Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 092
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Пробвах, при мен няма проблем

# 616
dia4ti, няколко пъти ти се каза да изпразниш кошницата и да минеш отново по същите стъпки. Ти направи ли го? И според мен това е най-доброто решение. Някъде назад в стъпките ти вече си избрала адрес или си посочила, че е до дома доставката. Затова единственият начин е да изпразниш кошницата и да повториш всичко отново. А също така не е лошо да си погледнеш настройките на профила къде какво си написала като адреси за доставка.

Сега си си решила проблема, но е... до следващото ти online пазаруване.

Тези от поддръжката на online магазина, с които ще се свържеш по телефона, не обясняват по-добре отколкото тук ти се каза. Нямат софтуерен проблем, защото всички останали виждаме този надпис. Има редки случаи всички да виждат едно, а ти друго, но твоят не е от тях според мен тъй като и на телефона си не виждаш такъв надпис.

На мен ми се е случвало да не ми влизат в кошницата разни продукти, които слагам.
Скрит текст:
Пробвах на телефона и видях, че там всичко е ок. След това пробвах и на служебния компютър - и там всичко беше ок. Оказа се неъпдейтван браузър, в сериозна комбинация с модифициран Windows и програмка за премахване на реклами. Но локализирах, че явно е нещо при мен, а не софтуерен икейски проблем точно с 2 пробвания - едно през телефон, и второ през друг компютър.

Ти не пробваш каквото ти се казва и чакаш някой с магическа пръчица да оправи проблем, който Икеа, за момента поне, нямат.
Ако си по-спокойна в изказа ти, ще съм ти благодарна! Изпразних кошницата и я напълних отново - промяна няма. Излизах и влизах от профила няколко пъти - промяна няма. Опитах през 4 браузъра - промяна няма. Деинсталирах и наново инсталирах приложението - промяна няма. Прегледах настройките на профила си - нищо не е както не би трябвало да е. Назад във времето съм имала поръчки до домашен адрес, но след тях съм имала такива за взимане от магазин и очевидно е имало опция да променя начина на доставка, което сега не мога да направя. Нещо друго да искаш да направя, което можеш да си помислиш, че не съм опитала, преди да имам право да питам тук? Аз не съм идиот, ако си мислиш обратното и се сещам за доста манипулации, които трябва да направя, преди да питам. Звучиш точно като онези, на които като им се обадиш, че няма интернет, те ти казват "рестартирайте рутера", ами рестартирах. Ами пак рестартирайте рутера...

Благодаря, teta75, при мен проблемът си стои.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 07:48 от dia4ti

# 617
Извинете, ама точно вашия тон е високомерен и неспокоен след поста с питането. Много е грозно някой да иска помощ и да се репчи на всеки който му предложи. Хората няма как да знаят колко рутера сте рестартирали- предлагат всичко което е вършило работа при тях.

# 618
Чак пък високомерен...не е за мен.
Неспокоен може ... защото човек иска да поръча, бърза, а не успява, разбираемо е, пак за мен...

# 619
При добавянето на този продукт https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/cushions-cus … 30x58-sm/70517764
от кошницата изчезва опцията за избор на начина на доставка. Имам 19 продукта в кошницата, смятайте колко си играх и какви ли комбинации не правих, за да разбера кое премахва възможността за избор!
Да ви кажа, че има хора, които ще помогнат с каквото и ако могат, но има и такива, на които все нещо им се вижда нередно казано и недостатъчно уважително към тях, без никой хабер да си няма да е вложил нещо подобно. Благодаря на търпеливите! Приятен ден на всички!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 08:54 от dia4ti

# 620
Ха, вярно изчезва опцията, и се променя изгледа...явно е техен бъг някакъв...

Ето, научих/ме/ нещо ново Grinning

# 621
Пише "уеб базар", дй не би да е това причината да няма опция за взимане от магазин? Не знам дали само този продукт от поръчката е бил с такъв надпис.

# 622
Не виждам къде пише "уеб базар" , но и да го пише, уеб не е ли точно за онлайн магазина?
Ето как е при мен и в описанието не виждам "уеб базар".
Скрит текст:
Поръчах тази, с нея няма проблем
Скрит текст:
И да, само от този продукт е, защото вадих и слагах всичките един по един, докато опцията не изчезна само от тази възглавница.

# 623
При мен излиза надписа, но интересно защо не излиза опцията за вземане от магазин.

# 624
Виж дали с някой друг продукт с опция "уеб базар" пак изчезва взимането от магазин. Аз такъв етикет не виждам.

# 625
Изнамерих още един такъв артикул, отново не става. https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/bedspreads/t … 0x250-sm/70349681

# 626
dani-ela-80, да, същият надпис е при мен. Май го разконспирирахме, това е промоция, която не позволява взимане от магазин. В раздел "оферти" като се цъкне на нея, излиза следното:
Скрит текст:

# 627
Браво на вас. Сега всичко е ясно...Simple Smile

# 628
Ако си по-спокойна в изказа ти, ще съм ти благодарна!
Да, извинявай, може би малко сопнато наистина, но защото питаш пък не пробваш всички неща, които ти се казват.
Ето Ghibli го откри къде е. Ами факт е, че не е проблем от софтуерно естество при тях. Някой път си трябва доста ръчкане.

Принципно да знаеш за всякакви кампании най-долу под артикулите поглеждай какво пише, защото там пишат за някои тънкости. Аз лично съм го забелязала при едни кампании за безплатна доставка преди години. Безплатна, безплатна, ама не е баш безплатна. Слагах разни неща в кошницата и то си ми начисляваше такса транспорт като стой че гледай. Тогава случайно забелязах при звездичката долу под артикулите, че безплатна, ама само за определени зони и там чинно си изброяваха примерно кои градове в коя зона са. Wink

Така че си трябва ръчкане.
Извинявай още веднъж ако съм била твърде сопната. Успех.

# 629
Надявам се, че виждаш на скрийншота, че при мен го няма жълтия етикет "уеб базар". Ясновидка още не съм станала, иначе можеше и това да разгадая. 😃
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт