз като цяло не харесвам писателката, а Манюня ми беше като книга за деца (Пипи дългото чорапче).
Почти завършвам Малинверно, в зависимост от финала ще дам и мнение. Засега съм със смесени чувства.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 21:14 от shimbite

# 617
Приключих "Уроци по химия" и съм доволна, че я прочетох, разтоварих се с нея. Сега се чудя дали да продължа с втората книга от поредицата на Сантяго Диас за Индира Рамос (криминале), или с "Далеч от Луизиана" - книгата, с която Лус Габас взе наградата "Планета" миналата година. Доста по-дълга е, но предполагам, че ще бъде на нивото на "Палми в снега". Става въпрос за времето, когато Луизиана е била испанска територия, и отново има любовна история, която трябва да преодолява препятствия.

# 618
Shimbite, чакам с интерес отзива ти за “Малинверно”, подозирам, че литературно сме сродни души 😊.

# 619
  • Разпиляна във въображението
Има ли вече някакви мнения за Валери Перен - "Забравените в неделя"?

# 620
Ако Три ябълки не се е харесала, не виждам начин Манюна да ви хареса. Аз като цяло не харесвам писателката, а Манюна ми беше като книга за деца (Пипи дългото чорапче).
Почти завършвам Малинверно, в зависимост от финала ще дам и мнение. Засега съм със смесени чувства.
Мисля,че и след финала ще си със смесени чувства.

# 621
  • София
Аз минах 100+ страници и вече съм със смесени чувства.
Тази книга се очертава като "Книгата на смесените чувства" Grinning

# 622
Като ви чета коментарите и си знам списъка и купчинките с чакащи книги, мисля да пропусна “Малинверно”, благодаря за помощта 🤗.

# 623
"Малинверно" лесно и бързо я прочетох,хареса ми,но не е нещо уау,за феновете на Сафон е добра,не бих казала нищо лошо ,със смесени чувства съм:)

# 624
"Три Ябълки" и "Манюня" са различни като настроение. Втората е като спомен за весел и безгрижен глъч от детството ни и се чете безкрайно лесно. Но на мен ми харесва стилът на авторката по принцип.

Няма "Малинверно" около мен, но ако прилича на книгите на Сафон, няма да съжалявам толкова.

Затова, повлечена от вълната, се сдобих с "Времеубежище".  Не съм я започнала. По принцип съм предпазлива с книги, получили награди като знам колко фактори има около критериите. Понеже не съм в течение, тази книга за западна публика ли е писана?

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 18:04 от Cool_Cat

# 625
Май само аз не съм със смесени чувства. На мен ми хареса. Simple Smile

# 626
Аз съм от феновете на Абгарян (Симон и Хората, които са винаги с мен са ми любими). Много се зарадвах на новината, че съвсем скоро ще излезе нова нейна книга - Мълчанието на цвета.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 19:30 от Аня

# 627
  • Sofia
Аз съм чела от нея само "Три ябълки паднаха от небето", която много ми хареса! Взела съм си "Манюня", ще видя дали ще затвърдя първоначалното си впечатление, преди да продължа към следващите Simple Smile

# 628
  • София
И аз не съм със смесени чувства за "Малинверно". Първата зарязана книга за годината ми е, а рядко се отказвам да довърша започнатото. Много харесвам Сафон и не намирам нищо общо.

# 629
И аз не харесах “Малинверно”, а Сафон ми допада и не намирам нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт