Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 258
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Те децата от stranger things ще са на по 30 години като излезе последния сезон.

Явно ще се пренаписват сценария Joy

# 436
  • на малък остров в океана
Но ще има spin off за Заветите на прислужницата. И аз това се замислих, скоро беше прислужницата, sixsens да не си изпуснала сезона?

Аз се надявах, че последният сезон ще е по Заветите, а те решиха са разтеглят нещата в нов спин оф.

# 437
Изтеглих La Brea, Timeless и Continuum засега по препоръки тук, благодаря много Simple Smile))

# 438

Може да е за техните деца.

# 439
  • София

Може да е за техните деца.
Тя след като Мили Боби Браун се сгоди, няма да се учудя😅

# 440
Изтеглих La Brea, Timeless и Continuum засега по препоръки тук, благодаря много Simple Smile))

La Brea въобще не ме впечатли, нещо много здраво му куцаше на този сериал.
Timeless мисля че гледах 1 серия и не го продължих тогава, ще му дам нов шанс,
Continuum не беше лош сериал, малко независима канадска продукция, но става за гледане. Главната актриса на моменти ми беше адски дразнеща.

Един сериал от далечната 2006-та Day Brak ако успеете някъде да си го намерите, беше готин сериал от типа на всеки ден се повтаря.

# 441
Между другото, и в Квантов скок (новият) има нещо като пътуване във времето - всеки епизод героят е в различно съзнание (и време, но се придържат към относително близкото минало).
Обаче е само един сезон, не е завършен и с тази стачка не е ясно дали ще бъде.
И не е класен сериал, но става за разтоварване.

# 442
  • Бургас
Но ще има spin off за Заветите на прислужницата. И аз това се замислих, скоро беше прислужницата, sixsens да не си изпуснала сезона?
Не не, гледах го. Ама то от толкова сериали дето гледам, започнах да забравям кой докъде е стигнал и какво е станало в последния сезон, особено ако е минала повече от половин година.
Не знаех, че ще има spin off на Прислужницата. Дано не го забозят и тоя сериал, че вече аман. Започват да разточват локумите нещо, ама да видим.

# 443
За тематиката на пътуване във времето Друговремец /https://www.imdb.com/title/tt3006802/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_q_outlander
Просто невероятен преди 2 лета го изгледах, без разсейване само него 2 месеца Wink Чакам сезона да излезнат всички серии за да го довърша. Всичко има в този сериал, всичко! Абослоютно 10 от мен.
За Ла Бреа много е слаб мин. год. изгледах сезон 1 , онзи ден подкарах 2 ми слаб и блудкав е от инат ще го изгледам и сезон 2 Но- повече от 4 не мога да му дам.

# 444
Аз опитах да гледам Ла Бреа, защото понякога гледам неангажиращи сериали нарочно (може да ги пусна и да си правя нещо друго, без да внимавам), но издържах само около два епизода. Наистина е зле.

# 445
Пробвах да гледам Obsession, но то това е негледаемо. Епизод и половина си причиних. Единственото хубаво, което видях беше една чанта и чифт обувки.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 19:57 от Аня

# 446
Аня,смея се с глас,и аз не го изтърпях😂.Започнах The crowded room и съм на 4-та серия,все още не знам какво става,нищо предсказуемо този път,ще чакам следващите серии.

# 447
Изгледах новия сезон на Black Mirror, който набързо се изкачи до най-гледаното шоу в Нетфликс за момента. Не ме впечатли особено. Като изключим първия епизод, който беше в традицията на high-tech и какви последици за обществото може да има тя, и последния, който ми беше забавен и оригинален, останалото е meh - бозава работа.

# 448
Финалът на втори сезон на Slow horses ми хареса и като цяло сезонът ми беше много по-интересен от първи. Ще чакам третия сезон през есента (предполагам, че тогава ще излезе).

# 449
  • Вестерос
ПОДНОВЕНИ
Velma
Silo
 Blood & Water

СПРЕНИ

Billions приключва със седми сезон

Общи условия

Активация на акаунт