Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 085
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
Опитвам се да направя онлайн поръчка на аксесоари за баня. Но на голяма част от тях мога да купя само 1бр, а ми трябват 5 например.
Знаете ли каква е причината? Няма наличност ии ограничение за 1 клиент?

# 631
  • Пловдив
Няма наличности.

# 632
  • София
Надявам се, че виждаш на скрийншота, че при мен го няма жълтия етикет "уеб базар". Ясновидка още не съм станала, иначе можеше и това да разгадая. 😃
Скрит текст:
Ето и един съвет от мен, чисто добронамерен - минете през изчистване на всички бисквитки и свалена информация от браузъра, след това презаредете страницата наново. Залагам 5 стотинки, че ще се появи и надписа уеб базар Simple Smile Когато дадена снимка е вече свалена на телефона/компютъра, за да пести трафик, тя не се сваля отново. А ИКЕА имат хубавият навик да не сменят името на ресурса в сайта, съответно няма как устройството ви да разбере, че има промяна. И voila, всички непосетили този продукт преди виждаме уеб базар, но не и Вие.

# 633
Мене адски ме изнервя това точене на по 12 продукта като разглеждам или търся нещо, вместо да си пусна 100 и да ги мина набързо.

# 634
  • Пловдив
Някой скоро попита “Как се получават ваучери при онлайн поръчка?”
Та и аз да попитам същото.
След 5 мейла и един разговор с оператор, ваучер все още нямам.
Уж трябва статусът и да стане на "Доставен" ама как да стане, като няма кой да я свърши тази сложна задача.

# 635
Привет, момичета! Бихте ли ми препоръчали работен офис стол от Икеа? Не съм ползвала техни досега. Благодаря предварително!

# 636
Вчера ходих до магазина, но забравих да го погледна, обаче приятелка, която работи от вкъщи и седи постоянно пред компютъра, много ми похвали този https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/desk-chairs/s … atnitsi/80510639/

# 637
  • София
Уж трябва статусът и да стане на "Доставен" ама как да стане, като няма кой да я свърши тази сложна задача.
Вижте си папка спам. При мен кореспонденцията беше в кутията, а ваучерът, от същия имейл, беше в спам. От икеа казаха, че редовно се случвало.

# 638
  • Пловдив
Вижте си папка спам. При мен кореспонденцията беше в кутията, а ваучерът, от същия имейл, беше в спам. От икеа казаха, че редовно се случвало.
От 3-ти насам поща, спам, профил - гледам всеки ден.
Нищо.

# 639
Ще помоля ако някой е правил перално помещение с изцяло продукти от икеа да ми изпрати на лично Hug

# 640
Привет, момичета! Бихте ли ми препоръчали работен офис стол от Икеа? Не съм ползвала техни досега. Благодаря предварително!
Вчера ходих до магазина, но забравих да го погледна, обаче приятелка, която работи от вкъщи и седи постоянно пред компютъра, много ми похвали този https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/desk-chairs/s … atnitsi/80510639/
С тази цел повече от година се ползват два такива. Много са им удобни на работещите. На мен - не съвсем. При промяна на наклона на облегалката се променя и на седалката и  когато гърбът ми трябва да е опрян плътно, седалката сякаш има лек наклон надолу и усещането ми е, че се свличам. При отпусната назад облегалка за релакс ми е много добре, но това не е работна позиция.  Това се случва и на двата стола. Според мен трябва да се пробва на място.

# 641
  • София
На мен лично нито един от техните не ми е удобен. 🤷‍♀️

# 642
  • In transit
Някой има ли вкъщи матрак VALEVAG, да сподели отзиви? А, ако случайно има и HOVAG, ще ми бъде още по-полезно мнението, да ги сравни двата.

# 643
  • София
Този съм пробвал, но за няколко часа само - беше доста комфортен. Но като цяло, за истински професионален офис стол, ИКЕА не е първият избор.

https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/desk-chairs/s … fis-stol/50507558

# 644
Не знам, аз не съм ползвала икейски офис стол дългосрочно, но приятелката ми, която споменах, каза: вече не ми изтръпва ръката (тази, която борави с мишката) и не ме боли врата за седмица ползване.

Спим на матрак Hovag, много е комфортен. Пише "много твърд" но за мен в сравнение с предишния ни матрак, не е много твърд, ами съвсем нормален.

Общи условия

Активация на акаунт