Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 167
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не ги хваля ИКЕА, просто имам добри спомени от тях. И последните година - две взимам само дребни неща, вече съм се обзавел. Колкото до липси на наличности, не знам каква е ситуацията в момента. Но предполагам, колкото и да е лошо положението, едва ли е по-лошо от масата останали места (изключвам Юск, те имат също наличности), където си харесвам нещо и ми заявяват спокойно може да ви го доставим (да се чете - ще го произведем тепърва за вас) след 40 дни, например. Но, нека обсъждаме артикули, с това съм съгласен.

А по темата за сглобих си го сама и съм доволна - сглабях една кухня от български производител, към 3 метра само дълга. Схемата беше на една страничка А4, със хиляди стрелкички, буквално нечетима. Разминавания в плоскостите, липса на дупки, наместване с ритник - беше жива мъка, и то отне 2 дни. За същото време си сглобих цялата спалня от ИКЕА - гардероби, легло, нощни шкафчета, скринове - и всичко си пасваше точно.

# 196
Не знам какви са инструкциите за монтаж на огледалото и как е монтирано при теб, но заради конструкцията на рамката, бих го монтирала с две опорни точки по диагонал при кованите елементи. Като гледам снимките в сайта, изглежда като монтирано със скрито окачване от към гърба, което не е много сигурно за моите разбирания.

# 197
Да, и на мен. Надявах се някий със същото огледало да сподели, че да знам дали да извикам някой да го разкачи и монтира по-здраво... както казах, сама не е страх да го пипам

# 198
  • ENGLAND
Пак съм аз с моето огледало https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-mirrors/frack-ogledalo/38006200, примирих се, че скоро няма да го имам, но ми трябва наложащо от този тип.
Та като временно намерих почти същото в Баухаус https://bauhaus.bg/teleskopichno-kozmetichno-ogledalo-venus-lucy/p/17544, но с разликата, че не е неръждаемо. Поръчах го и се зачудих дали разстоянието между дупките за разпробиване е еднакво с икейското. Идеята ми е да сложа сега на Баухаус, а когато дойде в наличност неръждаемото икейското да го завъртя на пробитите места. Не ми се иска да пробиваме 100 дупки по плочките. Някой ако има на икея може ли да ми измери разстоянието от дупка до дупка колко см е.

Даниела, от дупка до дупка е 18 см.Моето така си стои, брат му на мъжа ми ми го даде, на него му го дал някой, но е съвсем ново, стои резервно.

# 199
Дорет, ако не ти трябва и искаш да се разделиш с него ще го купя на мига.

# 200
  • ENGLAND
Дорет, ако не ти трябва и искаш да се разделиш с него ще го купя на мига.

Няма как, в Англия съм. Ако ми остане място в багажа ще ти купя едно огледало като си идвам лятото.

# 201
А този текст какво значи, за първипът го виждам и не мога да поръчам - Достигнат е лимитът на обекта за брой поръчки на ден. А сутринта рано преди работа пробвах ми даваше грешка, опитай пак..

# 202
  • Пловдив
Открай време е това.
Аз поръчвам сутрин до към 9, а миналата седмица направих и втора поръчка по-късно към 10:30.

# 203
Ясно, утре ще дебна с кафето в офиса Simple Smile

# 204
  • София
А този текст какво значи, за първипът го виждам и не мога да поръчам - Достигнат е лимитът на обекта за брой поръчки на ден. А сутринта рано преди работа пробвах ми даваше грешка, опитай пак..
Имат определен брой поръчки за деня - за да не претоварват определените дестинации. Лимита се нулира +/- в 00:00 часа всяка нощ. И после е който превари - за някои места свършва бързо, за други не толкова. Коментирали сме го и преди покрай промоции разни - тогава имаше хора да дебнат по малките часове на нощта да си направят поръчките Simple Smile Този лимит не ваши за онлайн поръчките с доставка за дома, само за физическите им обекти. Вероятно го имат и за новата услуга доставка с мобилен хъб...

# 205
Ем аз за Пловдив, не за хъб... в малките часове ми даваше грешка, после вече всичко явно беше запълнено Simple Smile
Както и да е, утре пак.. Че дребната голямо тръшкане за тва легло.

# 206
  • София
Ем аз за Пловдив, не за хъб... в малките часове ми даваше грешка, после вече всичко явно беше запълнено Simple Smile
Е, то Пловдив си е хъб - център за поръчки му викат Stuck Out Tongue

# 207
Е, то Пловдив си е хъб - център за поръчки му викат Stuck Out Tongue
Видях, че има някакви камиончета мобилни. Това имах предвид. "До мобилен Хъб" има опция за доставка.
Център за Поръчки Пловдив и Бургас.
Оф, все тая.. явно не стават лесно нещата.
Баща й толкова я мрази таз ИКЕА, ама аз се тръшкам, че ще е лесно Simple Smile

# 208
  • София
Имат определен брой поръчки за деня - за да не претоварват определените дестинации.....Този лимит не важи за онлайн поръчките с доставка за дома, само за физическите им обекти. Вероятно го имат и за новата услуга доставка с мобилен хъб...
Е, нека да го цитирам тогава отново, само част от горното изказване Simple Smile

# 209
Оф, все тая.. явно не стават лесно нещата.
При моята поръчка за щастие нямаше никакви ограничения и стана веднага, до Софийската Икеа е, утре ще я вземем.

Общи условия

Активация на акаунт