Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Dexter го гледах, имаше доста досадни и скучни моменти, но ако ти допадне и се зарибиш става за гледане. Както и Breaking Bad е доста бавен и скучен на моменти, но като цяло си заслужаваше гледането.
Сопрано го гледах до някъде, ами и той бавен и скучен, чидя се какво толкова му харесваха. The Wire пак на HBO е къде къде по интересен в крими жанра.

# 361
  • SA
Breaking Bad - за мен един от най-интересните сериали, които някога съм гледала. Скучен... направо не мога да повярвам.

# 362
Декстър ми е един от любимите сериали.
Колкото до ефектите - то не е фантастика, че да има такива. Драма е. Но много добър сериал.

# 363
  • София
Breaking Bad - за мен един от най-интересните сериали, които някога съм гледала. Скучен... направо не мога да повярвам.
Breaking Bad е един от любимите сериали, но мога да се съглася, че първите няколко епизода бяха доста скучни. 3-4  епизода се занимаваха с онзи Доминго Laughing

# 364
Да не говорим за епизода с мухата например, имаше си доста пълнеж в сериала. Не казвам че не е интересен, беше доста интересен и качествен сериал, но си беше муден, действието се развиваше бавно като цяло.

# 365
  • София
Декстър ми беше един от най-любимите сериали за всички времена, но без последния си епизод, както и без новия сериал-продължение, което завърши абсурдно.
Велик сериал завършил с подигравка с феновете.

Брекинд бад ми е в топ 3. Там всичко е правено с мисъл. От началото до края. Няма нищо излишно. Класика. Завърши логично и силно.

Сопрано е велик. Нямам претенции за нищо.

Наркомрежа ми е сред най-любимите. Може би най-добрия оригинален шедьовър на ХБО. И той е правен с мисъл от началото до края. ТВ класика.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 19:36 от Diavolo

# 366
Дексър ми беше един от най-любимите сериали за всички времена, но без последния си епизод, както и без новия сериал-продължение, което завърши абсурдно.
Велик сериал завършил с подигравка с феновете.

Брекинд бад ми е в топ 3. Там всичко е правено с мисъл. От началото до края. Няма нищо излишно. Класика. Завърши логично и силно.

Сопрано е велик. Нямам претенции за нищо.

Наркомрежа ми е сред най-любимите. Може би най-добрия оригинален шедьовър на ХБО. И той е правен с мисъл от началото до края. ТВ класика.

Не съм гледала нито един от тези, а се имам за сериозен кино фен.
Не знам по какви причини съм ги пропуснала, освен "Декстър". Него няма и да го гледам.
Освен да започна с "The Wire", че е много мой тип.
В момента гледам "Drops of God".
Фен съм на Ямапи и виното Grin, а и началото си беше доста прилично и задържа интерес.

# 367
Аз пък знам колко е хвален Нарко мрежа, но темата изобщо не ме интересува и заради това се въздържам да го гледам.

# 368
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз пък съм голям фен на първите три сезона на Наркос. Велик сериал, многократно съм го гледала и не ми омръзва. Другия е Кости, също култов сериал.

# 369
С Наркомрежа и аз имам "проблем".
Мъчих няколко пъти заради отзивите. Не е моят и това е. Така беше и с Breaking Bad.
Декстър много го харесвах. Имаше някакъв спад в 3 и 4, или 4-5 сезон по спомени, но после пак ми беше зарибяващ.

# 370
За феновете на HBO Max

Цената на директния месечен абонамент за платформата HBO Max в Скандинавия (Дания, Финландия, Норвегия и Швеция) и Испания се увеличава с равностойността на 1 евро на месец, а в България и Португалия - с 2 евро. За нас вече е 6,99 €/месец.

# 371
Breaking bad е ужасен, изгледах го с отвращение. Останалите на тази тематика дори не съм пробвала. Simple Smile

# 372
И моето мнение за него е такова, но не съм сядала да гледам - само от каквото съм хващала по телевизията.
Между другото, изгледах първи сезон на Slow horses - ок е, ама не разбирам защо трябваше да се мобилизират всички тайни служби заради отвличането на едно момче. Дори и да е нагласено отвличане, което се превръща в катастрофа - това е нещо, което би трябвало да се реши от полицията. Престъпниците не бяха особено високопрофилни...

# 373
И аз идвам да се възмутя от увеличението на hbo max. Мисля, че ще стане номер 1 най-скъпа стрийминг платформа. Доскоро Нетфликс май беше най-скъп, но базовият план падна на 5 евро. Интересно ми е дали ще важи отстъпката от таксата, която уж беше доживотна... Иначе съм на последния сезон на Сопрано, дано накрая ги гръмнат всичките или поне да свършат в затвора, изключително отвратителни са Simple Smile

# 374
Ох, смейте ми се, но аз мога да гледам CSI: Miami  и Кобра 11, непрекъснато. Не ми омръзват и след толкова години Simple Smile Никой от новите сериали не може да ме задържи така.

Общи условия

Активация на акаунт