Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 52 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Изгледах Отвъд двата сезона, дали се знае кога се очаква третият?

# 676
  • Варна
 През 2024-та.

# 677
Подновен е,предполагам другия май ще излезе както двата до сега.
Аз изгледах Deceit по препоръка на Диаволо.
Скрит текст:
Ами не ми хареса,някак от началото знаех че не е той убиеца,прекалено смотан ми се виждаше.Дали защото са минали 30 години,но доста нелогично беше на места,за реалния убиец нищо не се разкри освен кой е,не ми допадна нещо.

# 678
  • Дивата природа
Invincible - Season 2 Teaser Trailer | 3 NOV
Чакам си го много този уникален сериал на Къркман. Брутално маниашка анимация. 🙂
Горещо препоръчвам! Но в никакъв случай не е за деца.

И промо клип с Атом Ийв (нов герой)

Atom-ната Ева = Барби + Опенхаймер

;Сл0чайно обявиха/пуснаха този спец-еп. точно покрай премиерите на онези два филма?! Че то станаха цели сериали със супергерои и взеха да се изтъркват като истории, та затова нещо по-оригинално и/ли брутално имаШе шанс да е по-свежо като Invincible (The Boys включително ; ) та така АМаЗоН отвръщат за тези, които искат да си гледат нещо вкъщи, а е безсмислено да си разваляте кефа с пираЦки резили:

ПП: като малки, момичетата си играят с кукли, момчетата - с войници... щом пораснат, си разменят "ролите"!

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 10:52 от Gloripeace

# 679
Скрит текст:
Сега и професорката ли ще се окаже гей? Аман.
Хубаво й го каза Стив на Миранда в последния епизод. Като не искаше да се жени за него, да има дете и да се мести в Бруклин, да не го беше правила. Миранда и Шарлът са съвършени егоисти, много съчувствам на Хари специално..
Шарлът е егоист? Защо? Или искаш да кажеш Кари, защото за мен тя е егоистът.

# 680
Ами според мен доста мачка Хари и му се  налага непрекъснато Simple Smile е, понякога се и усеща накрая, но хич не обича да се съобразява с останалите.

# 681
  • София
За мен Шарлът го раздава като типичната степфордска трофейна съпруга...толкова неестествено с тези роклички, как само търсеше онази детска рокличка на Шанел на Лили...много неестествено поведение...и като я видиш в кухнята с някакви засукани меса и безупречен плот и външен вид..
направо не знам как мъж може да търпи подобно кукленско неестествено поведение😒Как ли пък не, ще каже дъщерята на всеослушание, че ще прави секс и жертвоготовната маминка ще се впусне в снежната буря, пак по Шанел, да носи презервативи на свидното....Хич не я харесвам Лили, работи ги без да и мигне окото.
И шеста серия ми допадна - може би не, колкото 5та, но все пак!Браво на режисьорката...да се ненадяваш😉😆

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 10:27 от Valena25

# 682
Скандалът между Миранда и Стив ме трогна. Може би най-истинската и добре изиграна сцена от целия сезон.

И на мен ми направи впечатление режисурата на Синтия Никсън, получило се е.

# 683
Да , определено беше силен момент , стана ми жал за Миранда.

# 684
  • Вестерос
На мен не. При положение, че тя много силно реагира във филма на изневярата на Стийв, а сега.. колелото се върти

# 685
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Hulu прави сериал по "Шогун". Ще се излъчва по FX, но все още не намирам
премиерна дата. Интересно след толкова много години от превърналия се
в абсолютна класика сериал с Ричард Чембърлейн дали ще направят нещо
качествено и с уважение към класиката и зрителя, или това ще е поредния
провалил се проект.
https://www.imdb.com/title/tt2788316/

# 686
  • София
Уф, любим сериал по любимите ми романи на Клавел. Цялата му азиатска сага ми е любима. Шогун специално ми е ТОП. Този проект е стар Джес. В смисъл знам за него от 4 години, ама покрай ковид всичко отиде по дяволите и много пари отидоха по дяволите... В Япония са много стриктни и едва от 1 година май позволяват снимки и пр.
В смисъл сериала е от 2018 г. 1 година се мотаха да съберат екип и да се намерят пари. И когато уж всичко беше готово избухна пандемията. Аме не е само това причината. Разделиха се със сценариста Ронан Бенет, не одобриха това което е направено, искали по-добро качество. Но пък не можеха да се намерят пари и какво ли още не.
Изобщо този проект е някакво влакче на ужасите.
Сега сме 2023 г. 5 години по-късно и все още не се знае готови ли са, не са ли. Уж са готови ама откъде да ги знам.

Иначе само като видях Хироюки Санада и съм хайпнат на макс. А Джон Блакторн или Анджин ще се играе от Космо Джарвис. Никак не лош избор, макар и да е далеч от аурата на Чембърлейн.

# 687
Определено ще го гледам. Или поне първите епизоди Simple Smile

# 688
  • addicted
Гледала съм оригинала като малка. Спомням си по-скоро емоцията, отколкото конкретни сцени от сериала.
Ще се опитам да го намеря сега и да го изгледам пак преди да започне новият, интересно ми е да сравня. Много харесвам Хироюки Санада, радвам се, че ще го гледам пак.
Признавам си, че не съм чела книгата и умишлено ще я оставя за след сериалите, напоследък ми е супер трудно да възприема екранизации на книги, които харесвам.

Ето сега предстои да излезе The Winter King по книгите на Бърнард Корнуел и дори на ниво трейлър не ми вдъхва надежда, някак поизлъсканко и напудрено ми изглежда, а книгите са взривове от събития и героите толкова пълнокръвни..
От друга страна The Last Kingdom ми хареса, но тази негова поредица не съм я чела.

# 689
Аз си спомням най-вече сюжета на романите, а сериала с Ричард Чембърлейн - съвсем бегло.
Спомням си, че имаше много политика, което е леко скучновато, но пък харесвам исторически, както и японската атмосфера.
Също съм фен на Санада.

Общи условия

Активация на акаунт